تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 416 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ادامه کار مانگا رو فقط به دست شماها ندن

بهزاد عملا کشیدی زیر پای هاشیراما اخه اصلا همینکه با ناروتو مقایسه بشه خودش اهانت به هاشیرامای سنجو هست دیگه باقیش که هیچ !

در مورد جتسوها درست میگی. اگر میناتو بالای سر ناروتو بود و همچنین در مقابل اگر یه اوچیهایی بالای سر ساسکه بود مثل پدرش یا ایتاچی یا شیسوی هرکدام ناروتو و ساسکه خیلی قدرتر از الان بودند و با توجه به چشمه هایی که از اوبیتو و مادارا دیدیم من بازم بیشتر امیدم به ساسکه هست تا ناروتو در هر صورت بگذریم... از وقتی خدای شینوبی ها به اون وضع افتاد دیگه اصلا دیدم فایده نداره بحث کردن که خانه از پایبست ویران است

باید ببینیم کیشی اخر داستان رو به کجا میرسانه و چقدر دیگه قراره خودآگاه یا ناخودآگاهانه خودش ساخته های خودش رو زیر سوال ببره

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کیشی داره هفته به هفته داستان رو خراب تر می کنه !
    من که به پاندورا هارتز مهاجرت کردم خیلی شاخه ، ماهیانه میاد و هر ماه 50 صفحه . داستانشم حرف نداره و هر ماه بهتر از قبل میشه و الآن چند ماهه رفته تو اوج !

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ادامه کار مانگا رو فقط به دست شماها ندن

بهزاد عملا کشیدی زیر پای هاشیراما اخه اصلا همینکه با ناروتو مقایسه بشه خودش اهانت به هاشیرامای سنجو هست دیگه باقیش که هیچ !

در مورد جتسوها درست میگی. اگر میناتو بالای سر ناروتو بود و همچنین در مقابل اگر یه اوچیهایی بالای سر ساسکه بود مثل پدرش یا ایتاچی یا شیسوی هرکدام ناروتو و ساسکه خیلی قدرتر از الان بودند و با توجه به چشمه هایی که از اوبیتو و مادارا دیدیم من بازم بیشتر امیدم به ساسکه هست تا ناروتو در هر صورت بگذریم... از وقتی خدای شینوبی ها به اون وضع افتاد دیگه اصلا دیدم فایده نداره بحث کردن که خانه از پایبست ویران است

باید ببینیم کیشی اخر داستان رو به کجا میرسانه و چقدر دیگه قراره خودآگاه یا ناخودآگاهانه خودش ساخته های خودش رو زیر سوال ببره
    آقا اسپویلر استفاده کنید

محتوای مخفی: .... 
    الکی تهمت نزن ... من فقط از یک منظر مقایسه کردم اون هم تعداد بونشین ها بود که درست هم گفتم .

در باقی موارد مقایسه کردن مثل شوخی میمونه .

در مورد ساسکه که یک مدت پرد و برادرش بالای سرش بودن . ولی با این حال فکر نکنم زیاد تغییری با ساسکه فعلی میکرد ! دیگه بیشتر از این نباید از ساسکه انتظار داشت .

ولی ناروتو در صورت حضور میناتو و کوشینا میتونست خیلی بیشتر از این رشد کنه .

راستی فعلا ناروتوست که داره بدمن داستان رو خیلی شیک و قشنگ با صحبت به راه راست هدایت میکنه

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

محتوای مخفی: this 
    استثنائا موافقم کاش میناتو بالا سرش بود لاقل ملت رو با تاک نوجتسو شکست نمیداد بعلاوه یعنی هاشیراما نمیتونه اندازه ناروتو کلون بزنه؟ عجیب است

اینارو اصلا ولش کن خدای شینوبی ها رو زدن کشتن دیگه از این بالاتر نیست!

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بابا الکی اینقدر اوبیتو رو بزرگ نکنید .. اوبیتو خدای نینجاها نیست .. شده یه چیزی شبیه به اون ولی عمرا در حد اون بشه ...الان چشم های ساسکه هم و قدرتش هم شبیه به ایتاچی یا مادارا هستش ولی اصلا در حد مقایسه با اونها نیست .. ناروتو هم راسنگان می زنه میناتو هم راسنگان می زنه دلیل نمیشه دوتاشون عین هم باشن ... حتی تکنیک فلش میناتو و نیدایمه هم در حد و اندازه های همدیگه نیست .....
    ..
    اون کجا و این کجا !!!
    ....................
    در کل من اصلا نمی تونم باور کنم این اوبیتو در حد دانای کل باشه .. به قول ساروتوبی اون فقط این توانایی رو پیدا کرده که 4 عنصر رو با هم ترکیب کنه و یه پله فراتر از تسوچیکاگه بشه همین ... چیز دیگه ای ازش ندیدیم ... حتی نمی تونه از رینگان یا شارینگانس درست استفاده کنه
    (( البته از دانای کل هم مبارزه ای ندیدیم به ببینینم چی بوده ))

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

محتوای مخفی: کروتول چرا تو اسپویل نمیزنی؟ :دی 
    نه خب حدود باید مشخص باشه

اولا ناروتو در حد انگشت کوچیکه هاشیراما هم نیست شاید ساسکه در حد مادارا نباشه ولی خیلی نزدیکش هست فراموش نکنیم مادارا سطحش هاشیراماست و لاقل ساسکه 4 تا چیز از خودش بروز داده من هیچی از این ناروتو ندیدم

از طرفی خود هاشیراما میگه اوبیتو ازش قویتره یعنی اگر ساسکه و ناروتو با هم جمع بشن میتونن راحت هاشی رو شکست بدن؟ عمرا! تازه با این مقایسه ای که شما دارید ناروتو از هاشیراما هم سرتره!

در کل فقط یک دلیل واضح هست: هر که با ناروتو در افتاد ورافتاد! اخرش اوبیتو هم تاک نوجتسو میخوره اصن دلم به حال این بشر میسوزه از اول تا اخر داستان فقط بدبختی کشیده و کیسه بوکس ملت بوده

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقا این چه بساطیه آخه همش تگ اسپویل میذارین؟؟؟ما میخوایم راجع به مانگا بحث کنیم اگه کسی نمیخواد واسش اسپویل بشه بهتره خودشو زودتر آپدیت کنه و برسونه به مانگا یا اصلا به اینجور تاپیکا سر نزنه!!! همه پستا تگ اسپویل دارن...زیبایی تاپیک به هم ریخته اصلا این جو اسپویل از کجا شروع شدش؟؟؟

بابا الکی اینقدر اوبیتو رو بزرگ نکنید .. اوبیتو خدای نینجاها نیست .. شده یه چیزی شبیه به اون ولی عمرا در حد اون بشه ...الان چشم های ساسکه هم و قدرتش هم شبیه به ایتاچی یا مادارا هستش ولی اصلا در حد مقایسه با اونها نیست .. ناروتو هم راسنگان می زنه میناتو هم راسنگان می زنه دلیل نمیشه دوتاشون عین هم باشن ... حتی تکنیک فلش میناتو و نیدایمه هم در حد و اندازه های همدیگه نیست .....
    ..
    اتفاقا همیشه نسل های جدید از اون قدیمی ها پیشی میگیرن به نظرم...درسته اوبیتو خدا نیست اما به نظرم خیلی شبیه ساگه هست تکنیکاش...تازه الان یه روزه اینجوری شده...اگه زمان بیشتری میدادن بهش (مثلا یه سال) با قدرت های رینگان و شارینگان و آداپت شدنش با قدرت های ساگه مطمئنا خیلی بهتر از این عمل میکرد...اما در کل چون همیشه و همه جا نیکی ها باید بر بدی ها پیروز بشن راهی نیست جز اینکه خدا هم شکست بخوره!!

14. این کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه نفر میخواد یه مانگا/انیمه رو شروع کنه ، میاد تو تاپیک تا نظرات درباره کیفیت مانگا رو بخونه ببینه اگه مردم راضین بره تو کارش . بدون این تگ اسپویل کافیه یه پست رو بخونه تا کل مزه داستان واسش بره . الآن شما بخش سریال ها رو سر بزنید ، یه تاپیک بدون اسپویل پیدا نمی کنید . اصل اسپویل همینه . تو هر انجمنی .
    اتفاقا یه مدت پیش یه کی تو انیم ورلد مینالید که مسخره ها تازه میخواستم مانگا رو شروع کنم کل داستان توی پی سی ورلد لو رفت برام و خلاصه خیلی ناراحت بود اون شخص که حق هم داشت .

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

معنی تاپیک این هست که ملت بیان بحث کنن نه یکی در میلیون بیاد و ببینه داستان چیه

18. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تازه اگرم بخواد از کیفیت مانگا سر در بیاره باید صفحات ابتدایی رو بخونه نه از آخر بیاد اول...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •