بعد از اینکه تیم کمکی میاد و کریس و شوا رو از دست موتورسوارا نجات میده بعد از اون هم یه دموی دیگه نشون میده که درعزیزان لطف کنند جواب بدند حیاتیه
یک اتاق با هم حرف میزنند بعد چاپتر تموم میشه و هیچ صفحه سیاهی هم نمیاد.
بعد از اینکه تیم کمکی میاد و کریس و شوا رو از دست موتورسوارا نجات میده بعد از اون هم یه دموی دیگه نشون میده که درعزیزان لطف کنند جواب بدند حیاتیه
مثل اینکه نسخه بازی شما هم ناقصهبعد این مرحله اول وقتی تیم کمکی میاد شما دمویی دارید یا صفحه سیاه فقط صدا دارید دوست عزیز؟اونجایی که اون ادما از در و پنجره میریزند![]()
بلاخره تمومش كردم !
حلاص شدم از دستش !
دوستاني كه تموم نكردن نخونن ! شما ها كه تموميد Ctrl+A
اخه من نميفهم اين وسكر كه استاده همه بود چه جوري با دوتا ارپي جي له شد ؟!
ولي اخرم نفهميدم مرد يا نه !؟
قيافه جيل هم خيلي رو اعصاب بود اون جيل كجا و اين جيل كجا ؟
خيلي تغييرش دادن !
كلا ميشه گفت تا قبل از نبرد با وسكر داستانش فوق العاده بود ولي اخرش !!!! متاسفانه وسكر رو يكي از راحت ترين قول هاي
سري رزيدنت اويل فرض كردن و اين همه مدت كه از وسكر يه قول ناميرا ساخته بودن اينجوري بميره ! البته معلوم نيست مرده يا زنده ؟! خدا ميدونه !
خلاصه تجربه خوبي بود ولي كوتاه ! هيچ وقت نتونست حتي كمي از ترس شماره هاي قبل رو به همراه داشته باشه فقط سخت ترش كردن !
كات سين ها واقعا خوب بودند مخصوصا صحنه هاي پاياني كه كشن هاي خوبي رو به نمايش گذاشته بود !
در كل بازي معمولي بود اصلا نتونست بترسونه منو ! حتي واسه يه بار !:(
خوب بايد ببينيم اين وسط تكليف بقيه كاركتر ها چي ميشه و منتظر نخسه 6 هستم !
نه اونجا نه عزیز همون اوایل بازی که سر یارو رو قطع میکنند بعد از درو دیوار ادم میریزهبعد از اینکه تیم کمکی میاد و کریس و شوا رو از دست موتورسوارا نجات میده بعد از اون هم یه دموی دیگه نشون میده که در
همون مرد غول پیکر که با تبر همه چیرو خورد میکنه
بعد که چند نفر رو میکشی یه نفر بسیسم میزنه میگه معذرت میخوام از تو انتظار گذاشتنتون اینجا دمویی داره؟
نه دوست من بعد از منفجر شدن در توسط آر پی جی هیچ گونه دمویی وجود نداره...
دوستان تا حالا کسی همه ی bsaa emblem ها رو گرفته . اگه اره می تونین عکس مکانی که هرکدوم رو گرفتین اپ کنید ؟ مرسی
سلام شما برو به این لینک همه رو به ترتیب محلشون رو نشون داده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از اویل 2 دیگه اویل بازی نکر دم و این اواین باره که دارم اویل رو سه بعدی بازی میکنم .
اون گنده هرو که اول بازی میاد با تبر میزنه تو سرتو با بدبختی کشتیم 0(یعنی بچه ها کشتن) حالا تو این اره برقیه گیر کردم چجوری بکشمش؟
کسایی که مشکل داشتن این فایلارو دانلود کنن بریزن تو RESIDENT EVIL 5\nativePC\Image\Archive
باشد که مشکل حل شود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش:
دوستان دانلود نکنن تست کردم جواب نداد
Last edited by *IN*; 23-10-2009 at 12:41.
خوب اون گنده اولیرو لازم نبود بکشی یه مدت زمانی ذور میزدی دوروبرمن از اویل 2 دیگه اویل بازی نکر دم و این اواین باره که دارم اویل رو سه بعدی بازی میکنم .
اون گنده هرو که اول بازی میاد با تبر میزنه تو سرتو با بدبختی کشتیم 0(یعنی بچه ها کشتن) حالا تو این اره برقیه گیر کردم چجوری بکشمش؟
دوستات میمدند کمکت.. در مورد اون اره برقی هم بزن به کلش وول خورد برو با مشت بزنش فقط بزن کلش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)