تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3949 از 4105 اولاول ... 29493449384938993939394539463947394839493950395139523953395939994049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,481 به 39,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم
    دوستانی که سربازیشون سپاه بود خواستم بپرسم موقعی که آموزشی رفتن آیا کسانی بودن توی پادگانشون که تکمیلی بسیج رو رفته باشند ( دوره 45 روزه) ؟؟ سوالم این هست که چند روز آموزشی خدمت کردند؟ تا آخرین روز آموزشی بودند یا بعد از چند روز ترخیص شدند و به یگان معرفی شدند؟
    چون شنیدم تکمیلی دیگه قبول نیست میخواستم ببینم چقدر صحت داره؟
    مچکرم

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ارگانم که میشه یگان حفاظت سازمان زندانها. خود عقیدتی سیاسیش پایست. اصن بی دروپیکرترین جا همین جاست! من اشخوری نمیدادم واسه همین ارشدی که لوحه نگهبانی رو مینویسه 10 روزه منو میزاره پاس سه! که استراحتش همش متهم میدن ببری دادگاه از ساعت 8صبح که از برجک میای بعدشم که از دادگاه میای میری ناهار نظافت هم با توعه و سریع دوباره باید 4ساعت بری بالا برج تا شام! شام میخوری نظافت میکنی یه ساعتی میخابی تا دوباری بری بالا برج و داستان ادامه داره....
    اره اینجوریه ک کشا راهشو بلدن زیر ابی اش خوری میدن! پایه ها هم همه پاس یک میرن که اعزام نداره و خوابش ۶ ساعته
    لامصب زندانش 20 تا برجک داره 50تا سرباز روزا 4ساعتس پستاش شبا سه پاس دوساعته!
    بدترین جاست هرکس اموزشیش افتاد کچویی تمدید بزنه که بدبخته
    نمیدونم اونایی که رفتن پذیرش کردن واسه خدمت تو زندان با خودشون چی فکر کردن؟!
    ادم تو زندان یه چیزایی میبینه که...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
    تحمل کن شاید راه و چاره ای اومد براش،اگرم نمیتونی مثل بقیه ول کن برو،یه کارت خدمت ارزششو نداره سلامتی و روح و روانت خراب بشه براش.

3. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من همین چند روز پیش امتحانات دانشگاهم به اتمام رسید. می‌خواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم. می‌خواستم ببینم آیا برای معافیت پزشکی باید تا شهریورماه که رسما فرصت تحصیلم به اتمام می‌رسه صبر کنم یا این که همین ماه می‌توانم برای این معافیت اقدام کنم؟ الان تمامی نمره‌ها اومده و من رسما دیگه کاری با دانشگاه ندارم. حالا باید تا شهریور ماه صبر کنم؟ 
    اگر الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم و این معافیت تایید نشده و سرباز شناخته بشم، آیا با قبول شدن در ارشد پاییز همین امسال باز هم می‌تونم معافیت تحصیلی بگیرم؟ 
    توی دفترچه بیماری من به وضوح نوشته معافیت دائم و شرایطش رو هم دارم. آیا ممکنه بهانه بگیرن باز هم؟
    ممنون میشم جواب بد ین.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید.
    من همین چند روز پیش امتحانات دانشگاهم به اتمام رسید. می‌خواستم برای معافیت پزشکی اقدام کنم. می‌خواستم ببینم آیا برای معافیت پزشکی باید تا شهریورماه که رسما فرصت تحصیلم به اتمام می‌رسه صبر کنم یا این که همین ماه می‌توانم برای این معافیت اقدام کنم؟ الان تمامی نمره‌ها اومده و من رسما دیگه کاری با دانشگاه ندارم. حالا باید تا شهریور ماه صبر کنم؟ 
    اگر الان برای معافیت پزشکی اقدام کنم و این معافیت تایید نشده و سرباز شناخته بشم، آیا با قبول شدن در ارشد پاییز همین امسال باز هم می‌تونم معافیت تحصیلی بگیرم؟ 
    توی دفترچه بیماری من به وضوح نوشته معافیت دائم و شرایطش رو هم دارم. آیا ممکنه بهانه بگیرن باز هم؟
    ممنون میشم جواب بد ین.
    هنگامى كه فردى دانشجو است مى تواند درخواست معافيت بدهيد اما بايد يك برگه اشتغال به تحصيل از دانشگاه داشته بلشد اما چون تحصيل شما تمام شده مشخص نيست كه ايا دانشگاه به شما اين برگه را مى دهد يا خير.
    در صورتى كه در كميسيون پزشكى جواب منفى بگيرد براى شما تاريخ اعزام مى زنند و اين تاريخ ممكنه با توجه به حجم اعزام سربازها بين چهار تا شش ماه بعد از ان باشد بنابراين اگر هدف ادامه تحصيل داريد از فرجه يكسال استفاده كنيد و يك ماه مانده به پايان فرجه اقدام به ارسال دفترچه خدمت كنيد
    به بيمارى هاى نوشته شده در دفترچه توجه نكنيد افراد زيادى بودند با توجه به همان موارد داخل دفترچه بايد معاف مى شدند اما نهايت معاف از رزم شدند

6. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

هنگامى كه فردى دانشجو است مى تواند درخواست معافيت بدهيد اما بايد يك برگه اشتغال به تحصيل از دانشگاه داشته بلشد اما چون تحصيل شما تمام شده مشخص نيست كه ايا دانشگاه به شما اين برگه را مى دهد يا خير.
    در صورتى كه در كميسيون پزشكى جواب منفى بگيرد براى شما تاريخ اعزام مى زنند و اين تاريخ ممكنه با توجه به حجم اعزام سربازها بين چهار تا شش ماه بعد از ان باشد بنابراين اگر هدف ادامه تحصيل داريد از فرجه يكسال استفاده كنيد و يك ماه مانده به پايان فرجه اقدام به ارسال دفترچه خدمت كنيد
    به بيمارى هاى نوشته شده در دفترچه توجه نكنيد افراد زيادى بودند با توجه به همان موارد داخل دفترچه بايد معاف مى شدند اما نهايت معاف از رزم شدند
    خیلی ممنونم از پاسخ. من مطمئن هستم که پاییز امسال دانشجوی ارشد میشم. پس اگر همین تابستون اقدام کنم برای معافیت پزشکی و جواب منفی بگیرم بعدش میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی ممنونم از پاسخ. من مطمئن هستم که پاییز امسال دانشجوی ارشد میشم. پس اگر همین تابستون اقدام کنم برای معافیت پزشکی و جواب منفی بگیرم بعدش میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟
    بله مى توانيد

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    درخواست تعجیل خدمت رو چه زمانی میشه انجام داد؟
    همون موقع که دفترچه میفرستم و توی سیستم پلیس +10 تاریخ اعزام ثبت میشه آیا همون لحظه میشه درخواست تعجیل هم داد و چه قدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟

یه سوال دیگه هم داشتم آیا اگه با درخواست تعجیل من موافقت شد و مشکلی پیش اومد میشه چند روز قبل از اعزام دوباره برم درخواست تمدید کنم و برگردونم به تاریخ قبل؟

مشکل من این هست که من میخوام برج 8 اعزام بشم ولی اعزامم 100 درصد میخوره برج 10 (چون رفتم از پلیس +10 پرسیدم میگه الان اعزامی های برج 8 هستند و من تا دو ماه دیگه نمیتونم دفترچه بفرستم و اعزامم میفته برج 10) از طرفی هم ممکنه برج 8 باز به مشکل بخورم میخوام ببینم اگه من درخواست تعجیل دادم و افتاد برج 8 آیا میتونم اگه مشکل پیش اومد دوباره برگردونم به برج 10؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم
    درخواست تعجیل خدمت رو چه زمانی میشه انجام داد؟
    همون موقع که دفترچه میفرستم و توی سیستم پلیس +10 تاریخ اعزام ثبت میشه آیا همون لحظه میشه درخواست تعجیل هم داد و چه قدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟

یه سوال دیگه هم داشتم آیا اگه با درخواست تعجیل من موافقت شد و مشکلی پیش اومد میشه چند روز قبل از اعزام دوباره برم درخواست تمدید کنم و برگردونم به تاریخ قبل؟

مشکل من این هست که من میخوام برج 8 اعزام بشم ولی اعزامم 100 درصد میخوره برج 10 (چون رفتم از پلیس +10 پرسیدم میگه الان اعزامی های برج 8 هستند و من تا دو ماه دیگه نمیتونم دفترچه بفرستم و اعزامم میفته برج 10) از طرفی هم ممکنه برج 8 باز به مشکل بخورم میخوام ببینم اگه من درخواست تعجیل دادم و افتاد برج 8 آیا میتونم اگه مشکل پیش اومد دوباره برگردونم به برج 10؟؟
    فرداى روزى كه دفترچه ارسال كرديد درخواست بدهيد و اگر در نزديكى زمان اعزام مشكلى داشتيد مى توانيد درخواست تعويق بدهيد اما پيش امده كه افرادى كه تعجيل داشتند كد مازاد خورده اند

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

ارگانم که میشه یگان حفاظت سازمان زندانها. خود عقیدتی سیاسیش پایست. اصن بی دروپیکرترین جا همین جاست! من اشخوری نمیدادم واسه همین ارشدی که لوحه نگهبانی رو مینویسه 10 روزه منو میزاره پاس سه! که استراحتش همش متهم میدن ببری دادگاه از ساعت 8صبح که از برجک میای بعدشم که از دادگاه میای میری ناهار نظافت هم با توعه و سریع دوباره باید 4ساعت بری بالا برج تا شام! شام میخوری نظافت میکنی یه ساعتی میخابی تا دوباری بری بالا برج و داستان ادامه داره....
    اره اینجوریه ک کشا راهشو بلدن زیر ابی اش خوری میدن! پایه ها هم همه پاس یک میرن که اعزام نداره و خوابش ۶ ساعته
    لامصب زندانش 20 تا برجک داره 50تا سرباز روزا 4ساعتس پستاش شبا سه پاس دوساعته!
    بدترین جاست هرکس اموزشیش افتاد کچویی تمدید بزنه که بدبخته
    نمیدونم اونایی که رفتن پذیرش کردن واسه خدمت تو زندان با خودشون چی فکر کردن؟!
    ادم تو زندان یه چیزایی میبینه که...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk
    اوه اوه واقعا سخته...بنظرم اگر واقعا اذیت میشی،از طریق یکی اشنایی چیزی پیدا کن و پول بده که انتقالت بدن یه جای دیگه.چون واقعا خطرناکه.یکی از زندانی ها فرار کنه خدایی نکرده،بد میشه براتون..بنظرم بهترین راه همینه که گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام میزان حقوق ماهیانه چقدره؟
    لیسانس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •