تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 3195 اولاول ... 2953453853913923933943953963973983994054454958951395 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه JVC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نظر من اون جمله اولی که گفتی مصداق بسیار خوبی برای این پست شما بود

من تمام چیزای که گفتی رو از پارسال میدونستم لطفا اطلاعتتو به رخ بقیه نکشون
    درسته که gpu فالکن 90 نانومتری هست ولی شما چجوری نتیجه گرفتی که گرمای زیادی تولید
    میکنه ؟ چون تازگیا 65 نانومتریش اومده ؟ همون طور که گفتم بهتره ابتدا از یه چیزی مطمئن
    بشی بعد ...
    همون طور که پدرام جان گفتن 65 نانومتری کردن دلیل دیگه ای هم داشته (علاوه بر کاهش دما)
    و شاید با سیاست های کاهش قیمت ماکروسافت دلایل دیگه خیلی هم مهم تر باشن
    در ضمن این درصد ها رو از کجا گرفتی ؟ 1% و نیم % ؟
    تازه تو دیدی که من گفته باشم فالکن امکان نداره خراب بشه ؟؟؟؟؟ اگه یه کنسول با 3 ساعت مداوم
    بازی کردن بترکه که دیگه هیچ ... من فقط گفتم 2 ساعت دیگه خیلی کمه ! با فالکن شدن مادربورد
    ها و اومدن آپدیت جدید نیازی به این محافظه کاری ها نیست ... وگرنه هر وسیله ی الکتریکی 100%
    امکان خراب شدنش هست هر لحظه !

دقیقا به نکته ی ظریفی اشاره کردید ! احسنت
    متأسفانه شما ممکنه 100 سالم اطلاعات بدست بياری ولی اطلاعات غلط چه فايده ای داره؟
    سايت p30world سايت تخصصی درباره game نيست..شما بهتره برای اين که از چندو چوند کار و اين که چه کاربرهايی تا الان مدل فالکون به باد دادند به سايت تخصصی بازيسنتر قسمت repair & problem solution مراجعه کنی.
    شما اگر حتی روزی 1 ساعت هم با دستگاهتون بازی کنيد ممکنه به مشکل 3 چراغ بخوريد حتی تو مدل فالکون..ولی خوب احتمالش بسيار پايين هست ولی غيره ممکن نيست.
    کسانی بودند که حتی با 12 ولته کردنه فنها هم 360 فالکونشون به 3 چراغ تبديل شده...

نمیدونم چرا یک سری سعی بر این دارند که هی تاکیید کنن که falcon مشکل حرارتی داره
    من خودم 7 ماه هست که کنسولم رو خریدم و روزی 7 تا 8 ساعت باهاش بازی میکنیم
    کوچکترین مشکلی نداشته و کوچکترین error یا مساله ای دیگه ای وجود نیومده حتی به ندرت گرم میشه
    تنها مساله هم بودن کنسول تو یک محیطیه که دورش باز باشه همین
    این jasper بیشتر از این که جنبه cooling اون مهم بوده باشه جنبه ارزونتر تمام شدن کنسول برای MS
    به خاطر کوچکتر شدن CHIP ها و همچنین کمتر بودن برق مصرفیه اونه

بنده 3 ساله دستگاه دارم..سری ساخت دستگاه من 2005 هست..سابقه بازی کردن 6 7 ساعت پشته سره هم رو هم دارم..تا الانم هم مشکلی نداشتم..پس اين دليلی بر اين نيست که بيای بگی فالکون مشکل حرارتی نداره..اگر فالکون مشکل حرارتی نداشت که مايکرسافت ديوانه نبود مدل جسپر رو بزنه !!!!!!
    ولی در نهايت سالم موندن دستگاه به خوده طرفم برميگرده..عمده مشکلات 360 تو مدل فالکون به ناشيگری طرف هم بر ميگرده.

این jasper بیشتر از این که جنبه cooling اون مهم بوده باشه جنبه ارزونتر تمام شدن کنسول برای MS

يکی از علتها اين بوده.
    Last edited by JVC; 01-01-2009 at 14:26.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان من 3تا مشكل دارم با بازيام:
    1.توي بازيه fable2 وقتي 2.5ميليون طلا جمع كني بايد يه achievement بده ولي من تا 3 ميليون هم رفتم نداد
    2.توي بازيه COD WaW وقتي بهم check point ميده بعد از بازي كه ميام بيرون دوباره load ميكنم يه پيغام ميده
    و از اول مرحله شروع ميشه...از وقتيم به live وصل شدم اينجوري شده.
    3.توي بازيه GearS Of WaR 2 وقتي به صورت co'op بازيو تموم ميكني بايد يه achievement بده كه نميده!!!
    وقتيم از خود منوي بازي ميرم تو قسمت war journal و بعد achievement اون قسمت co'op هنوز تا آخر پر نشده!!!
    اين اتفاقات به خاطر بد شانسيه منه يا دليل داره؟؟؟
    در مورد این Achievement Fable II بگم که نه اینکه 2.5 میلیون طلا جمع کنی بلکه ارزش کل زمین ها و خونه هایی که خریدی و صاحب شدی باید از 2.5 به بالا باشه. The Ruler of Albion Achievement
    در مورد2 GoW کدوم Achievement مدنظرته؟

3. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان عزیز میشه یه سری اطلاعات راجع به بازی های FABLE 2 , MASS EFECT برام توضیح بدید راستش از گرافیک مس افکت تعریف زیادی شنیدم ولی از سبک RPG یا همون نقش آفرینی اون میترسم در اصل بازی معروف FINAL FANTASY 12 رو برای PS2 گرفتم(اونم rpg هست) اصلا بازی به دلم ننشست چون که فضا خیلی نامعلوم و من در بازی هدف جالبی برای خودم نمی دیدم و سبک مبارزه و درگیری شخصیت ها که دیگه نگو وحشتناک بود حالا می ترسم مس افکت هم همین طوری باشه اگه کمکم کنید ممنون می شم
    اگر هم ممکنه چند تا بازی خوب و قدیمی تر یا جدید xbox 360 بهم معرفی کنید

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر کسی شماره و آدرس آقا هومن ( کرک کننده x box ) رو داره بگه مرسی
    فروشگاه BigGAME 22894783
    شریعتی بالاتر از میرداماد .برج مینا ط 2 واحد 31

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تنظیمات کنسول 360 ای لایت

آقا من میخواهم تاریخ و ساعت رو تنظیم کنم تنظیمش میکنم

ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنم و از توی پریز درش میارم دو شاخه رو دوباره ساعت و تاریخ بر میگرده روی فابریک خودش چی کار کنم حالمو گرفته

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

در مورد این Achievement Fable II بگم که نه اینکه 2.5 میلیون طلا جمع کنی بلکه ارزش کل زمین ها و خونه هایی که خریدی و صاحب شدی باید از 2.5 به بالا باشه. The Ruler of Albion Achievement
    در مورد2 GoW کدوم Achievement مدنظرته؟
    همون كه بازيو co'op تموم كني 50تا gamercscore ميده.
    friends with benefits
    خب من fable از كجا بفهمم كه ارزش همه داراييم 2.5 ميليون؟؟؟
    يكيش كه حتما بايد اون قصر كه 1 ميليون هستش رو بخرم!!!
    آها يعني به اندازه ي 2.5 ميليون خونه و مغازه بخرم؟؟؟

تنظیمات کنسول 360 ای لایت

آقا من میخواهم تاریخ و ساعت رو تنظیم کنم تنظیمش میکنم

ولی وقتی کنسول رو خاموش میکنم و از توی پریز درش میارم دو شاخه رو دوباره ساعت و تاریخ بر میگرده روی فابریک خودش چی کار کنم حالمو گرفته
    شما daylight saving رو off كن...
    Last edited by resident_evil; 01-01-2009 at 20:22.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متأسفانه شما ممکنه 100 سالم اطلاعات بدست بياری ولی اطلاعات غلط چه فايده ای داره؟
    میشه بگی کدوم حرف من غلط بود
    سايت p30world سايت تخصصی درباره game نيست.
    اتفاقا به همین دلیل من چند وقته کمتر تو این سایت فعالیت میکنم
    .شما بهتره برای اين که از چندو چوند کار و اين که چه کاربرهايی تا الان مدل فالکون به باد دادند به سايت تخصصی بازيسنتر قسمت repair & problem solution مراجعه کنی.
    من هیچ وقت نگفتم فالکون هیچ وقت امکان نداره خراب بشه هر وسیله ی الکتریکی هر لحظه امکان
    خراب شدنش هست من نمیگم هیچ وقتی خراب نمیشه میگم تو مدل فالکون مشکل 3 چراغ حل
    شده و خراب شدنش دیگه علت های عادی داره و نمیشه گفت 3 چراغ قرمز واسه این دستگاه دیگه یه
    مشکل به حساب میاد چون سری قبل واقعا مشکل داشت همون طور که خودتم گفتی ممکن بود
    حتی با روزی یک ساعت و 12 ولت کردن و ... بازم 3چراغ بده
    شما اگر حتی روزی 1 ساعت هم با دستگاهتون بازی کنيد ممکنه به مشکل 3 چراغ بخوريد حتی تو مدل فالکون
    .
    بازم همین حرف ... هر وسلیه ی الکتریکی .....

.ولی خوب احتمالش بسيار پايين هست ولی غيره ممکن نيست.
    آخر نگفتی اون درصد ها رو از کجا اوردی

بنده 3 ساله دستگاه دارم..سری ساخت دستگاه من 2005 هست..سابقه بازی کردن 6 7 ساعت پشته سره هم رو هم دارم.
    خدا واست نگهش داره
    ..پس اين دليلی بر اين نيست که بيای بگی فالکون مشکل حرارتی نداره.
    هیچ ربطی نداشت
    .اگر فالکون مشکل حرارتی نداشت که مايکرسافت ديوانه نبود مدل جسپر رو بزنه !!!!!!
    چه ربطی داره ! مطمئن باش با این سیاست های ماکروسافت مبنی بر کاهش قیمت 360 باز هم مدل
    های جدید تر میاد که چیپ های کوچک تری داره مثلا 35 نانو متری

ولی در نهايت سالم موندن دستگاه به خوده طرفم برميگرده..عمده مشکلات 360 تو مدل فالکون به ناشيگری طرف هم بر ميگرده.
    و در آخر هم برگشتی به حرف من من گفته بودم با 3 ساعت متوالی بازی کردن چیزیش نمیشه
    نه این که بیای لاشی گری کنی خرابش کنی
    در کل .. آقا جون تو فالکن مشکل 3 چراغ به عنوان یه مشکل حل شده (لازم به ذکره که 3 چراغ
    معانی مختلفی داره و میتونه بوجود بیاد منظور من از 3چراغ مشکل معمول گرمایی هست )
    بازم میگم هر وسیله ی الکتریکی ....
    موفق باشی
    (راستی نگفتم من تو بازی سنتر با نام کاربری desprado فعالیت میکنم)
    همگی ببخشید که صفحه پر شد

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما daylight saving رو off كن...
    البته در هر صورت با قطع شدن برق بازم تاریخش خراب میشه و درصورت عدم اتصال به
    لایو باید دوباره تنظیمش کنی ....
    و این یکی از معایب داشبود 360 هست

10. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

همون كه بازيو co'op تموم كني 50تا gamercscore ميده.
    friends with benefits
    خب من fable از كجا بفهمم كه ارزش همه داراييم 2.5 ميليون؟؟؟
    يكيش كه حتما بايد اون قصر كه 1 ميليون هستش رو بخرم!!!
    آها يعني به اندازه ي 2.5 ميليون خونه و مغازه بخرم؟؟؟

یعنی تمامی act هارو Co op تموم کردی و این Achievement نگرفتی؟ عجیبه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

سلام .

ببینید . من اول میخواستم پی سی خودم رو ارتقا بدم و یه Core 2 QUAD بخرم و با رم 3 گیگ و VGA 8600 GT 512 مگ که الان دارم .

اما وقتی فهمیدم که کنسول XBOX360 به مونیتور میخوره خیلی خوش حال شدم !

قیمت دقیق این کنسول چنده ؟ ریجن فرقی داره ؟ اگه آره یه چیزی باشه اکثر بازی با ریجن های مختلف رو بخونه .

به مونیتور من میخوره ؟

Flatron 775ft 17" LG
    Geforce8600 GT 512 MB DDR2

به نظرتون کدوم به صرفه تره ؟ هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کارایی ؟ مثلا یه چیزی باشه تا 4-5 سال دست نزنی بهش !

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •