تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 616 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در صورت انصراف از دانشگاه ملی روزانه چند سال از کنکور سراسری محروم میشیم؟
    یکی از دوستام 2 ترم خونده بعد مرخصی گرفته الان هم میخواد انصراف بده و از اول مهر نره دانشگاه(سال پیش قبول شد 2 ترم اول رو رفت.یه کنکور هم که گذشت که تو مرخصی تحصیلی بود)
    میتونه سراسری شرکت کنه یا میره برا سال بعد؟
    مشکل نظام وظیفه هم نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها راهی هست که بدون انصراف دادن از گرایش قبلی بشه تو یک موسسه غیر انتفاعی تغییر گرایش بدیم ؟ ( هر تو تا گرایش تو یه دانشگاه باشه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.

این یعنی منی که الان ترم چهار هستم و هنوز وارد ترم 5 نشدم می تونم دانشگاهی که امسال قبول شدم را برم ؟؟؟؟

ورودی سال 88 هستم

ممنون
    Last edited by ساش; 05-09-2011 at 13:33.

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    می خوام بدونم مدت زمان مراحل انصراف از تحصیل تقریبا چند روز طول می کشد؟(از روز اول که اقدام به انصراف از دانشگاه میکنم تا روزی که بتونم دفترچه را ارسال کنم و برگ اماده به خدمت به خدمت دریافت کنم) من دانشگاه دولتی هستم
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بابا دفترچه رو بخونید الکی اینهمه خودتون رو اذیت نکنین
    شما مشکلی نداری
    نیاز به پست کردن دفترچه هم نداری
    متولدین نیمه اول 72 به بعد نیازی به ارسال دفترچه ندارن اگه قبلو شدی اول مهر که خب دانشگاه یه چیزی میفرسته نظام وظیفه که تا 4 سال معافیت تحصیلی میگیری اگرنه هم باید تا 18 آبان همون سال بفرستی

دفترچه رو مطالعه کردم عین دفترچه :

مدرک تحصیلی : دیپلم و پیش دانشگاهی

تاریخ اخذ دیپلم : دی ماه

ماه تولد : کلیه ماه های سال

موعد اعزام : 18 مهر ماه سال بعد از اخذ دیپلم ( که مال من پارسال بوده و انگار میشه 18 مهر همین امسال !!! )

من اینو خوندم و میگم این تاریخ اعزام یعنی اعزام به خدمت

بعدشم نوشته مشمولان که من با توجه به این 18+1372 = 1390 که میشه سال احضار

الانم دیگه من دانش آموز نیستم و فکر کنم اگه کاری نکنم اضافه خدمت و .... ( داشنگاه رو بیخیال )

شما میگی من اصلا دفترچه رو ارسال نکنم ؟؟ اینجوری اضاف نمیخورم

شرمنده ها بد جوری سر 2 راهی موندم رفتم پلیس + 10 میگه اگه قبول نشی سربازی !!!

بابا ملتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مگه هر کس حق دو بار شرکت رد کنکور رو نباید داشته باشه

اینجوری که میشه کشک

ممنون از پاسخگوییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان من متولد فروردین 70 هستم،پارسال برا بار دوم کنکور دادم؛ولی آزاد شهرستان قبول شدم؛چون نمیتونستم بمونم پشت کنکور(به خاطر سربازی و اینا)،1 سال رو رفتم دانشگاه؛امسال هم کنکور دادم(بار سوم)؛تهران قبول شدم؛حالا برا ثبت نام تو دانشگاه جدید چیکار باس بکنم؛از لحاظ مشمولی مشکلی که ندارم؟؟مرسی اگه زودتر جواب بدید،چون میخوام برم اونجا انصراف بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان واسه تکمیل اطلاعات ؛من آزاد خوندم 1 سال،الان هم همون رشته رو آزاد (تهران)قبول شدم؛از لحاظ غیبت اینا هم مشکلی نداشتم،پیش دانشگاهیم رو سر موقع تموم کردم و به موقع هم دانشگاه ثبت نام کردم

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام رفقای عزیز
    کسی که متولد نیمه اول72 هستش و امسال کنکور داده و انتخاب رشته نکرده
    ومیخواد یه سال دیگه بمونه چی کار باید بکنه سربازی رو؟
    ضمنا اگه تو یه درس مثلا گسسته عمدا نمره نیاره و قبول نشه شرایطش با اونی که مدرک پیش دانشگاهی شو امسال میگیره تفاوتی میکنه؟
    ممنون میشم اگه بطور کامل ومفصل توضیح بدید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دفترچه رو مطالعه کردم عین دفترچه :

مدرک تحصیلی : دیپلم و پیش دانشگاهی

تاریخ اخذ دیپلم : دی ماه

ماه تولد : کلیه ماه های سال

موعد اعزام : 18 مهر ماه سال بعد از اخذ دیپلم ( که مال من پارسال بوده و انگار میشه 18 مهر همین امسال !!! )

من اینو خوندم و میگم این تاریخ اعزام یعنی اعزام به خدمت

بعدشم نوشته مشمولان که من با توجه به این 18+1372 = 1390 که میشه سال احضار

الانم دیگه من دانش آموز نیستم و فکر کنم اگه کاری نکنم اضافه خدمت و .... ( داشنگاه رو بیخیال )

شما میگی من اصلا دفترچه رو ارسال نکنم ؟؟ اینجوری اضاف نمیخورم

شرمنده ها بد جوری سر 2 راهی موندم رفتم پلیس + 10 میگه اگه قبول نشی سربازی !!!

بابا ملتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مگه هر کس حق دو بار شرکت رد کنکور رو نباید داشته باشه

اینجوری که میشه کشک

ممنون از پاسخگوییتون
    سلام،

بد به دلت راه نده!اولا که پلیس +10 که اندازه گوسفند اطلاعات نداره از این مسائل

دوما آخر پست اول این تاپیک رو بخون زده سال اعزام،نه سال احضار که می شه سال 91!تمام شد و رفت

---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

سلام رفقای عزیز
    کسی که متولد نیمه اول72 هستش و امسال کنکور داده و انتخاب رشته نکرده
    ومیخواد یه سال دیگه بمونه چی کار باید بکنه سربازی رو؟
    ضمنا اگه تو یه درس مثلا گسسته عمدا نمره نیاره و قبول نشه شرایطش با اونی که مدرک پیش دانشگاهی شو امسال میگیره تفاوتی میکنه؟
    ممنون میشم اگه بطور کامل ومفصل توضیح بدید
    سلام،

احتیاجی به انداختن تو درس نیست چون متولدین نیمه اول 72 برای کنکور 91 احتیاجی به دفترچه ندارند

10. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من متولد فروردین 70 هستم،پارسال برا بار دوم کنکور دادم؛ولی آزاد شهرستان قبول شدم؛چون نمیتونستم بمونم پشت کنکور(به خاطر سربازی و اینا)،1 سال رو رفتم دانشگاه؛امسال هم کنکور دادم(بار سوم)؛تهران قبول شدم؛حالا برا ثبت نام تو دانشگاه جدید چیکار باس بکنم؛از لحاظ مشمولی مشکلی که ندارم؟؟مرسی اگه زودتر جواب بدید،چون میخوام برم اونجا انصراف بدم
    سلام دوست عزیز
    من هم شرایطم مشابه شماست.متاسفانه در این زمینه که مورد سوال ماست افراد کمی هستند که تجربه داشته باشند.
    از لحاظ مشمولیت که مشکلی وجود ندارد. چون طبق بند 8 قانون نظام وظیفه برای کسانی که مجاز به ثبت نام در دانشگاه هستند این چنین آمده که عینا مشابه شرایط ماست:

8- دانشجويان دارای معافيت تحصيلي كه در آزمون مجدد شركت كرده اند با شرايط ذيل مجاز به ثبت نام مي باشند:

الف: در مقاطع كارداني، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته حداكثر 2 نيم سال و در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكترا (تخصصي و حرفه اي) حداكثر 4 نيم سال از شروع به تحصيل آنها نگذشته باشد.

ب: مقطع جديد از مقطع در حال تحصيل پايين تر نباشد.

پ: از زمان انصراف مقطع قبلي تا اشتغال به تحصيل در مقطع جديد بيش از 1 ماه سپري نشده باشد.

ت: هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.

تبصره- معافيت تحصيلي اين گونه مشمولان با درخواست دانشگاه ثانويه، توسط دانشگاه اوليه به دانشگاه جديد ارسال خواهد شد.
    من برای اطمینان بیشتر از سایت نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که این گونه جواب دادند:

ولی در مورد روند کار و مراحل هنوز به جواب قطعی نرسیدم.
    الان سوال من هم اینه که آیا باید اول انصراف داد و نامه انصراف را برد نظام وظیفه و مجوز گرفت؟ یا دانشگاه مقصد نامه می دهد که ببریم نظام وظیفه و مجوز ثبت نام بگیریم و بعد انصراف بدهیم؟
    ممنون میشم کسانی که تجربه در این زمینه دارند راهنمایی کنند.
    پاک گیج شدم.
    زمان کمی هم به اعلام نتایج و موعد ثبت نام دانشگاه ها مانده.

12. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •