فکر کنم همین که شما میگی درست باشه چون خیلی وقت پیش دیدم فکر کنم جعبه فیوز که سمت راست موتور هست زیمنس بود
این والوو ها کجایین ؟چین؟
فکر کنم همین که شما میگی درست باشه چون خیلی وقت پیش دیدم فکر کنم جعبه فیوز که سمت راست موتور هست زیمنس بود
این والوو ها کجایین ؟چین؟
منم یه 206 وی1 89 رو نگاه کردم زده بود 7.4.5 ساخت مجارستان
405 tu5 91 خودم رو نگاه کردم زده بود 7.4.4 ساخت فرانسه
یعنی 405 با این موتور از 206 های الان کم مصرف تره
ماشین خودت که میگی 7.4.4 مارکش چیه؟بوش؟زیمنس؟والئوو؟ یا چیز دیگه؟
مال یکی از دوستان ما زیمنس بود .7.4.4
بوش اینم عکسش
![]()
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنند:
1.ببخشید من روغن ترمز خریدم فومن شیمی جلد آبی روش زده" DOT4+" و به فارسی"سوپردات4" درست خریدم؟ یا فقط باید نوشته باشه"DOT4"؟(پشتش نوشته مخصوص خودروهای سنگین مانند کامیون و اتوبوس)
2.امروز همه ی ملت رو گشتم ولی هیچ مغازه ای برای تیپ2 لنت عقب فابریک با بسته بندی پژوسیتروین نداشت،جریان چیه؟اصلا لنت فابریک با بسته بندی پژوسیتروین تیپ2 وجود نداره برای عقب؟ یا ... ؟ تویه بازار والو بود بندیکس بود و ... چکار کنم بنظرتون؟چی بخرم برای لنت عقب؟
ولی برای لنت جلو فابریک پژوسیتروین خریدم 52تومن.
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم:
نمایندگی بوش (برای لنت)تویه ملت یا امیرکبیر کسی دقیقا میدونه کجاست؟یا شماره تلفنی چیزی دارین ازش بهم بدین؟
دوستان این بحث تفاوت 7.4.4 و 7.4.5 برای تیپ 5 و 6 و کلا موتور های TU5 هست!
نه TU3
قبل از اینکه تیپ 3 بگیرمراستش من به هوای اینکه 206 صدی 6 میسوزونه و شتابش 9.6 هست، اون رو خریدم، ولی موقع خرید خیلی تو ذوقم خورد! و با یه پرس و جو فهمیدم خیلیا این حس من رو داشتن!
به شدت دنبال 7.4.4 بودم ولی خوب متاسفانه تمیزش گیر نیومد!
برای کسی که اهل کل کل باشه واقعا تفاوت شتاب کاملا محسوس هست
سلام دوستان من یک مشکل در خودرو 206دارم.اینکه بعد مدتی این چراغ های جلو کدر می شوند.نمی دونم چرا ولی اکثر 206 ها اینجوری میشند.میشه کمک کنیدومی خوام بدونم فقط طلق چراغ رو عوض کنم یا کل چراغ رو؟در ضمن قیمت چقدر در میاد.
کسی نیست راهنمایی کنه برای لنت عقب تیپ2 چه مارکایی خوبن که اگر پیدا کردم هرکدومو خوبن ک بخرم؟
Last edited by aref10; 12-09-2012 at 18:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)