امروز دو سه تا سایت باز کردم بعد گفتم برم ببینم جقدر ترافیک مصرف شده دیدم 44 مگابایتبا این اپراتور شاتل صحبت کردم گفت احتمالا یه برنامه داره اپدیت میشه ولی احتمالا مچ شاتلو گرفتم شایدم راست بگن چیکار کنم جلوی اپدیت خودکار برنامه ها رو بگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز دو سه تا سایت باز کردم بعد گفتم برم ببینم جقدر ترافیک مصرف شده دیدم 44 مگابایتبا این اپراتور شاتل صحبت کردم گفت احتمالا یه برنامه داره اپدیت میشه ولی احتمالا مچ شاتلو گرفتم شایدم راست بگن چیکار کنم جلوی اپدیت خودکار برنامه ها رو بگیرم
دوست عزیز اینکه خیلی وقته اینجوریه!
![]()
دوستان عزیز من از دو روز پیش تا الان ، یه مشکل عجیبی برام بوجود اومده! سرعت دانلود و وبگردیم بشدت کم شده با انواع وی پی ان و ساکس و SSH و غیره! برنامه هایی مثل سایفون و فری گیت و غیره هم بشدت سرعتشون کم شده!میخواستم ببینم آیا کسی از بچه ها این مشکلو داره؟ من طرح آفیس 2مگ دارم شب رایگان هم نداره!
اینو هم بگم که سرعت لود سایتهای خارجی هم خیلیهاشون برام کم شده!
![]()
دوست عزیز شما دقیقا مشکل منو داری! منم دو روزه بدجور سرعت وبگردی و دانلودم پایین اومده! هم روز هم شب! تازه من طرح آفیس دومگ رو دارم که شب رایگان هم نداره! قبلا اصلا تو روز مشکل خاصی نداشتم تو وبگردی! ولی الان دو روزه اینطوری شده!هرچی به شاتل میزنگم جواب نمیده! مجبور شدم ایمیل بدم!
مشکل مودم هم ندارم و SNR زیر 10 هستش! و همیشه بوده!درسته خطم نویز داره ولی چرا روز و ماه وسال پیش سرعتم کم نبوده؟
حتی SNR به زیر 5 هم رسیده بود قبلا ولی سرعتم بالا بود و مشکلی نداشتم! این دو روز مشکل پیش اومده!
برنامه و راه های مختلفی وجود داره که بفهمی اینترنتت داره استفاده میشه یا نه... من خودم همیشه این راه رو تست میکنم... alt+crrl+delete بگیر... بعد بیا رو سر برگ networking هیچ سایت و دانلود انجام نده ببین آیا درصدی از network استفاده میشه... اگه نشد پس برنامه ای آپدیت نمیشه...
![]()
واسه من که همیشه ۱۲۸ یا ۲۵۶ میگیرم زیاد فرقی نداره البته
پاک شود ...
با این چیزی که شما میگید هی باید قطعی داشته باشید و سرعتون هم باید افتضاح باشه دو دلیل داره یا اینکه فاصلتون با مخابرات زیاده یا سیم کشی خونتون داغونه واسه من snr روی 34 همیشه گاهی اوقات قطعی دارم و رفته تو اعصاب این موضوع ,شما رو نمیدونم.
تنها چیزی رو که نمیفهمم چیه اون crc که تو روزا 0 ولی شبا اینجوری البته مشکل من بیشتر فکر کنم از line attenuation باشه.
مودمتون چیه؟
Last edited by Microsoft Windows; 27-12-2012 at 22:35.
سلام دوستان
ART3 رو چند مگ بسته شده؟
سرعت دانلود و پیج باز کردن چطوره؟
شما از برنامه ی DUMeter استفاده کن برای اینکه بفهمی چقد مصرف میکنی در اکثر اوقات شاتل درست نشون میده.
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)