بابا 87 رو حل کردمیعنی پیام نور قبول نمیشم ؟ بابا من سربازی نرم حله فقط یه چی قبول بشم که سربازی نرم
البته اینم بگم کلا 2 ساعتم نشد مثلا 86 زبان 85 بود ولی کلا یه ذره بقیه درسا بهتر بود حالا میخوام بدونم با این وعضم قبولم یا اینکه خودم رو الاف کردم
بابا 87 رو حل کردمیعنی پیام نور قبول نمیشم ؟ بابا من سربازی نرم حله فقط یه چی قبول بشم که سربازی نرم
البته اینم بگم کلا 2 ساعتم نشد مثلا 86 زبان 85 بود ولی کلا یه ذره بقیه درسا بهتر بود حالا میخوام بدونم با این وعضم قبولم یا اینکه خودم رو الاف کردم
تو رو با مهرداد که بریزند تو یه مخلوط کن ، من از مخلوط کن خارج میشم.
نمیخوام نا امیدت کنم ، ولی به کمی دیر به فکر افتادی و تو 2 هفته هیچ کاری نمیتونی بکنی.
فقط سعی کن تو این 2 هفته ، 2 تا از کتاب زیست ها و یکی از کتاب شیمی ها رو بخونی.
من دیگه بریدم....خسته شدم....
یکی بگه چیکار کنم
شما که تموم کردین دارین چیکار می کنید؟؟
دوست من نمیخاد کاری کنی .
خودت رو خسته نکن.
فقط تستای دوره ای بزن. اشکالات رو یگیر. چند درصدی بالاتر ببر درسات رو تو این 2 هفته.
آرامش داشته باشین
![]()
دو سه تا کنکور قبلیو حفظ کنید همه چی حله!
این دو تا سنجش آخرم خیلی مهم بود اونا رم حفظ کنیم دیگه هیچ مشکلی نیست!!
به هر کدوم از درصدات 20 30 تا اضافه کن!
با این درصد هایی که دارم اگه این 20 تایی که میگی رو اضافه کنم که میشم 3 رقمی...به هر کدوم از درصدات 20 30 تا اضافه کن!
من خسته شدم! اصلاً ديگه حال ندارم دس بخونم همش يجوري دارم مي پيچونم
خیلی ها هستند که این آخرش دیگه می برن من خودم هم دو هفته پیش بریدم اما الان دوباره داره بهتر میشه...
مهمترین چیز تو این دوران اینه که اعتماد به نفستون را حفظ کنید !
وای .. پنج شنبه هفته ی بعد. .... وای بر من...کنکور ..رشته ی ریاضی و فنی مهندسی .. وای... فکر کنم به خاطر آشوب و ... عقب بیفته ولی بازم وایییی..........
فکر نکنمفکر کنم به خاطر آشوب و ... عقب بیفته
اگه بشه بدبخت میشم کلی برنامه چیدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)