تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 395 از 577 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من 130 مگ واسم مونده واسه همین هر 130 مگ رو یه گزارش رو ریزکارکرد میگه یعنی هر 130 مگ یه قطعو وصل میشه در حد 5 ثانیه ولی لینک خاموش نمیشه

دیشب که 2 ساعتو 30 دقیقه دانلود داشتم هر 13 دقیقه 130 مگ گرفته دیگه خیلی لفتش داده شده 15 دقیقه

تازه صبحا هم میرم دانشگاه اونجا هم از 7:30 که میزارم دانلود تا 1 که کلاسم تموم میشه یه 2 گیگ کاسب میشم یه فلش میبرم 2 گیگمو میریزم روشو میرم--آآآآآآآآآآآآآاااییی حال میده حالا نمیدونم چون مفتیه بهم حال میده یا چون مال دانشگاست

ولی حیف که چیزی واسه دانلود ندارم که به دردم بخوره--اقا سفارش دانلود میپذیریم-روزی 4 گیگ بدو بدو تموم شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان خواهشا اگه کسی مبین نت داره تو دور و بر دروازه تهران یا هرجای دیگه بگه کیفتش چطوریه میخواهم 512 بگیرم شنیدم تو اصفهان خیلی بده...تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عجب زندگی شده! همه که دارن از یه جا مینالن!

من اوضاعم اونقدرها بد نیست، پس این ریسکو نمیکنم که برم طرف پارس، پیش پیشی میمونم
    آخه شما در نظر بگیر من فقط به دلیل اینکه دانلود شبانه پیشگامان خوب بود موندم.وگرنه الان که قطعی هاش زیاده،سرعت توی روزش متوسطه،پینگش افتضاحه،وی پی ان با زاجرات وصل میشه،پشتیبانی مزخرفه،پنل کاربریش داغونه،مشتری رو پشمشون هم حساب نمیکنند،قیمتش هم که بالاست.من الان ماهی 26 هزار تومن دارم میدم!!!

خیلی زوره که با این پول همچین خدمات ضعیفی بگیرم.الان 10 روزه دانلودم از 700 مگ بالاتر نرفته!!

اینجور بمونه 100 در صد میرم.شده میرم از صبانت می گیرم.اینو میدونم که حداقل با پول کم توی روز سرعت و پینگ مناسب دارم.

4. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من 130 مگ واسم مونده واسه همین هر 130 مگ رو یه گزارش رو ریزکارکرد میگه یعنی هر 130 مگ یه قطعو وصل میشه در حد 5 ثانیه ولی لینک خاموش نمیشه

دیشب که 2 ساعتو 30 دقیقه دانلود داشتم هر 13 دقیقه 130 مگ گرفته دیگه خیلی لفتش داده شده 15 دقیقه
    این سیستمشون خیلی مضخرفه خدا وکیلی
    من نمیدونم آخه ترافیک روزانه چه ربطی به دانلود شبانه داره ؟؟!!
    من دیروز 6-45 مگ ترافیک داشتم تا صبح هر 40 و خورده ی دانلود که کرده یه دی سی شده !!

این تازه تا ساعت 2 و نیمه !!
    حساب کردم تا صبح 56 بار دی سی شده !!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این سیستمشون خیلی مضخرفه خدا وکیلی
    من نمیدونم آخه ترافیک روزانه چه ربطی به دانلود شبانه داره ؟؟!!
    من دیروز 6-45 مگ ترافیک داشتم تا صبح هر 40 و خورده ی دانلود که کرده یه دی سی شده !!

این تازه تا ساعت 2 و نیمه !!
    حساب کردم تا صبح 56 بار دی سی شده !!

آره خیلی افتضاحه منم 14 بار

البته فکر نمیکنم dc شه فقط این جوری کنتور میندازه -چون من دیدم بین هر کدوم 5تا 8 ثانیه مکس میکرد و اگه لینکت مستقیم نباشه مشکلی پیش نمیاره-شایدم توی همین چند ثانیه ip عوض میکنه و.....

راستی مرد توچرا از 1 شروع به دانلود کردی ؟از 12:30 به بعد میتونی توی نیم ساعت اندازه 2 ساعت حال کنی

از اون طرفم از 6 تا 7 میتونی اندازه شب تا صبحت دان کنی

اما این که dc میشه میزان دانلود منو به 1600 مگ رسونده-نمیدونم شایدم ماله این نباشه

این دفعه میخوام 512 بگیرم (10 روز دیگه) آخه قیمتاش خیلییی خوب شده 512 میرزه واقعا -رفیقم داره میگه شبی 3 تا 4 گیگ میگیره
    احتیاج به این حجم دانلود شبانه ندارما اما یه جورایی کرم سرعت دارم-این جوری به جا یه شب در میون 4 شب یه بار دانلود میکنم
    Last edited by ali_disslove; 14-07-2011 at 18:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره خیلی افتضاحه منم 14 بار

البته فکر نمیکنم dc شه فقط این جوری کنتور میندازه -چون من دیدم بین هر کدوم 5تا 8 ثانیه مکس میکرد و اگه لینکت مستقیم نباشه مشکلی پیش نمیاره-شایدم توی همین چند ثانیه ip عوض میکنه و.....

راستی مرد توچرا از 1 شروع به دانلود کردی ؟از 12:30 به بعد میتونی توی نیم ساعت اندازه 2 ساعت حال کنی

اما این که dc میشه میزان دانلود منو به 1600 مگ رسونده-نمیدونم شایدم ماله این نباشه

این دفعه میخوام 512 بگیرم (10 روز دیگه) آخه قیمتاش خیلییی خوب شده 512 میرزه واقعا -رفیقم داره میگه شبی 3 تا 4 گیگ میگیره
    احتیاج به این حجم دانلود شبانه ندارما اما یه جورایی کرم سرعت دارم-این جوری به جا یه شب در میون 4 شب یه بار دانلود میکنم
    نه دی سی میشه !!
    من خودم بالا سرش بودم هر 7-8 دقیقه یه بار کانکشن قطع میشد دوباره بعد از 1 ثانیه که خودم تنظیم کرده بودم وصل میشد

آخه من دیشب 40 مگ بیشتر ترافیک نداشتم اگه از 12:30 میزاشتم تو 5 دقیقه 40 مگ رو میگرفت و یه دیسی میشد بعد همش رو از حسابم کم میکرد و دیگه نمیشد دانلود کرد

راستی تو مودمت رو pppoe تنظیمه یا بریدج ؟؟
    اگه یه عکس از وضعیت دانلود دیشبت بزاری ممنون میشم

من که همین امروز دوباره 256 رو سه ماهه تمدید کردم
    همینم از سرم زیاده: دی
    Last edited by MoH_@_MaD; 14-07-2011 at 18:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

داداش این فنا رو به ما هم یاد میدی که داریم میاییم پارس؟
    یعنی چه فرقی بین 12.30 شب تا 1 . 1 تا 6 و 6 تا7 وجود داره؟
    باید بین این ساعات دی سی شد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نه دی سی میشه !!
    من خودم بالا سرش بودم هر 7-8 دقیقه یه بار کانکشن قطع میشد دوباره بعد از 1 ثانیه که خودم تنظیم کرده بودم وصل میشد

آخه من دیشب 40 مگ بیشتر ترافیک نداشتم اگه از 12:30 میزاشتم تو 5 دقیقه 40 مگ رو میگرفت و یه دیسی میشد بعد همش رو از حسابم کم میکرد و دیگه نمیشد دانلود کرد

راستی تو مودمت رو pppoe تنظیمه یا بریدج ؟؟
    اگه یه عکس از وضعیت دانلود دیشبت بزاری ممنون میشم

من که همین امروز دوباره 256 رو سه ماهه تمدید کردم
    همینم از سرم زیاده: دی

قبلا روي بريج بود تازگيا گذاشتم رو ppoe واسه وايرلس موبايل

شب ميزارم الان ترافيك آنچناني ندارم كه بتونم عكس آپلود كنم

خوب منم 120 مگ دارم واسه 10 روز البته ميدونم يه 5 روز ديگه تمومه با صرفه جويي كه دارم ميكنم

آخه واسه همين شك كردم كه dc نميشه چون از 6 تا 7 هم من دانلود داشتم يه 6 بار فكر كنم قطع شد اما هيچي پام ننداخت اگه dc به اون معناي واقعي شده بود كه الان هيچي ترافيك نداشتم

اره باابا سرعت روز كه خداست شب هم كه خوبه انصافا با پولي كه ميديم معركست

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

داداش این فنا رو به ما هم یاد میدی که داریم میاییم پارس؟
    یعنی چه فرقی بین 12.30 شب تا 1 . 1 تا 6 و 6 تا7 وجود داره؟
    باید بین این ساعات دی سی شد؟

نه بايد 12:30 به بعد كانكت شي و حتما قبل از 7 ديسكانكت يعني مثلا 6:59

نكته اينكه اگه از 12:31 تا 1 ديسكانكت شدي يا كردي از ترافيكت كم ميكنه همين طور اگه از اون طرف 7 به بعد ديسكانكت كردي كل ترافيك 6 تا 7 رو پات حساب ميكنه(تجربه شخصي اينكه كمتر حساب ميكنه

اون نيم ساعته سر شب و اين 1 ساعت صبح خيلي مهمه چون با سرعت ثابت 185 داري دانلود ميكني بدون اينكه سرعتت كم شه واسه همين اين 1.5 ساعت اندازه اون 6 ساعت(1 تا 6) ميرزه

10. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

راستي تو تاپيك پارس يكي گفته اين سرويساي جديد pol كه الان گرفته قابل قبوله اما كيفيت قبل رو نداره

گفته سرعتش 190 كيلوبايت در ثانيه بوده حالا شده 150

شما كه امروز گرفتي سرعت روز و شبت چه تغييري كرده ؟؟كم شده ؟روزت قبلا 185 بود؟حالا هم يه تست 10 ثانيه اي بكن با idm ببين چطوره

شبم اگه تونستي يه تست بزن-مر30-دمت گرم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان که خوبه هیچ فرقی با قبل نداره
    سرعت دانلود هم همون 180-190 ـه
    شب هم تست میکنم خبرشو میدم

13. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •