من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من محدود شدم یعنی ساعت 1 سرعت دان رو 5 کیلو هست و وقتی صبح ساعت 6 امتحان کردم سرعت رو 60 تا 70 هست یعنی از ساعت چند سرعت رو بالا میبرن؟![]()
سلام من چند ماه پیش شاتل داشتم حالا اینترنتم را عوض کردم و از یه شرکت دیگه خریدم اما موقعی که میخوام برم صفحه ورزش 3 یه دفعه یه صفحه ای میاد که موقعی اینترنت شاتل تموم میشه بالا میاد باید چکار کنم تا نیاد دیگه
از ساعت 3:30 سرعت بر میگرده ولی اگه مثل من از اون ساعت به بعد هم دانلود کنی کلا محدودیت تا خوده ساعت 8 میشه و به ناچار مانند خوده بنده باید حجم بخری . اگه میخوای همینم از دست نره چند شب در میون دانلود داشته باش.
کش و history مرورگرتو پاک کن
Last edited by Microsoft Windows; 27-12-2012 at 22:36.
تا کی این محدودیت ادامه داره ؟![]()
3 گیگ تو صف دان دارم چند هفته دیگع یعنی صبر کنم تا تموم شه![]()
معلوم نیست تا کی ادامه داره ولی باید یک دوره دوره طول بکشه مثلا برا اونایی که یک ماه دارن یک ماه .
فقط چند شب دانلود نداشته باش از تمام پهنای باند هم استفاده نکن با IDM لیمیتش کن مثلا سرعتت اگه 128 هست نصفش کن پشت سر هم دانلود نکن.
یعنی غیر از شاتل که مارو محدود میکنه خودمون هم یاید خودمون رو محدود کنیم![]()
ميخواستم برم يه مگ بگيرم بهم گفتن فعلا از 512 بالاتر نميدن علتش چي هست؟(درصورتي كه ماه هاي پيش اينجوري نبود و حتي 2مگ هم گرفتم از رشتم)
دوستان سرعت نت شما تو این چند روز چجوری بوده؟
ینی مث همیشه بوده ؟ اخه 2روزی شده که سرعت تو 1ساعت به 5 میرسه بعد 2باره درست میشه
خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی
اینو 2باره رونویسی کن دوست من......
من که دارم 200 مگ میگیرم اشکالی نداره؟![]()
کدوم نت غیر از شاتل خوبه که محدود نمیکنن و میخوام نامحدود باشه سرعت دان شبانش هم 50 به بالا باشه اگه باشه
یه لحظه هم صبر نمیکنم میرم![]()
دوست عزیز مودم زایکسل هستش ! معمولی ولی سالم!
این پینگ که تو گذاشتی،واسه منم تا دو سه روز پیش همین بود! ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه خطم نویز داره ولی مشکل خاصی نداشتم! قطعی دارم ولی چون میدونم از خطمه مشکلی باهاش ندارم!
اما این دو سه رو بدجور وبگردی و دانلود اومده بود پایین! به این پینگ امروز نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستای دیگه هم مشکل منو داشتند! با شاتل تماس گرفتم جواب نداد!تازه وی پی ان و ساکس و همه نرم افزارهای از این دست، سرعتشون وحشتناک اومده پایین و استفاده نمیشه کرد ازشون!
تازه امروز یکم خوب شده! خیلی متغیره پینگ امروز! اینو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من شاتل داره یه کارایی میکنه که این مشکلات بوجود اومده! والا یه بحثایی بودش که کیفیت خدمات رو میخوان پایین بیارن تا قیمتها رو بالا نبرن!
Last edited by nima_mani; 28-12-2012 at 12:51.
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)