سلام دوستان
من با حدود 200 تومن چه دوربيني ميتونم بگيرم؟
1. كيفيت عكس و شفاف بودن عكس و تركيب و واقعي بودن رنگها و ثبت بيشتر جزئيات در عكس از همه پارامترها برام مهمتره.
2. نميدونم اگر باتري دوربين از اين قلمي هاي شارژي باشه بهتره يا اينكه باتري قطعهاي از خود دوربين باشه و قابل شارژ(چون اگر قلمي معمولي قابل شارژ باشه دم هر دكون و دستك و تو هر شهري پيدا ميشه و همزمان ميشه چند تا همراه ادم باشه)
3. نميدونم اگر فلاش سر خود باشه بهتره يا اينكه بشود علاوه بر فلاش كوچك سرخود دوربين جك اتصال فلاش خارجي هم داشته باشه(كه البته اينجا خريد خود فلاش خارجي هم داستانه و ممكنه هزينش زياد باشه و هميشه هم همراه آدم نباشه و...)
4. حجم و اندازه دوربين هم مهمه (با بيان موارد 2 و 3 فوق ممكنه در اندازه دوربين به لحاظ سايز مشكلاتي پيش بياد. مثلا" اگه دوربين باتري خور باشه - قلمي معمولي - و جك فلاش هم داشته باشه يك دفعه كلي سايزش بزرگتر بشه و از حالت كتابي خارج شده و به راحتي تو جيب جا نشه و...) و اينجا كلا" موندم كه دوربين كوچولو و جمع و جور بهتره يا وقتي قراره دوربين همراه آدم باشه و كيفيت بهتر بخواي شايد مجبور شي كمي وزن و سايز و ... رو هم تحمل كني.
5. امكانات و موارد تكنيكي جديد هم در رده هاي بعدي اولويت قرار دارند كه هرچه بيشتر بهتر (البته اگر بودجه 200 تومني ما اجازه بده) مثل لرزشگير، تشخيص چهره و لبخند، فيلمبرداري قابل قبول و مناسب، فوكوس خوب، جنس لنز خوب، جنس و مقاومت خوب اسكلت و بدنه، سبك بودن دوربين، عكسبرداري در شب، گارنتي و برند مناسب و .....
دوستان من فقط به عكاسي علاقه دارم و خيلي خيلي مبتدي هستم اما خيلي خيلي هم علاقمند و خيلي دوست دارم عكسهاي خوبي از خانواده و طبيعت و سفر و.. به يادگاري داشته باشم و تقريبا" در اكثر موقعيتهايي كه قرار ميگيرم و فضا و مكان مناسب باشه عكس ميگيرم(نمونش اينكه گوشي تلفنم مجهز به دوربين هست و عكسهاي زيادي هم تا حالا باهاش گرفتم كه خيليهاش هم عالي از آب دراومده.) پس لطفا" با در نظر گرفتن همه اين موارد(كه البته بايد ببخشي كه يكم هم طولاني شد!) چند تا گزينه خوب معرفي كنيد. شايد اين مطالب سوال خيلي از مبتديان مثل من هم باشه. مطمئن هستم تو اين فروم و با وجود بچه هاي متخصص انجمن حتما" انتخاب مناسبي خواهم داشت و از دوربينم لذت خواهم برد.
با تشكر. بهجويي.
سلام
دوست عزيز اگه شما مارك خاصي مد نظرت نباشه با اين بودجه مي توني Canon A2000 بگيري . دوربيني 10 مگا پيكسل با زوم اپتيك 6 برابر كه 2 عدد باتري قلمي مي خوره . فيلمبرداري VGA و تنظيمات دستي هم تا حدي داره . لرزشگير و صفحه نمايش 3 اينچي . قابليت تشخيص چهره و ...
اين چند تا لينك هم براي مطالعه بد نيست .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد: