ببین عزیز ...
تا اونجایی که من یادم میاد قویتیرین گوشی S60V2 ان 70 هستش ... که رم 2 توش میزاشتن گوشی هنگ میکرد ... تازه با 1 گیگ هم به زور کار میکرد ... در ضمن پسورد پسورد هستش ... هر جا بزاری .سورد میخوادش ... چه فرقی داره تو S60V2 باشه یا S60V3 ...؟![]()
ممنون از شما.
تو شهر ما که نتونستن کاری کنن نیم ساعت قبل فرستادم شیراز ببینم اونجا چه کار میکنن.
دعا کنید که درست بشه
در ضمن گوشیهای سری 60 ورزن 2 رم 4 هم ساپرت نمیکنن چه بسه به 8...........
Last edited by asklt; 08-07-2009 at 20:48.
سلام دوستان یه مورد هست که نمیدونم مشکل چیه راهنمایی کنین ممنون میشم. راستش داخل رم گوشی من پوشه های زیادی است مثل Videos cities system private و یه فایل qf که نمیدونم چی هست من رم رو با کامپیوتر فرمت میکنم و میذارمش داخل گوشی وقتی یه چندتایی عکس میگیرم یا ویدیو ضبط میکنم دوباره که رم رو میزنم به کامپیوتر دوباره همون پوشه ها برمگردن چرا با این حال که مموری کارت رو فرمت کردم تا به گوشی میزنم این پوشه ها پیدا میشن
.................................................. ............
Last edited by orc1990; 09-07-2009 at 04:36.
چی جالب من هم رمم ایم مشکل را داشت ولی درست که نشد که نشد
ولی خب من که از خودم نگفتم حد اقل تو سه سایت خارجی این مطلب را خونده بودم فقط قصدم کمک بود .... ولی خب من هم هنوز سر شرطم هستم(سر منفجر شدن گوشی)![]()
حالا کی گفت منفجر میشه ؟؟؟
من منظورم این بود که گوشی که توکشیدن رم 1گیگ مشکل داره ... چطور میخواد 8 گیگ رو بالا بیاره ...
ما که بالاخره نفهمیدیم سوختن اسپیکرهای n82 صحت داره یا نه؟؟؟؟
اگه صحت داره دلیلش چیه؟؟؟(ضربه شدید به گوشی یا مشکل سخت افزاری خود گوشی)
یه جواب قطعی بدین لطفااااااااااا
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم لطفا در مورد قیمت و هشدارهای هنگام خرید بنده رو راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)