با سلام
آيا راهي هست كه بشه سلولايي كه فرمول داره رو با رنگ ديگه اي مشخص كرد؟
با سلام
آيا راهي هست كه بشه سلولايي كه فرمول داره رو با رنگ ديگه اي مشخص كرد؟
سلام مرسی
میشه از طریق تصویر نشان بدهید
2- برای اینکه جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد چی
سلام مرسی
میشه از طریق تصویر نشان بدهید
2- برای اینکه جلوی کلمه صفحه شماره صفحه بخورد چی
سلام
به منوی Insert برو و گزینه Header & Footer را بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک فایل اکسل دارم که در ستون A ، تعدادی شماره موبایل قرار داره که بعضی شون به شکل 0912 و بعضی به شکل 912 هستند . می خوام شماره هایی که به شکل 912 هستند ، در همه سلول ها ، اول شون عدد 0 گذاشته بشه . باید چکار کنم؟
سلام.
تو ستون A مثلا، اسامی یا کد هایی هست. با چه فرمولی تعدادد اسامی رو از A2 تا A15 بهم بده؟ البته میدونم که این فرمول هست: =COUNTA(A7:A20)
اما من فرمولی میخوام که اسامی بدون تکرار بهم بده، مثلا اگه تو دو تا از سلول ها tgc بود، فقط یه بار بشمارتش برام. ممنون.
سلام
قبل از صفر یک علامت ' بزار ( صفحه کلید را در حالت اینگلیسی بزار و حرف دکمه گ را بزن . این طوری علامت ' نوشته میشه)
به مثالهای زیر نگاه کن0912'
0935'
سلام
باید به صورت زیر عمل کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. اما نمیشه ینو به سلول های دیگه همین ستون بسط داد که وقتی ورودی های جدید اضافه میشه رو هم بشماره!؟ چون اگه همین الان که سلول های دیگه خالین اینکارو کنم میگه تقسیم بر صفر در نظر میگیرتش و بی معنی میشه. ممنون...
بله میشه این جوری هم کرد
ابتدا مثلا از A1 تا A15 را عدد بنویس و سپس به A1 تا A15 یک اسم بده . مثلا اسمش را بزار Range
حالا باید از سلول A1 تا A15 را به Table تبدیل کنی.
بعدش باید فرمول را به صورت زیر تغییر بدی . یعنی به جای A1 تا A15 بنویسی Rangeحالا چون A1 تا A15 را به Table تبدیل کردی هر عددی که به انتهای اعداد اضافه بشه توی رنج قرار میگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)