تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 395 از 1635 اولاول ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من با حدود 200 تومن چه دوربيني ميتونم بگيرم؟
    1. كيفيت عكس و شفاف بودن عكس و تركيب و واقعي بودن رنگها و ثبت بيشتر جزئيات در عكس از همه پارامترها برام مهمتره.
    2. نميدونم اگر باتري دوربين از اين قلمي هاي شارژي باشه بهتره يا اينكه باتري قطعه‌اي از خود دوربين باشه و قابل شارژ(چون اگر قلمي معمولي قابل شارژ باشه دم هر دكون و دستك و تو هر شهري پيدا ميشه و همزمان ميشه چند تا همراه ادم باشه)
    3. نميدونم اگر فلاش سر خود باشه بهتره يا اينكه بشود علاوه بر فلاش كوچك سرخود دوربين جك اتصال فلاش خارجي هم داشته باشه(كه البته اينجا خريد خود فلاش خارجي هم داستانه و ممكنه هزينش زياد باشه و هميشه هم همراه آدم نباشه و...)
    4. حجم و اندازه دوربين هم مهمه (با بيان موارد 2 و 3 فوق ممكنه در اندازه دوربين به لحاظ سايز مشكلاتي پيش بياد. مثلا" اگه دوربين باتري خور باشه - قلمي معمولي - و جك فلاش هم داشته باشه يك دفعه كلي سايزش بزرگتر بشه و از حالت كتابي خارج شده و به راحتي تو جيب جا نشه و...) و اينجا كلا" موندم كه دوربين كوچولو و جمع و جور بهتره يا وقتي قراره دوربين همراه آدم باشه و كيفيت بهتر بخواي شايد مجبور شي كمي وزن و سايز و ... رو هم تحمل كني.
    5. امكانات و موارد تكنيكي جديد هم در رده هاي بعدي اولويت قرار دارند كه هرچه بيشتر بهتر (البته اگر بودجه 200 تومني ما اجازه بده) مثل لرزشگير، تشخيص چهره و لبخند، فيلمبرداري قابل قبول و مناسب، فوكوس خوب، جنس لنز خوب، جنس و مقاومت خوب اسكلت و بدنه، سبك بودن دوربين، عكسبرداري در شب، گارنتي و برند مناسب و .....

دوستان من فقط به عكاسي علاقه دارم و خيلي خيلي مبتدي هستم اما خيلي خيلي هم علاقمند و خيلي دوست دارم عكسهاي خوبي از خانواده و طبيعت و سفر و.. به يادگاري داشته باشم و تقريبا" در اكثر موقعيتهايي كه قرار ميگيرم و فضا و مكان مناسب باشه عكس ميگيرم(نمونش اينكه گوشي تلفنم مجهز به دوربين هست و عكسهاي زيادي هم تا حالا باهاش گرفتم كه خيليهاش هم عالي از آب دراومده.) پس لطفا" با در نظر گرفتن همه اين موارد(كه البته بايد ببخشي كه يكم هم طولاني شد!) چند تا گزينه خوب معرفي كنيد. شايد اين مطالب سوال خيلي از مبتديان مثل من هم باشه. مطمئن هستم تو اين فروم و با وجود بچه هاي متخصص انجمن حتما" انتخاب مناسبي خواهم داشت و از دوربينم لذت خواهم برد.
    با تشكر. بهجويي.

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر تونستم ویدئو چند ثانیه ای اپلود می کنم ولی در ریویو ها ویدئو هم گذاشته اند
    ممنون از جواب
    برای من فیلم برداری هم خیلی مهمه

سایتی چیزی هست که نمونه فیلم های دوربین ها رو بشه دانلود کرد؟
    اکثر ریویو ها فیلم ها رو باید آنلاین دید :(
    -------------------------
    دوربین های کامپکت هیچ کدوم فیلم برداری HD و با کیفیت میکنن؟
    Last edited by GiggleClub; 30-09-2009 at 11:14.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    1. كيفيت عكس و شفاف بودن عكس و تركيب و واقعي بودن رنگها و ثبت بيشتر جزئيات در عكس از همه پارامترها برام مهمتره.
    2. نميدونم اگر باتري دوربين از اين قلمي هاي شارژي باشه بهتره يا اينكه باتري قطعه‌اي از خود دوربين باشه و قابل شارژ(چون اگر قلمي معمولي قابل شارژ باشه دم هر دكون و دستك و تو هر شهري پيدا ميشه و همزمان ميشه چند تا همراه ادم باشه)
    3. نميدونم اگر فلاش سر خود باشه بهتره يا اينكه بشود علاوه بر فلاش كوچك سرخود دوربين جك اتصال فلاش خارجي هم داشته باشه(كه البته اينجا خريد خود فلاش خارجي هم داستانه و ممكنه هزينش زياد باشه و هميشه هم همراه آدم نباشه و...)
    4. حجم و اندازه دوربين هم مهمه (با بيان موارد 2 و 3 فوق ممكنه در اندازه دوربين به لحاظ سايز مشكلاتي پيش بياد. مثلا" اگه دوربين باتري خور باشه - قلمي معمولي - و جك فلاش هم داشته باشه يك دفعه كلي سايزش بزرگتر بشه و از حالت كتابي خارج شده و به راحتي تو جيب جا نشه و...) و اينجا كلا" موندم كه دوربين كوچولو و جمع و جور بهتره يا وقتي قراره دوربين همراه آدم باشه و كيفيت بهتر بخواي شايد مجبور شي كمي وزن و سايز و ... رو هم تحمل كني.
    5. امكانات و موارد تكنيكي جديد هم در رده هاي بعدي اولويت قرار دارند كه هرچه بيشتر بهتر (البته اگر بودجه 200 تومني ما اجازه بده) مثل لرزشگير، تشخيص چهره و لبخند، فيلمبرداري قابل قبول و مناسب، فوكوس خوب، جنس لنز خوب، جنس و مقاومت خوب اسكلت و بدنه، سبك بودن دوربين، عكسبرداري در شب، گارنتي و برند مناسب و .....

دوستان من فقط به عكاسي علاقه دارم و خيلي خيلي مبتدي هستم اما خيلي خيلي هم علاقمند و خيلي دوست دارم عكسهاي خوبي از خانواده و طبيعت و سفر و.. به يادگاري داشته باشم و تقريبا" در اكثر موقعيتهايي كه قرار ميگيرم و فضا و مكان مناسب باشه عكس ميگيرم(نمونش اينكه گوشي تلفنم مجهز به دوربين هست و عكسهاي زيادي هم تا حالا باهاش گرفتم كه خيليهاش هم عالي از آب دراومده.) پس لطفا" با در نظر گرفتن همه اين موارد(كه البته بايد ببخشي كه يكم هم طولاني شد!) چند تا گزينه خوب معرفي كنيد. شايد اين مطالب سوال خيلي از مبتديان مثل من هم باشه. مطمئن هستم تو اين فروم و با وجود بچه هاي متخصص انجمن حتما" انتخاب مناسبي خواهم داشت و از دوربينم لذت خواهم برد.
    با تشكر. بهجويي.
    سلام
    دوست عزيز اگه شما مارك خاصي مد نظرت نباشه با اين بودجه مي توني Canon A2000 بگيري . دوربيني 10 مگا پيكسل با زوم اپتيك 6 برابر كه 2 عدد باتري قلمي مي خوره . فيلمبرداري VGA و تنظيمات دستي هم تا حدي داره . لرزشگير و صفحه نمايش 3 اينچي . قابليت تشخيص چهره و ...
    اين چند تا لينك هم براي مطالعه بد نيست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by Samin_System; 30-09-2009 at 12:24.

4. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Your Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از جواب

اکثر دوربین های کامپکت جدید این امکانو دارن مثل:
    panasonic gf1
    panasonic TZ7
    panasonic LX3
    canon SX200
    sony W300
    sony T900
    .....

6. این کاربر از Your Friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سامين سيستم عزيز
    ممنون از پاسخ.
    مارك و برند خيلي برام مهم نيست. شرط اول كيفيت و كارآيي و دوام دوربينه.
    البته بعضي ها توصيه ميكنند چون كنن چيني است خيلي قابل اطمينان نيستند و بهتر است دور و بر ماركهايي مثل پاناسونيك و المپيوس گشت. سوني هم خيلي مالي نيست!!
    بازهم رو توصيه شما حساب ميكنم و ميرم مشخصات A2000 رو مطالعه ميكنم اگر هموني كه راست كارم بود ، انتخابش ميكنم و ميخرمش. قيمت دقيق رو از كجا ميشه گرفت؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

میشه یکی قیمت A590 IS رو بگه؟
    بعد میارزه بجای a480 بگیرمش!؟
    راستی Canon A2000 ارزشش رو داره بیشتر خرج کنم(اگه خیلی نیست ترجیح میدم همون بین دو تای بالایی (a480 vs a590 ) یکی رو انتخاب کنم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چند تا سوال مطرح میشه :

1- آیا 11 G هم ، ارزش خرید رو داره ؟؟ قیمتش خیلی بالاست و ضمنا فیلمبرداری hd هم نداره ، البته ال سی دی چرخون داره که من در S2IS تجربه کردم و واقعا در کادربندیها لذت بخشه

2- تفاوت کیفیت عکس و کم بودن نویز SX200 و G11 چقدره واقعا ؟ آیا ارزش 200 تومان پول اضافه رو داره ؟؟؟؟؟

3- کیفیت فیلمبرداری HD حجم زیادی میگیره و سریع فضای هارد رو پر میکنه و اعصاب خرد کنه !!

آیا نرم افزارها کامپیوتری به خوبی به پسوند دیگه تبدیل میکنند که حجم با حفظ کیفیت کم بشه ؟؟؟؟

آیا کیفیت فیلبرداری HD در دوربینهای فیلمبرداری هم اینقدر فضا میگیره ؟؟؟
    1. من قیمت دقیق از G11 ندارم. شما اگه قیمت دارین به ما هم اطلاع بدین. البته فیلمبرداری VGA هم بعضی وقتا کیفیتش خیلی خوبه. باید دید در عمل چطوریه. همون طور که گفتم مدل جدیدیه و هنوز ریویوی درست حسابی ازش نیومده. البته قراره در آینده ی نزدیک سایت dpreview یه ریویوی درست و حسابی از این مدل بذاره. اون وقت میشه راحت تر در موردش قضاوت کرد. من چند تا نمونه عکس ازش دیدم خیلی خوب بود.
    2. یک نقطه ضعفی که مدل G10 داشت این بود که رزولوشنش 14.7 مگاپیکسل بود و این باعث شده بود تا عملکردش در حساسیت های بالا چندان خوب نباشه (هر چند روی حساسیت های پایین بسیار عالی بود و رزولوشنش در همون حد بود). کنان روی G11 این رزولوشن رو کاهش داد و به 10 رسوند تا روی ایزوی بالا هم کیفیتش خوب باشه. ندید میشه گفت که کیفیت عکسش خیلی باید خوب باشه. یک سری قاعده های کلی در مورد کیفیت عکس هست که روی کاغذ مشخص میکنه وضعیت دوربین چطوریه. یکیش همین تراکم پیکسل هست. رزولوشن SX200 هم 12 مگاپیکسله. 2 مگاپیکسل بیشتر از کنان. وقتی سایز سنسور رو مقایسه میکنیم این اعداد جالب توجهه:

G11> تراکم پیکسل 23 مگاپیکسل در هر سانتیمتر مربع
    SX200> تراکم پیکسل 43 مگاپیکسل در هر سانتیمتر مربع

چون سنسور SX200 اندازه ش خیلی کوچکتر از G11 هست تراکم پیکسلش بیشتره. و رزولوشن بیشترش هم به این مشکل دامن میزنه. تراکم پیکسل بیشتر معمولا منجر به بالا رفتن نویز میشه. و این همون دلیلی بود که باعث شد G11 رزولوشنش 4 مگاپیکسل کمتر از مدل قبلیش باشه. پس مطمئن باشین تفاوتشون خیلی محسوسه.
    3. البته سایز فیلمبرداری در مورد مدل های مختلف فرق میکنه. ولی نرم افزارهای خوبی برای تبدیل کردن فرمت هست و میشه از اونا استفاده کرد. البته من در مورد دوربین های فیلمبرداری زیاد اطلاع ندارم ولی اگه فرمتشون یکی باشه قاعدتا باید حجم اونی که دوربین فیلمبرداری میگیره بیشتر باشه. چون جزئیات بیشتر و کیفیت بالاتری داره. البته نه که اونقدرام فرق کنه. ولی خب فرمتشون معمولا فرق میکنه. مثلا دوربین من (FZ28) با فرمت MOV ضبط میکنه که باید با quicktime پخش بشه.

سلام دوستان

با تشكر. بهجويي.
    تمام مواردی که در قسمت اول گفتین مربوط به کیفیت عکس میشه.
    باتری لیتیومی بهتره. چون طول عمرش بیشتره و دردسرش کمتره. معمولا وزن کمتری هم داره.
    مزیت باتری قلمی هم همونه که گفتین. من خودم باتری لیتیومی رو ترجیح میدم.
    اصولا کمتر پیش میاد کاربر آماتور یا نیمه حرفه ای از فلاش اکسترنال برای دوربینش استفاده کنه. پس معمولا روی مدل های با این قیمت کمتر دیده میشه دوربینی فلاش اکسترنال بخوره. چون یه قابلیت تقریبا حرفه ایه.
    با 200 تومن اصولا دوربین های با حجم بزرگتر یا همون SLR-Like نمیتونین بگیرین. دوربین های خوب در این قیمت همه کامپکت هستند. البته مدل های ultra compact که قطر بسیار کم و سایز خیلی کوچیک دارن کیفیت عکسشون پایینه و بهتره طرفشون نرین. و به این مساله هم توجه داشته باشید که دوربین های این محدوده اکثرا باتری قلمی میخورن.
    من هم به شما A2000 IS رو پیشنهاد میکنم. با این بودجه انتخاب بهتری نمی بینم.

ممنون از جواب

تو ریویوهای سایت dpreview معمولا چند ثانیه از فیلمبرداری دوربین برای دانلود موجوده.
    الان دیگه وضعیت داره طوری پیش میره که اگه دوربینی فیلمبرداری HD نداشته باشه یه نقص براش محسوب میشه. کمپانی ها دارن کم کم از VGA به سمت HD میرن. پاناسونیک میشه گفت زودتر از همه به این مورد توجه کرد و حالا هم سونی و کنان دوربین های جدیدشون اکثرا مجهز به HD هستند.

10. 5 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته بعضي ها توصيه ميكنند چون كنن چيني است خيلي قابل اطمينان نيستند و بهتر است دور و بر ماركهايي مثل پاناسونيك و المپيوس گشت. سوني هم خيلي مالي نيست!!
    قبلا هم بارها توضیح داده شده که ذهنیت هایی که از برندهای مختلف در ذهن مردم هست بعضا کاملا اشتباهه. مثلا خیلی ها هنوز که هنوزه میگن بهترین کیفیت عکس مال کنانه و اگه بهشون بگی کیفیت فلان مدل سونی یا پاناسونیک هم بد نیست بهشون بر میخوره. یا بعضیا میگن سونی چون لنزش زایسه پس کیفیتش از همه بهتره که این هم حرفی کاملا غیرتخصصی و اشتباه هست. اصولا آدم وقتی میخواد هر ج%u

12. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سامين سيستم عزيز
    ممنون از پاسخ.
    مارك و برند خيلي برام مهم نيست. شرط اول كيفيت و كارآيي و دوام دوربينه.
    بازهم رو توصيه شما حساب ميكنم و ميرم مشخصات A2000 رو مطالعه ميكنم اگر هموني كه راست كارم بود ، انتخابش ميكنم و ميخرمش. قيمت دقيق رو از كجا ميشه گرفت؟؟
    دوست عزيز اين دوربينها اگه چيني باشه باز هم سنسور و لنزش ساخت چين نيست و فقط اونجا منوتاژ ميشه و مي توني با خيال راحت بري سراغش . براي قيمت هم مي توني از اين سايتها استفاده كني .
    در ضمن جسارتا ثمين درسته نه سامين

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میشه یکی قیمت A590 IS رو بگه؟
    بعد میارزه بجای a480 بگیرمش!؟
    راستی Canon A2000 ارزشش رو داره بیشتر خرج کنم(اگه خیلی نیست ترجیح میدم همون بین دو تای بالایی (a480 vs a590 ) یکی رو انتخاب کنم
    آخرين قيمت براي A590 تقريبا 165000 تومان بود ولي الان تو بازار كم پيدا ميشه . مسلمه كه A590 نسبت به 480 خيلي بهتره و ارزشش رو هم داره كه براش هزينه كنيد .

15. این کاربر از Samin_System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •