تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 1137 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495895 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دعوا ؟ ... هر کس میتونه از کتاب مورد علاقش دفاع کنه .. این دیگه دعوا نداره ... نظرات همه رو هم میتونیم ایندکس کنیم !!! .. شخصی که میخواد کتاب رو بخره خودش تصمیم بگیره !!!

... اینطوری میتونیم معایب کتاب ها رو هم پیدا کنیم !!! ... دعوا رو هم اگر شدید شد مدیر بخش میتونه حل کنه !!!
    دعوا هم نشه به احتمال 99% تاپیک بسته میشه!!! میگن تو همون تاپیک مقایسه کنید!

2. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دعوا هم نشه به احتمال 99% تاپیک بسته میشه!!! میگن تو همون تاپیک مقایسه کنید!
    باید به کدوم یک از این افراد PM بزنم برای تاپیک ؟

farshidshd, karin, magmagf, Marichka

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

تاپیک هم بسته نشه دیگه این موقع از سال وقت کتاب جدید خریدن نیست.
    من که فقط دیفرانسیل2 رمزینه رو میگیرم وکتاب سنجش آخر برای دوران جمع بندی
    اگه بمونم هم واسه سال بعد هم دیگه کتاب جدید نمی گیرم.

پ ن:من که دیگه از این زندگی خسته شدم.

وای وای وای وای . امیر جون نبینم ناراحت باشی . باز افسرده شدی یه چیزی گفتی . توروخدا موج منفی نده . بگو :

اگه زندگی دشواره من از اون سخت ترم .

5. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وای وای وای وای . امیر جون نبینم ناراحت باشی . باز افسرده شدی یه چیزی گفتی . توروخدا موج منفی نده . بگو :

اگه زندگی دشواره من از اون سخت ترم .
    راست میگه بابا به موفقیتی که در گرو و انتظار تلاشته فکر کن.....

خستگی رو خودت القا می کنی و بهش میدون میدی

7. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

باید به کدوم یک از این افراد PM بزنم برای تاپیک ؟

farshidshd, karin, magmagf, Marichka
    فکر کنم MAGMAGF باشه ولی بیخیال تاپیک الان تاپیک بزنی غیر از استرس هیچ سودی نداره! همه به کتابایی که داریم شک میکنیم خلاصه دوباره کرم کتاب میگیریم بمون بعد کنکور از کتابایی که واقعا نتیجه گرفتیم تو یه تاپیک گروهی لیست میکنیم تا دوستان سومی استفاده کنن

9. 7 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم MAGMAGF باشه ولی بیخیال تاپیک الان تاپیک بزنی غیر از استرس هیچ سودی نداره! همه به کتابایی که داریم شک میکنیم خلاصه دوباره کرم کتاب میگیریم بمون بعد کنکور از کتابایی که واقعا نتیجه گرفتیم تو یه تاپیک گروهی لیست میکنیم تا دوستان سومی استفاده کنن
    دقیقا موافقم الان اگه بخواییم اینکارو بکنیم ضرره

تقریبا اینجوری میشه که من فلان کتابو می خونم ولی دقیق نمی خونم و نمیفهمم چی گفته با خودم میگم ولش کن بابا این کتاب خوب نیست فلانی گفت که بهمان کتاب خوبه منم برم همونو بگیرم
    حالا اگه حجم اون کتاب زیاد باشه که دیگه به بقیه هم نمی رسم تازه کی گفته که من حرفای اون نویسنده رو خوب می فهمم
    نمونش خودم همه میگن شیمی آموزش مبتکران خوبه (فقط شیمی 3 رو دارم)ولی من نمی فهمم چی میگه به همین خاطر رفتم رمزینه تالیف شکیباییان رو گرفتم که شیمی 2 و پیش 1 هم از همون داشتم و نتیجه گرفته بودم حالا خیلی شیمی 3 بهتر شده برام

11. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این فکر منطقی تره . منم چند بار تصمیم گرفتم شبیه همچین تاپیکی رو بزنم (حدودای دی ماه) ولی بنظرم رسید تاپیکیه که یا جواب نمیده یا بقول شما بچه هارو از درسشون منحرف میکنه و کرم کتاب گرفتن ....
    خلاصه بعد از کنکور هرکی بیاد بگه چه کتابی مناسبتره و چه مزایا و معایبی داره (ترجیحا یه تاپیک جدا . اینجا شتر با بارش زخمی میشه)

13. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام!
    من حدود 2 ماه پیش اینجا دیدم بچه ها خیلی از کتاب آموزش حسابان آقای عباس امیدوار تعریف می کنند. منم رفتم جلد 2 این کتاب چاپ 88 رو خریدم خیلی هم راضی بودم. ولی امروز که رفتم جلد اولش رو بخرم دیدم چاپ 87 رو داره. وقتی از فروشنده پرسیدم چرا 88 رو ندارید گفت چون کتاب پرفروشی نیست واسه همین 88 نیومده. منم دیگه از خریدش منصرف شدم و نگرفتمش. حالا به نظر شما چیکار کنم؟
    بخرم یا نه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

15. این کاربر از sahelgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

سلام!
    من حدود 2 ماه پیش اینجا دیدم بچه ها خیلی از کتاب آموزش حسابان آقای عباس امیدوار تعریف می کنند. منم رفتم جلد 2 این کتاب چاپ 88 رو خریدم خیلی هم راضی بودم. ولی امروز که رفتم جلد اولش رو بخرم دیدم چاپ 87 رو داره. وقتی از فروشنده پرسیدم چرا 88 رو ندارید گفت چون کتاب پرفروشی نیست واسه همین 88 نیومده. منم دیگه از خریدش منصرف شدم و نگرفتمش. حالا به نظر شما چیکار کنم؟
    بخرم یا نه؟
    منم دو سه ماه پیش خریدم چاپ 87 بود.حتما بگیر(اگه سومی)
    راستی جایی نیست که بتونیم جوابای سوالای بدون پاسخحسابان آقای عباس امیدوار دانلود کنیم؟

17. این کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام!
    بخرم یا نه؟

همون 87 رو بگیر من چاپ 87 رو دارم خوبه.

19. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •