تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 395 از 2403 اولاول ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مچکر
    پیشایش ورود شما رو به اندیشه خوش آمد میگم
    هنوز که نپیوستیم! عصر میرم قرارداد می بندم! تلفنی که گفتن 4 روزه برات وصل می کنیم! حالا حضوری بریم شاید شد 2 روزه!
    هر چند بنده خدا گفت مخابرات طول میده وگرنه ما مشکلی نداریم!

به نظر من باید یه آی اس پی رو تقویت کنیم و به نظر من بهترین آی اس پی فعلا اندیشه هست منم بهتون تبریک میگم
    ممنون. ببینیم و تعریف کنیم!

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

مچکر

هنوز که نپیوستیم! عصر میرم قرارداد می بندم! تلفنی که گفتن 4 روزه برات وصل می کنیم! حالا حضوری بریم شاید شد 2 روزه!
    هر چند بنده خدا گفت مخابرات طول میده وگرنه ما مشکلی نداریم!

ممنون. ببینیم و تعریف کنیم!

تا اونجای که من شنیدم قانونی باید چند ساعت اوکی شه.. ولی خوب ایرانه دیگه..!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما فیلم های جدید دانلود میکنین من هر چی فیلم جدید از تورنت امتحان میکنم سرعتش خیلی پایینه بعضی هاشو که اصلا حذف کردم اونایی هم که گذاشتم بهترینش سرعتش حدود 17-18 بیشتر نمیشه می تونین بگین یه فایل تقریبا باید چه تعداد seeder داشته باشه تا سرعتش بالا باشه یا اینکه نسبت seeder به peer باید چقدر باشه تا بگیم یه فایل مناسب انتخاب شده
    اتفاقا فیلمهای 2010 هم دانلود می کنم ... مثلا edge of darkness یا alice in wonderland یا how to train your dragon و ... رو ظرف 10 روز اخیر دانلود کردم که بعضی هاشون هنوز رو پرده سینما هستن و خیلی جدیدن ... سرعت دانلود شبانشون هم بین 30 تا 70 بود ( که مجموعا به حدود 140 می رسید و نزدیکای صبح 180 رو هم رد میکرد ! ) البته سریال ها یا برنامه های جدید که تازه چند ساعته آپلود شدن که خیلی وضعیتشون از فیلمای جدید بدتره !!! مثلا آخرین قسمت کارتون سیمپسون یا مسابقات کشتی کج ... اینا به محض اینکه میاد اگه بخوای همون شب دانلود کنی سرعت حتی بعضی وقتا از 5-10 کیلوبایت هم بیشتر نمیشه ... اما حتی همون ها بعد از 24 تا 48 ساعت صبر کردن تعداد سیدر هاشون مناسب میشه و راحت دانلود میشن ... شما یه دونه از فیلمای جدید که سرعت تورنتش برات اصلا بالا نمیره بفرما تا خودم تست کنم ببینم سرعت من و شما برا یه فایل مشابه تورنت چطوره ...
    اما در مورد نسبت سید به پیر یا تعداد سید مناسب هیچ قانونی وجود نداره و نمیشه 100% رو این نکات حساب کرد اما خیلی وقتا تاثیر دارن :
    1) تنظیم برنامه تورنت رو ( که قبلا چند بار گفتم ) حتما انجام بده .
    2) معمولا اگه سید از حدود 50 تا کمتر باشه سرعت به حداکثر نمیرسه . ( البته در این مورد هم استثنا هست و یه وقت میبینی یه فایل با 30 تا سید سرعت دانلودش 180 رو هم رد میکنه ! ) پس وقتی سراغ همچین تورنت هایی برو که دیگه فایل مشابه با سید بیشتر پیدا نشه .
    3) از سایتایی مثل پایرت بی که معروف ترن تورنت رو انتخاب کن و بهتره از یوزر هایی که VIP هستن یا حداقل عکس اسکلت جلو یوزرشون هست فایل رو انتخاب کنی مگه اینکه وجود نداشته باشه . مثلا تورنتهای برنامه های تلویزیونی که توسط AZ TV یا TV TEAM آپلود میشن حتی با وجود تعداد زیاد پیر معمولا سرعت خوبی دارن ... در مورد فیلمها هم یه سری گروهها کاملا حرفه ای و شناخته شدن و از سرورهای سرعت بالای اختصاصی استفاده می کنن که باعث میشه هم تورنتشون سریعتر پخش بشه هم در صورت افزایش دانلود کننده ها افت سرعت کمتر باشه .
    4) در مورد نسبت سید به پیر هم نمیشه عدد دقیقی گفت ... اما بین فایل 5000 تا سید - 5000 پیر و 200 سید-200 پیر بهتره دومی رو انتخاب کنی ! یعنی تو شرایطی که نسبت سید به پیر 2 تا فایل نزدیک به هم هست اونی رو انتخاب کن که پیر کمتری داره ... یعنی همیشه سید بالاتر داشتن نشونه سرعت دانلود بالاتر نیست !
    5) هیچوقت فوری با دیدن سرعت پایین تصمیم نگیر یه تورنت رو از لیست حذف کنی . یعنی حدافل 5 تا 10 دقیقه صبر کن تا تورنت به حداکثر ارتباطات و سرعت برسه . تازه اونوقت سرعت واقعیش معلوم میشه ...
    6) یه وقت میبینی همه اینا رو رعایت می کنی اما بازم سرعت پایینه ... اینجور وقتا دنبال تورنت مشابه بگرد ... ممکنه یه فایل دیگه که شرایط سید-پیر مشابه داره سرعت دانلودش خیلی بهتر باشه ! غیر ممکنه همه تورنتهای مربوط به یه فیلم کم سرعت باشن مگه اینکه مثلا اولین نسخه فیلمبرداری شده با هندی کم تازه واسه بار اول منتشر شده باشه یا هنوز 1 هفته هم از زمان اومدن نسخه dvdrip نگذشته باشه و همه ملت دنبال دانلودش باشن ! ... پس حتی برا جدیدترین فیلما هم تورنتی پیدا میشه که سرعتش خوب باشه. چون همونطور که گفتم حتی واسه سریالهایی که همون شب از تنور در میاد هم این مشکل بعد 24 ساعت صبر کردن معمولا حل میشه چه برسه به فیلما که هم تعداد آپلودر های تورنت هاشون ییشتره و هم مدت زمانی که افراد سید میدن و از لیست برنامشون حذف نمیکنن طولانی تره ...

@karkan
    خوبه شما هم تورنتت خوب راه افتاده !
    من کاری نکردم . فقط چند تا فوت کوزه گری رو یادآوری کردم که قبلا تو تاپیک های اصلی تورنت یا سایتای دیگه اساتید آموزش داده بودن بعضی نکات هم با تجربه عملی کم کم خودتون دستتون میاد و میتونین بالاترین کارایی رو تجربه کنین.
    Last edited by birak; 11-05-2010 at 16:26.

4. 5 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تا اونجای که من شنیدم قانونی باید چند ساعت اوکی شه.. ولی خوب ایرانه دیگه..!!!
    حالا باز خدا پدر مادر اینا رو بیامرزه که میگن 4 تا یک هفته!
    واسه یکی از بچه ها از پارس سرویس گرفته بودیم گفته بود یک هفته تا 10 روز که 15 روزه وصل کردن!
    حالا ببینیم اندیشه چطوره!
    از ساعت تمدید من گذشته ولی هنوز اینترنت به راهه!

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینا رو دارم دانلود میکنم
    valkyrie[2008]DVDRip[Eng] تو 3 روز 13 درصد شده 131 مگ
    Hot Tub Time Machine Q2(2010 DVDScr En) تو 2 روز 9 درصد 73 مگ

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون بیراک جان
    نه مستند life محصول 2009 هست که هم hd و هم full hd اون هست
    سلام
    تورنت قسمت 9 و 10 با کیفیت HD و حجم هر کدوم 1.8 گیگ . تعداد سید-پیر مناسبی هم دارن و اگه سرعت دانلود مستقیمت کمه اینا رو امتحان کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینا رو دارم دانلود میکنم
    valkyrie[2008]DVDRip[Eng] تو 3 روز 13 درصد شده 131 مگ
    Hot Tub Time Machine Q2(2010 DVDScr En) تو 2 روز 9 درصد 73 مگ
    دوست عزیز !
    1) فیلم اولی تا جایی که تورنتش رو دیدم و نسخه ای که شما انتخاب کردی زیر 10 تا سید داشت که معلومه فوق العده کمه . در ضمن تورنت نسخه AXXO و FXG از همین فیلم موجوده . هر وقت اونها رو پیدا کردی سراغ نسخه های دیگه نرو چون اونا بالاترین کیفیت رو تو محدوده فایلهای 700 الی 900 مگ دارند . ( مگه اینکه بخوای فایلهای HD با حجم خیلی بالاتر دانلود کنی )

2) همیشه به کیفیت فایلی که می خواین دانلود کنین توجه کنید .
    وقتی یه فیلم تازه رو پرده اکران میشه اول از همه نسخه DVDScr یا CAM میاد. یعنی نسخه ای که از رو پرده سینما فیلمبرداری شده و معمولا کیفیت مناسبی نداره . بعد از یه مدت نسخه TS ( تله سینک ) میاد که اون هم از رو پرده فیلم گرفته شده اما صداش رو از یه منبع ورودی دیگه به طور مستقیم ضبط کردن و با فیلم هماهنگش کردن . مثلا بعضی فیلمها قبل از اینگه DVD اصلیش بیاد فایلهای صدای فیلم موجوده و با کابل ورودی مستقیم صدا رو میگیرن و به فیلم پرده ای اضافه می کنن .در مرحله بعدی نسخه R5 میاد که یه نسخه تبدیل شده DVD به فایلهای کم حجم تره منتها از DVD هایی استخراج شده که مال منطقه 5 هستند یعنی کشورهایی مثل روسیه . به همین خاطر اسمشون ( R5 ( Region 5 هست و چون ماشاا.. تعداد قانون شکنان کپی رایت تو روسیه و اروپای شرقی چند برابر جاهای دیگست در نتیجه همیشه اول DVD های اون مناطق تکثیر و تبدیل غیر مجاز می شن ! ... وبعدش فایلهای DVDRip میاد که یکی از معروفترینشون همون DivX خودمون هست و با این نسخه ها کیفیت مشابه DVD رو بجای حجم 4-5 گیگ تو 700 الی 900 مگ جا میدن ... نسخه های HD و Blu Ray هم برای کیفیت های بالاتر بعدا سر و کلشون پیدا میشه.
    *** این حروف که مشخصه نوع و کیفیت فایل تصویری هست تو اسم فایل تورنت نوشته میشه و همیشه قبل از انتخاب فایل بهشون توجه کنین .

اما واسه فایل دومی چون خیلی جدیده هنوز نسخه DVDRip موجود نیست . ( که اونم اگه چند هفته تا یک ماه صبر کنی نسخه DVDRip هم میاد ) و هیچوقت از یه نسخه DVDScr نمیشه انتظار کیفیت خیلی خوب رو داشت ...
    بنابراین این 2 تا تورنت رو امتحان کن سرعتت باید خوب باشه :
    کاری از FXG با 400 تا سید و 120 تا پیر در حال حاضر و کیفیت DvDrip :
    کد:
    و در مورد دومی هیچکدوم از نسخه های موجود ( حتی اونهایی که حجم 1.37 گیگ دارند ) کیفیت خوبی ندارند و باید صبر کنی تا نسخه DVDRip بیاد . اما اگه نسخه پرده ای با کیفیت معمولی و سرعت دانلود بالا با سید 200 و پیر 12 می خوای بفرما :
    کد:
    به هر حال این بحثها جاش اینجا نبود و دیگه بهتره در موردش اینجا ادامه ندیم اما حداقل یه راهنمای کوچیک برا دوستانی هست که الان با دانلود مستقیم فایلها مشکل سرعت دارند و فعلا می خوان از تورنت استفاده کنن.
    موفق باشی.
    Last edited by birak; 11-05-2010 at 20:03.

10. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

valkyrie که داشتم دانلود میکردم همون fxg بود که شما معرفی کردین در مورد hot tub هم من فکر می کردم کیفیت dvdscr بالاتر از cam باشه خیلی ممنون که جواب دادین
    Last edited by mehdihamed; 11-05-2010 at 19:28.

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

حالا باز خدا پدر مادر اینا رو بیامرزه که میگن 4 تا یک هفته!
    واسه یکی از بچه ها از پارس سرویس گرفته بودیم گفته بود یک هفته تا 10 روز که 15 روزه وصل کردن!
    حالا ببینیم اندیشه چطوره!
    از ساعت تمدید من گذشته ولی هنوز اینترنت به راهه!

ای شالا که زودی اوکی شه.. بی نتی بد دردیه..!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هنوز کنتور نمیندازه دیگه دارم از استرس می میرم نکنه کم بشه اگه بیشتر از حجمی که باقی مونده دانلود کنم چی میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •