تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3949 از 4751 اولاول ... 294934493849389939393945394639473948394939503951395239533959399940494449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,481 به 39,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟

2. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام من چند ماه پیش شاتل داشتم حالا اینترنتم را عوض کردم و از یه شرکت دیگه خریدم اما موقعی که میخوام برم صفحه ورزش 3 یه دفعه یه صفحه ای میاد که موقعی اینترنت شاتل تموم میشه بالا میاد باید چکار کنم تا نیاد دیگه

4. این کاربر از cartesiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟
    از ساعت 3:30 سرعت بر میگرده ولی اگه مثل من از اون ساعت به بعد هم دانلود کنی کلا محدودیت تا خوده ساعت 8 میشه و به ناچار مانند خوده بنده باید حجم بخری . اگه میخوای همینم از دست نره چند شب در میون دانلود داشته باش.

سلام من چند ماه پیش شاتل داشتم حالا اینترنتم را عوض کردم و از یه شرکت دیگه خریدم اما موقعی که میخوام برم صفحه ورزش 3 یه دفعه یه صفحه ای میاد که موقعی اینترنت شاتل تموم میشه بالا میاد باید چکار کنم تا نیاد دیگه
    کش و history مرورگرتو پاک کن
    Last edited by Microsoft Windows; 27-12-2012 at 22:36.

6. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

از ساعت 3:30 سرعت بر میگرده ولی اگه مثل من از اون ساعت به بعد هم دانلود کنی کلا محدودیت تا خوده ساعت 8 میشه و به ناچار مانند خوده بنده باید حجم بخری . اگه میخوای همینم از دست نره چند شب در میون دانلود داشته باش.
    تا کی این محدودیت ادامه داره ؟

3 گیگ تو صف دان دارم چند هفته دیگع یعنی صبر کنم تا تموم شه

8. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

تا کی این محدودیت ادامه داره ؟

3 گیگ تو صف دان دارم چند هفته دیگع یعنی صبر کنم تا تموم شه
    معلوم نیست تا کی ادامه داره ولی باید یک دوره دوره طول بکشه مثلا برا اونایی که یک ماه دارن یک ماه .
    فقط چند شب دانلود نداشته باش از تمام پهنای باند هم استفاده نکن با IDM لیمیتش کن مثلا سرعتت اگه 128 هست نصفش کن پشت سر هم دانلود نکن.
    یعنی غیر از شاتل که مارو محدود میکنه خودمون هم یاید خودمون رو محدود کنیم

10. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ميخواستم برم يه مگ بگيرم بهم گفتن فعلا از 512 بالاتر نميدن علتش چي هست؟(درصورتي كه ماه هاي پيش اينجوري نبود و حتي 2مگ هم گرفتم از رشتم)

12. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان سرعت نت شما تو این چند روز چجوری بوده؟

ینی مث همیشه بوده ؟ اخه 2روزی شده که سرعت تو 1ساعت به 5 میرسه بعد 2باره درست میشه

14. این کاربر از 5ive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شایعه پراکنی نکن بابا اون واسه مشتریان جدیدیه که از 5 دی تا 30 دی سرویس بخرن از شاتل خوش به حالشون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی

اینو 2باره رونویسی کن دوست من......

16. این کاربر از 5ive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

معلوم نیست تا کی ادامه داره ولی باید یک دوره دوره طول بکشه مثلا برا اونایی که یک ماه دارن یک ماه .
    فقط چند شب دانلود نداشته باش از تمام پهنای باند هم استفاده نکن با IDM لیمیتش کن مثلا سرعتت اگه 128 هست نصفش کن پشت سر هم دانلود نکن.
    یعنی غیر از شاتل که مارو محدود میکنه خودمون هم یاید خودمون رو محدود کنیم

من که دارم 200 مگ میگیرم اشکالی نداره؟

کدوم نت غیر از شاتل خوبه که محدود نمیکنن و میخوام نامحدود باشه سرعت دان شبانش هم 50 به بالا باشه اگه باشه

یه لحظه هم صبر نمیکنم میرم

18. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

با این چیزی که شما میگید هی باید قطعی داشته باشید و سرعتون هم باید افتضاح باشه دو دلیل داره یا اینکه فاصلتون با مخابرات زیاده یا سیم کشی خونتون داغونه واسه من snr روی 34 همیشه گاهی اوقات قطعی دارم و رفته تو اعصاب این موضوع ,شما رو نمیدونم.
    تنها چیزی رو که نمیفهمم چیه اون crc که تو روزا 0 ولی شبا اینجوری البته مشکل من بیشتر فکر کنم از line attenuation باشه.
    مودمتون چیه؟
    دوست عزیز مودم زایکسل هستش ! معمولی ولی سالم!
    این پینگ که تو گذاشتی،واسه منم تا دو سه روز پیش همین بود! ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با اینکه خطم نویز داره ولی مشکل خاصی نداشتم! قطعی دارم ولی چون میدونم از خطمه مشکلی باهاش ندارم!
    اما این دو سه رو بدجور وبگردی و دانلود اومده بود پایین! به این پینگ امروز نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستای دیگه هم مشکل منو داشتند! با شاتل تماس گرفتم جواب نداد! تازه وی پی ان و ساکس و همه نرم افزارهای از این دست، سرعتشون وحشتناک اومده پایین و استفاده نمیشه کرد ازشون!
    تازه امروز یکم خوب شده! خیلی متغیره پینگ امروز! اینو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من شاتل داره یه کارایی میکنه که این مشکلات بوجود اومده! والا یه بحثایی بودش که کیفیت خدمات رو میخوان پایین بیارن تا قیمتها رو بالا نبرن!
    Last edited by nima_mani; 28-12-2012 at 12:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •