تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 607 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان خیلی ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم. جای اصلیش رفتم پرسیدم کسی جوابم رو نداد و از اونجایی که خیلی اورژانسی بود مجبور شدم بیام اینجا بپرسم. باز هم از شما دوستان پوزش می طلبم.

دوستان، ویندوز 7 32 بیت بهتره یا 64 بیت؟ چرا؟ بعد کدوم یکی از ورژن های ویندوز 7 بهتره؟ ( آلتیمیت ، پروفشنال ، هوم پریمیوم ، هوم بیسیک ، اینتر پرایز ) اگر میشه بگید تو هر کدوم دلیل بر تر بودنشون چیه؟
    من قبل از این ویندوز 7 پروفشنال 64 بیت رو سیستمم نصب بود اما الآن وقتی میخوام وارد ویندوز بشم بعد از اینکه پسورد رو میزنم و مینویسه welcome بعدش صفحه سیاه میشه و فقط موس معلومه. نمی دونم مشکلش چیه و می خوام الآن ویندوز رو دوباره نصب کنم. حالا اگر ممکنه زود تر جواب سوالات بالام رو بدید تا عوض کنم.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

نه بابا بعضی با اختلاف ورژن X نمی تونم به این راحتی آنلاین پرواز کنند اونوقت
    منظورتو متوجه نمی شم . می شه کامل توضیح بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من اون flight simulator 2004 که تورنت بود رو dl کردم اما حالا باید چی کار کنم . هیچ setup وجود نداره. یه کرک هست که اررور میده که فایل language.dll رو نمی تونه load کنه چی کار کنم. اقای khargh island به دادام برس
    خب برو بخر من فکر نکنم آقای khargh island بدونه در باره اون چیزی که خودم گفتم کسی که ورژن معمولی X را داره نمی تونه با کسی که ورژن SP2 داره به راحتی کانکت شه

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان خیلی ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح می کنم. جای اصلیش رفتم پرسیدم کسی جوابم رو نداد و از اونجایی که خیلی اورژانسی بود مجبور شدم بیام اینجا بپرسم. باز هم از شما دوستان پوزش می طلبم.

دوستان، ویندوز 7 32 بیت بهتره یا 64 بیت؟ چرا؟ بعد کدوم یکی از ورژن های ویندوز 7 بهتره؟ ( آلتیمیت ، پروفشنال ، هوم پریمیوم ، هوم بیسیک ، اینتر پرایز ) اگر میشه بگید تو هر کدوم دلیل بر تر بودنشون چیه؟
    من قبل از این ویندوز 7 پروفشنال 64 بیت رو سیستمم نصب بود اما الآن وقتی میخوام وارد ویندوز بشم بعد از اینکه پسورد رو میزنم و مینویسه welcome بعدش صفحه سیاه میشه و فقط موس معلومه. نمی دونم مشکلش چیه و می خوام الآن ویندوز رو دوباره نصب کنم. حالا اگر ممکنه زود تر جواب سوالات بالام رو بدید تا عوض کنم.
    با تشکر
    نسخه آلتیمیت بهتر از همه است چون :
    1_تمام قابلیت تمام نسخهای که گفتی و داره یعنی ترکیب همو پریمیوم و پرو فشنال که می شه همه قابلیت
    2_از همه گران تره
    اما در رابطه با سوال اول 64 بیت واسه کامپیوتر هایی با پردازنده های قوی تره ولی حجمش بیشتر و تازه با این که من سون 64 بیت دارم اما 32 بیت را ترجیح می دم هیچ قابلیت اضافه ای نداره فقط یک ذره سریع تره به نظر من
    سون آلتیمیت 32 بیت نصب کنی هم سریع تره هم بهتره چون بیشتر نرم افزار ها روی 64 بیت تاثیر ندارن و باید ورژن 64 بیتش را گیر بیاری یا ندارن یا حجمش بیشتر
    تشکر یادت نره

یکی یک بار دیگه فارسی ساز بهمن سافت را آپلود کنه

5. این کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

با تشکر
    ویندوز 7 فقط نسخه های Starter و Home Premium و Professional و Ultimate داره و بقیه نسخه هایی که گفتید وجود ندارند.
    از لحاظ اینکه کدوم بهتره بستگی به کار شما داره و به خاطر اینکه ما توی ایران پول به ویندوز نمیدیم بهتره Ultimate نصب کنید.
    اما ویندوز 64 بیت مزایای بسیار بالایی داره و میتونه شبیه ساز رو در اوج بدون مشکل اجرا کنه.
    برا اینکه بیشتر از 64 بیت بدونید پست زیر رو حتما بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مقایسه ی نسخه های مختلف ویندوز هم مطلب زیر رو بخونید:
    کد:
    Last edited by ebicross; 13-09-2010 at 08:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dihav1359's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

يكي از فرقهاي ويندوز 64 بيت اينه كه از تمام مقدار رم استفاده ميكنه ولي در 32 بيت استفاده از رم محدود است (اگر اشتباه نكنم)

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

1- برای fsx نسخه 32 بیتی هیچ فرقی با 64 بیتی نداره . من امتحان کردم . . . .
    2- این 727 کاپیتان سیم کاکپیت سه بعدی نداره ؟
    3- اگه میشه چند تا هواپیمای معروف و مشهور بزارید برای دانلود که هم کاکپیت سه بعدی درست حسابی دارن هم 2 بعدی
    4- راستی این trailer شبیه ساز پرواز بعدی ماکرو سافت هست . (Microsoft flight) گرافیکش خیلی بالا رفته
    کد:

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما عدد هدینگ رو باید از بالاش نگاه کنید و متوجه بشید:

در این کادر اعداد به صورت خلاصه نوشته شده مثلا 21 که منظورش 210 هست " تو این کادر عدد ها با خطوط ریز و درشت از هم جدا و مندرج شده که هر کدوم از این خطوط 5 درجه با هم فاصله دارند. مثلا من الان هدینگ رو روی 255 ست کردم(مثلث زرد رنگ).

برای Auto Pilot ابتدا باید Ailerons و Elevator که در سمت چپ هستن رو فعال کنید یعنی در حالت کنترل اتوماتیک بذارید بعد سویچ ارتفاع و هدینگ رو بزنید :

خیلی ممنون از شما
    ببخشید یه کم دیر دارم جواب میدم
    ولی من بازم اون هدینگ رو نفهمیدم
    اونجا که شما روی 255ست کردید که معلوم نیست
    اگه میشه یه کمکی بدید
    باتشکر

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما ویندوز 64 بیت مزایای بسیار بالایی داره و میتونه شبیه ساز رو در اوج بدون مشکل اجرا کنه.
    برا اینکه بیشتر از 64 بیت بدونید پست زیر رو حتما بخونید:
    کد:
    برای مقایسه ی نسخه های مختلف ویندوز هم مطلب زیر رو بخونید:
    کد:
    سلام فقط من یه مشکل بزرگ باهاش دارم اونم اینه که یه هویی از وسط برنامه میفته بیرون و fsp که سیو نداره تمام زحمتا به باد میره

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر گفتین این عکس چیه

عکس یکی از هواپیما های پیش فرض شبیه ساز 2000

12. 2 کاربر از 33505775 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •