تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3947 از 4105 اولاول ... 29473447384738973937394339443945394639473948394939503951395739974047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,461 به 39,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    تفاوت برگ سفید و برگ سبز سربازی چی هست؟
    چون من الان یکی میخواد کسری خدمتش رو ثبت کنه یه سری میگن باید برگ سبز داشته باشی یه سری میگن برگ سفید... منظورشون چی هست؟ اعزامش اول ابان هست
    براى ثبت كسرى خدمت شما نياز به نامه يگان داريد يعنى هر موقع اعزام شديد يك نامه اشتغال به خدمت از يگان براى جايي كه كسرى مى خواهيد بگيرد از نيروى انسانى پادگان تهيه مى كنيد

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سنواتی های خدمت بخشیده نشده؟ اگر نشده از 6 ماه چند ماهشو باید کشید؟ منطقه عملیاتی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پرونده در سپاه گم شده يا اموزش پرورش؟
    در سازمان هاى نظامى مانند ارتش و سپاه به محض ورود شما به اين سازمان ها و تقسيم بعد از اموزشى فايل از طرف ستاد نيرو هر ارگان به پادگان مربوطه ارسال مى شود و هم در سيستم و هم به صورت چاپى بايگانى مى شود و اگر شما در اين مدت غيبت يا اضافه خدمت داشته باشيد در هر دو جا ثبت مى گردد بنابراين احتمال گم شدن مدارك خبلى كم هست
    توی سپاه منطقه گم شده، وقتی مراجعه کردم فرد مسؤل بعد از کلی گشتن گفت پرونده ات گم شده، خودمم تعجب کردم
    یعنی اطلاعات توی سیستم هست؟ پرونده رو خودم تحویل دادم یعنی اول رفتیم سپاه استان اونا تکمیل کردن بعد اوردم سپاه منطقه خودمون تحویل دادم
    برای کارت پایان خدمت باید چکار کنم؟ اینا هی میگن برو بعدا بیا تا پیدا کنیم اما پیدا نمیشه
    از یک تیر ما ترخیص شدیم اما نپرورانده تکمیل نیست یعنی کلا خودش نیس

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

خب ما بعد کلی استرس و انتظار از کد مازاد آموزشی افتادیم نیروی انتظامی مالک اشتر اراک گروهان ذوالفقار -_-

تو همین ۳ روز پوست مارو کندن فعلا لباسا رو دادن اومدیم درست کنم سایز و اتیکت هاشو سه شنبه برگردیم

اگه کسی چیزی نکته ای میدونه بگه ممنون میشم
    مسئولیت به عهده نگیر مهم ترین نکتخ،بعدشم جیم تا میتونی بزن چون تو اموزشی فوقش دو سه روز از پایان دورت کم کنن،کلا اموزشی رو جدی نگیر،برات راحت میشه،بزنش به مسخره،اصل کاری اون خدمت یگانه

6. 2 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

شما غیبت خوردی از نوع دفترچه ای . که برای شما در حال حاضر 3 ماه هست.
    قبل از اعزام به خدمت نمیتونی کاری در موردش بکنی .
    ولی در یگان امکان بخشوده شدنش هست . در حال حاضر هم طبق قانون 2/3 یعنی 2 ماه از اضافه دفترچه ای ها بخشیده میشه.
    ممنون ازت، فقط یه سوال
    این قانون
    2/3 که گفتی، کجا اعلام شده؟
    میشه منبعش رو معرفی کنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

سلام بنده گرفتم ازثبت احوال باید بگیرید حدود 20 هزارتومن یا کمی بیشتر هزینه داره
    و مربوط به اثبات شرایط تک پسی هست اطلاعات پدرومادر و خانوار شمارو میگیرین وبراساس اون یک گواهی صادر میشه ودرخواست شما رو بر اساس گفته ثبت احوال شهرشما بررسی میکنن.
    تاثیر چندانی این نوع از شرایط توی دیر یا نزدیک افتادن خدمت نداره
    ممنون از پاسخت

میشه یکم دقیقتر راهنمایی کنی؟
    شما قبل از اعزام اقدام کردی برای گرفتن این گواهی یا بعدش؟
    دقیقا چه مراحلی رو باید طی کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من
    بیماری کهیر و آنژیوادم دارم اما قرص که میخورم در بیشتر موارد باد نمی کنم یعنی مشکلی ندارم اما نخورم جوری پام باد می کنه که نمی تونم را برم.می خوام چند روز قرص نخورم باد کنم برم پیش دکتر .حالا دوستان بگن برای این که معاف از سربازی بشم باید به دکتر بگم قرص تاثیری در بیماریم نداره یا از آزمایش متوجه میشه تاثیر داره؟قرص بده نخورم بگم خوردم به نظرتون متوجه میشه یا نه؟اگه کسی با این بیماری معافیت گرفته بگه چجوری این کار رو کرده.ممنون

تجربه شخصی خود بنده میگه شما قرص هات رو نخور.

اونها اصلا کاری به سابقه بیماری شما ندارند. خودشون معاینه میکنند و در آزمایشگاه بیمارستان مورد تایید خودشون آزمایش می گیرند. لذا هر چی شما خودت رو داغون تر نشون بدی شانس معافیت بالاتره.

10. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چندتا سئوال داشتم
    اول اینکه روز چهرشنبه تا جمعه انتخابی تیم ملی دارم آیا تو آموزشی مرخصی میدن؟

دوم اینکه چه جوری mp3 plauer ببرم داخل؟

برای روز برگ شدن باید چه جوری اقدام کنم؟

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

این دکترای نظام وظیفه اینقدر شارلاتانن ک مورو از ماست میکشند مخصوصا ارتش و مخصوصا تهران من کسی رو میشناختم ک سر دکتر اعصاب روان اصفهان رو هم کلاه گذاشت 20 روزم بستری بود تو بیمارستان اعصاب روان ارتش چون مثلا اسکیزوفرنی داشت ک با هیچ ازمایشیم نمیشه ثابتش کرد البته ک طرف راس میگه یا دروغ فقطم رفتارشناسی و علائم بیماری رو خونده بود و وانمود میکرد ب این بیماری ولی رف تهران اونجا یکیشون گف معاف یکیشون متوجه شده بود ک دروغه خلاصه سعی نکن سر اینارو شیره بمالی دکتر درستکار هیچ وقت نمیره دکتر ارتش بشه اکثرن پس درجه شارلاتانیشون هم بالاس
    اگه ک پارتی داشتی باشی میتونی راحت معافیت بگیری هزینش اینه ک ی نفراشنا داشته باشی ک با یکی از دکترای کمیسون دوست باشه یا دکتره حرفش رو بخونه فقط با ی زنگ کوچولو میری میای معاف سالم میری کمیسون با برگه معافیت مثلا افسردگی میای بیرون ..
    اگه قرصتم نخوری خودشون متوجه میشند بدتر میشه تازه

13. این کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

شما باید بری تو گوگل تو سایتای پزشکی انگلیسی زبان سرچ کنی ببینی تشخیص بیماریت چی طوریه؟ با گوگل ترنزلیت هم ترجمه کنی با چی بدتر میشه با چی خوب تر میشه؟ اون قرصایی ک میگی تو ازمایش هم ملومه؟ اگه نخوری علائم نخوردنش چیه؟اینارو بدونی سیستم بیماریت چ طوریه ک اگه یه دستی زد یا شکش برد بتونی جواب بدی اینارو راحت میتونی با یه سرچ تو سایتای پزشکی پیدا کنی
    البته این بیماری معافیت داره؟ اینم باید بری تو دفترچه معافیت پزشکی بخونی ببین بیماریت معافیت دائم داره یا معاف از رزم ؟
    سعی کنی خودت بدتر نشون بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •