تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3948 از 4751 اولاول ... 294834483848389839383944394539463947394839493950395139523958399840484448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,471 به 39,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

امروز دو سه تا سایت باز کردم بعد گفتم برم ببینم جقدر ترافیک مصرف شده دیدم 44 مگابایتبا این اپراتور شاتل صحبت کردم گفت احتمالا یه برنامه داره اپدیت میشه ولی احتمالا مچ شاتلو گرفتم شایدم راست بگن چیکار کنم جلوی اپدیت خودکار برنامه ها رو بگیرم

2. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

امروز دو سه تا سایت باز کردم بعد گفتم برم ببینم جقدر ترافیک مصرف شده دیدم 44 مگابایتبا این اپراتور شاتل صحبت کردم گفت احتمالا یه برنامه داره اپدیت میشه ولی احتمالا مچ شاتلو گرفتم شایدم راست بگن چیکار کنم جلوی اپدیت خودکار برنامه ها رو بگیرم
    دوست عزیز اینکه خیلی وقته اینجوریه!

دوستان عزیز من از دو روز پیش تا الان ، یه مشکل عجیبی برام بوجود اومده! سرعت دانلود و وبگردیم بشدت کم شده با انواع وی پی ان و ساکس و SSH و غیره! برنامه هایی مثل سایفون و فری گیت و غیره هم بشدت سرعتشون کم شده! میخواستم ببینم آیا کسی از بچه ها این مشکلو داره؟ من طرح آفیس 2مگ دارم شب رایگان هم نداره! اینو هم بگم که سرعت لود سایتهای خارجی هم خیلیهاشون برام کم شده!

داره خودمونی میشه nima_mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    بهشتِ ایران!!!!!!!!!

پيش فرض

اینم پینگ و سرعت افتضاح من ..به تعداد پینگ نمیشه نگاه کرد :( دیگه تصمیم گرفتم بیخیال شاتل شم..این چند روزه واقعا منو به دردسر انداخته ..نه شب دانلود دارم نه کار دیگه چرا سرعت اینجوریه ..واسه همست یا فقط منم؟!
    دوست عزیز شما دقیقا مشکل منو داری! منم دو روزه بدجور سرعت وبگردی و دانلودم پایین اومده! هم روز هم شب! تازه من طرح آفیس دومگ رو دارم که شب رایگان هم نداره! قبلا اصلا تو روز مشکل خاصی نداشتم تو وبگردی! ولی الان دو روزه اینطوری شده! هرچی به شاتل میزنگم جواب نمیده! مجبور شدم ایمیل بدم!
    مشکل مودم هم ندارم و SNR زیر 10 هستش! و همیشه بوده! درسته خطم نویز داره ولی چرا روز و ماه وسال پیش سرعتم کم نبوده؟ حتی SNR به زیر 5 هم رسیده بود قبلا ولی سرعتم بالا بود و مشکلی نداشتم! این دو روز مشکل پیش اومده!

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

برنامه و راه های مختلفی وجود داره که بفهمی اینترنتت داره استفاده میشه یا نه... من خودم همیشه این راه رو تست میکنم... alt+crrl+delete بگیر... بعد بیا رو سر برگ networking هیچ سایت و دانلود انجام نده ببین آیا درصدی از network استفاده میشه... اگه نشد پس برنامه ای آپدیت نمیشه...

داره خودمونی میشه arminagha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از این شرکتهای بی پدر مادر خوشم نمیاد استفاده کنم.دوباره زنگ زدم شاتل گفتن برای بعضی از مراکز مخابراتی محدودیت پهنای باند داریم که الان رو 512 بستیم.احتمال داره دوباره رو 2 مگ بسته شه.
    واسه من که همیشه ۱۲۸ یا ۲۵۶ میگیرم زیاد فرقی نداره البته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

پاک شود ...

پيش فرض

دوست عزیز شما دقیقا مشکل منو داری! منم دو روزه بدجور سرعت وبگردی و دانلودم پایین اومده! هم روز هم شب! تازه من طرح آفیس دومگ رو دارم که شب رایگان هم نداره! قبلا اصلا تو روز مشکل خاصی نداشتم تو وبگردی! ولی الان دو روزه اینطوری شده! هرچی به شاتل میزنگم جواب نمیده! مجبور شدم ایمیل بدم!
    مشکل مودم هم ندارم و SNR زیر 10 هستش! و همیشه بوده! درسته خطم نویز داره ولی چرا روز و ماه وسال پیش سرعتم کم نبوده؟ حتی SNR به زیر 5 هم رسیده بود قبلا ولی سرعتم بالا بود و مشکلی نداشتم! این دو روز مشکل پیش اومده!

با این چیزی که شما میگید هی باید قطعی داشته باشید و سرعتون هم باید افتضاح باشه دو دلیل داره یا اینکه فاصلتون با مخابرات زیاده یا سیم کشی خونتون داغونه واسه من snr روی 34 همیشه گاهی اوقات قطعی دارم و رفته تو اعصاب این موضوع ,شما رو نمیدونم.
    تنها چیزی رو که نمیفهمم چیه اون crc که تو روزا 0 ولی شبا اینجوری البته مشکل من بیشتر فکر کنم از line attenuation باشه.
    مودمتون چیه؟
    Last edited by Microsoft Windows; 27-12-2012 at 22:35.

10. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان

ART3 رو چند مگ بسته شده؟
    سرعت دانلود و پیج باز کردن چطوره؟

12. این کاربر از ashi-khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

شما از برنامه ی DUMeter استفاده کن برای اینکه بفهمی چقد مصرف میکنی در اکثر اوقات شاتل درست نشون میده.

14. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •