ويرايش شد ......
جناب havas_1980 زحمتش رو كشيدن.....
ويرايش شد ......
جناب havas_1980 زحمتش رو كشيدن.....
Last edited by molaali; 01-10-2010 at 11:44.
از این ها کدوم رو بگیرم
Mafia I
Max Payne 1 & 2
Hitman Series
Stronghold Crusaders
فقط یکی رو می خواستم
سلام , یه چند وقته دنبال یه بازیه قشنگ میگردم بعد از مدت ها این world of warcraft رو یه چند روز ول کنم یا همراهش اونم بازی کنم
تو مایه های prince of Persia و اینجور مدلا میخواستم![]()
سریه پرینس رو همشو بازی کردم.
AC 2 و 1 رو هم بازی کردم.
یه چیزه قشنگی که داستانش جالب باشه. مثل این devil may cry نباشه که هی بکشی بری جلو الکی!
یا مثلا تو مایه های overlord .
یا مثل LOTR : conquest
یا چه میدونم هر چیزی شبیه به اینا که جذاب باشه![]()
به نظرم دو شماره ي assassin's creed عنوان هايي اند كه شما رو راضي ميكنه.
اينا همه بازي هاي بسيار محبوبي هستند و مال چند سال پيش اند. انتخاب بينشون سخته ول اگه من بودم
Max Payne رو بازي مي كردم با اين كه اين بازي ها ديگه شايد الان اون جذابيت دوران خودشون رو نداشته باشند.
اشاره کردماساسین هارو 2 شمارشو بازی کردم .
از مدلایی که تفنگ و سلاحای گرم توش به کار میره چندان خوشم نمیاد راستش .![]()
شما اگه كنسولت رو بگي راحت تر ميشه كمك كرد.
براي pc عنواني به جز دارك سايدرز به يادم نمياد كه اونم داستان پرپيچ و خمي نداره.
داداشی خیلی راهنماییهای توپی کردی دمت گرم خیلی باحال و کار امد بود کار مارو راه انداختی دمت گرم
بوس بوس
---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
داداشه گلم این بازیها بازیهای قدیمیه کامپیوتر و خیلی باحال و توپو خوش دست هستن من با این بازیا زندگی کردم دوستانه قدمی بازی قشنگwolfenstain2 return to the castle رو فراموش کردن اگه میخوای بازی باز باحالی بشی این بازیارو بگیر اگه هم دلت خواست بگو تو چه مایه هایی دوست داری تا باحالاشو که بازی کردم بگم
Last edited by kane32; 03-10-2010 at 13:13.
pc دارم , داستانش چجوریه؟ game play ش در چه حده؟
داستانش در مورد آخر الزمانه. دنيا نابود شده و شما بايد نجاتش بدي.(جالب اين جاست كه خود كاراكتر نابودش كرده!)
game play شباهت زيادي به خداي جنگ داره و به پرنس هم شبيه. ولي نوآوري هاي زيادي هم داره. كلاً ارزش بازي كردن رو داره.
اكثر سايت هاي بزرگ بهش نمره هاي 8 به بالا دادند.
من Stronghold Crusaders رو ترجیح میدم. چون من بازیهای استراتژیک رو خیلی دوست دارم. راستش همشون قشنگه. ولی تو ژانرهای مختلفه.
mafia I یه چیزی شبیه gta هستش. hitman و Max Payne هم اکشن هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)