قبلا خونده بودم که تمام گوشی های p900 اصلی هم ساخته چین هستند و به تایید فرانسه در میان. ولی یه مدل های متفاوت هست که بهتر بگیم چینی که کاملا قابل تشخیص هیت. تو یکی از سایت ها تفاوت این دو تا رو گذاشته بود. پیدا می کنم برات می زارم.
قبلا خونده بودم که تمام گوشی های p900 اصلی هم ساخته چین هستند و به تایید فرانسه در میان. ولی یه مدل های متفاوت هست که بهتر بگیم چینی که کاملا قابل تشخیص هیت. تو یکی از سایت ها تفاوت این دو تا رو گذاشته بود. پیدا می کنم برات می زارم.
با سلام.
به خاطر اينه كه اون برنامه ها روي گوشي شما نصب نيست.
شما ميتونين اونا رو پاك كنين(آيكنهايي كه به جاشون يه دايره آبي و علامت ! اومده) و خودتون يه برنامه بيارين توش.
اينم يه پك 400 تايي از آيكنهاي كريستا كه خيلي زيباست و راست كار همين برنامست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمونه آيكنهاي به كار رفته از اين پك در برنامه Gdesk:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوست عزيز .
صداي موزيك تو هندزفري هيچ تغيري نميكنه .
سلام دوستان
تا حالا واسه شما پیش اومده که یه تمی رو نصب بکنید و وقتی فلیپ رو می بندید یه اروری ظاهر بشه و status bar محو بشه؟
می خوام بدونم مشکل از کجاست
مثلا براي نوشتن حرف a كافيه كه شما با قلم يا انگشت روي lcd گوشي حرف a رو بنويسين .
گوشي هم اين حرف زو تشخيص ميده . به اين ويژگي ميگن دست خط .
نه، چون از روز اول فلیپ رو کندم و دور انداختم ...![]()
نوشته دست خط رو به فونت نوشتاری تبدیل میکنه و یا بصورت عکس ذخیره میکنه.
مثلا بعدا میتونی چیزی رو که یا دست نوشتی ویرایش کنی.
ایا میشه این نوشته دست خط رو بعدا به کامپیوتر انتقال داد.
توی نوکیا گوشی هست که این قابلیت رو داشته داشته باشه.
راستی گوشی پی وان p1 اسکن کارت ویزیت داره یعنی میشه باهاش یه برگه کاغذ رو اسکن کرد.
حسین جان به خاطر راهنمایی هات ممنونم ولی تمام اون آیکن هایی که فرمودین(به رنگ آبی با یک علامت تعجب) رو برداشته بودم و task های جدید معرفی کردم ولی بازم error می ده.
به خاطره آیکن ها هم ممنون خیلی با حال بودن.
متن نوشته شده رو به صورت فونت هاي نوشتاري يا همون txt در مياره .
آره مي توني هر وقت كه خواستي ويرايش كني .
در مورد انتقالش به كامپيوتر من هنوز رم افزاري براي اين كار پيدا نكردم .
اسكن كارت ويزيت تو p990 هم وجود داره . تو دموي گوشي يه چيزايي در مورد اين قابليت نشون ميده ولي من كه چيزي ازش سر در نيووردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)