تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 1667 اولاول ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکی به من کمک کنه(در مورد residentevil4).من تا اون قسمتی که باید بری تو کابین و با غول کرم بجنگی و کابین ها رو جدا کنی مشکلی ندارم(اونجا که بهت 30 ثانیه فرصت میده).ولی بعدش که با طناب میپره و دوباره غوله بهش حمله ور میشه،وقتی دمو تموم میشه لئون تو صحنه نیست،فقط غوله رو نشون میده که هی چپ و راست میره.کیبرد هم کار نمیکنه.تو رو خدا کمکم کنید که دارم دیوونه میشم.
    راستی وقتی لئون میاد با بیسیم صحبت کنه بازی error میده،واسه همین زود دکمه Esc رو میزنم تا بازی رو ادامه بده.مشکل این چی هست؟
    اینجا باید سوالتو مطرح میکردی عزیزم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه PC GAMES's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سم جون جوابتو علی داد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

9

فکر میکنم این بازی تاپیک مخصوص به خودش داشته باشه!!!!
    اینجا باید سوالتو مطرح میکردی عزیزم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از Robert و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم.ولی من این سوال رو در تاپیک Resident Evil 4 مطرح کردم،اونجا به من گفتند که در این تاپیک مطرحش کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از Robert و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنونم.ولی من این سوال رو در تاپیک Resident Evil 4 مطرح کردم،اونجا به من گفتند که در این تاپیک مطرحش کنم.
    عجب بچه های باحالی بودند اونایی که بهت این حرف رو زدند !!!
    خوب رفیق این که دیگه معلومه !!!
    اگه تو رد کردم مراحل بازی گیر کردی یا یه تو یه قسمت بازی مشکلی هست که نمیدونی چجوری ردش کنی باید تو تاپیک مخصوص خودش پست بزنی تا بچه های دیگه بیان و کمکت کنن !!!

اما اگه تو نصب یا اجرای بازی بعد از نصب یا مشکلات ایجاد شده وسط بازی (( مثل قطع شدن ناگهانی بازی و error دادن های گوناگون)) و از این دست مشکلات داشتی باید بری تو تاپیک (( حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها )) و اونجا پست بدی

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض open gl

سلام عزیزان !!

آقا اینجا کسی پیدا میشه که به من بگه این open gl یعنی چی ؟؟؟ (( به کارت گرافیک ربط داره ))
    امروز بعد از حدود یکماه از راه افتادن تاپیک مخصوص بازی riddick رفتم میدون ولیعصر و این بازی رو خریدم (( سه تا سی دی بود )) و راحت هم نصب کردم اما موقع اجرا پیغام خطا میده و میگه باید سیستمون از open gl که ورژنش حداقل 2/1 باشه ساپورت کنه !!!!

تا حالا شونصد تا بازی رو این سیستم آشغالم !!!! نصب کردم ولی هرگز همچین پیغام خطایی ندیده بودم و خلاصه مجبور شدم که برم برای آپدیت درایور کارت گرافیک که این open gl رو ساپورت کنه و تا حالا هم از 46 مگابایت فقط ده مگابایتشو دانلود کردم !!!!

البته یه تاپیک هم تو انجمن سخت افزار خواهم زد ولی گفتم شاید اینجا و بین گیمر ها کسی پیدا بشه و به من کمک کنه !!!!
    گرافیک من اینه :
    xfx geforce 6200 -- 256 mb ddr2

و 512 مگابایت هم رم دارم !!!!
    قبوا دارم سیستمم برای بازی دیگه خیلی قدیمی شده ولی بازهم اگه یه کمکی یکنین شاید تونستم این بازی رو اجرا کنم !!!
    ممنونم

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم چرا صدای نسخه اخر ارباب حلقه ها همون که 2 تا dvd هست خش خش داره
    فقط توی این بازی اینجوری میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

فکر کنم مال یه نرم افزار باشه

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام عزیزان !!

آقا اینجا کسی پیدا میشه که به من بگه این open gl یعنی چی ؟؟؟ (( به کارت گرافیک ربط داره ))
    امروز بعد از حدود یکماه از راه افتادن تاپیک مخصوص بازی riddick رفتم میدون ولیعصر و این بازی رو خریدم (( سه تا سی دی بود )) و راحت هم نصب کردم اما موقع اجرا پیغام خطا میده و میگه باید سیستمون از open gl که ورژنش حداقل 2/1 باشه ساپورت کنه !!!!

تا حالا شونصد تا بازی رو این سیستم آشغالم !!!! نصب کردم ولی هرگز همچین پیغام خطایی ندیده بودم و خلاصه مجبور شدم که برم برای آپدیت درایور کارت گرافیک که این open gl رو ساپورت کنه و تا حالا هم از 46 مگابایت فقط ده مگابایتشو دانلود کردم !!!!

البته یه تاپیک هم تو انجمن سخت افزار خواهم زد ولی گفتم شاید اینجا و بین گیمر ها کسی پیدا بشه و به من کمک کنه !!!!
    گرافیک من اینه :
    xfx geforce 6200 -- 256 mb ddr2

و 512 مگابایت هم رم دارم !!!!
    قبوا دارم سیستمم برای بازی دیگه خیلی قدیمی شده ولی بازهم اگه یه کمکی یکنین شاید تونستم این بازی رو اجرا کنم !!!
    ممنونم
    دوست من در تاپیک اصلی این بازی یه فایل گذاشتند که این مشکل رو برطرف میکنه . منم اول این مشکل رو داشتم ولی با توضیحات اونا مشکلم حل شد .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در كمال نااميدي يه سوال داشتم:
    اگه كسي تا حالا فاينال فانتازي شماره 11 رو به طور آنلاين بازي كرده يه دستي به سر من هم بكشه، كه چه طوري مي‌تونم يه اكانت باز كنم. البته تا يه جايي ميرم ولي چون بازي رو داونلود كردم كد ريجستر كردن رو كه روي پاكت سي دي بايد باشه، ندارم تا مراحل ريجستر رو تكميل كنم. اگه كسي كد ريجسترش رو داره كمك كنه.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

در كمال نااميدي يه سوال داشتم:
    اگه كسي تا حالا فاينال فانتازي شماره 11 رو به طور آنلاين بازي كرده يه دستي به سر من هم بكشه، كه چه طوري مي‌تونم يه اكانت باز كنم. البته تا يه جايي ميرم ولي چون بازي رو داونلود كردم كد ريجستر كردن رو كه روي پاكت سي دي بايد باشه، ندارم تا مراحل ريجستر رو تكميل كنم. اگه كسي كد ريجسترش رو داره كمك كنه.
    با سلام!
    عزیز خب درخواست کرک بده .... احتمالا رجیستر میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •