براى ثبت كسرى خدمت شما نياز به نامه يگان داريد يعنى هر موقع اعزام شديد يك نامه اشتغال به خدمت از يگان براى جايي كه كسرى مى خواهيد بگيرد از نيروى انسانى پادگان تهيه مى كنيد
براى ثبت كسرى خدمت شما نياز به نامه يگان داريد يعنى هر موقع اعزام شديد يك نامه اشتغال به خدمت از يگان براى جايي كه كسرى مى خواهيد بگيرد از نيروى انسانى پادگان تهيه مى كنيد
دوستان سنواتی های خدمت بخشیده نشده؟ اگر نشده از 6 ماه چند ماهشو باید کشید؟ منطقه عملیاتی
توی سپاه منطقه گم شده، وقتی مراجعه کردم فرد مسؤل بعد از کلی گشتن گفت پرونده ات گم شده، خودمم تعجب کردم
یعنی اطلاعات توی سیستم هست؟ پرونده رو خودم تحویل دادم یعنی اول رفتیم سپاه استان اونا تکمیل کردن بعد اوردم سپاه منطقه خودمون تحویل دادم
برای کارت پایان خدمت باید چکار کنم؟ اینا هی میگن برو بعدا بیا تا پیدا کنیم اما پیدا نمیشه
از یک تیر ما ترخیص شدیم اما نپرورانده تکمیل نیست یعنی کلا خودش نیس
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
مسئولیت به عهده نگیر مهم ترین نکتخ،بعدشم جیم تا میتونی بزن چون تو اموزشی فوقش دو سه روز از پایان دورت کم کنن،کلا اموزشی رو جدی نگیر،برات راحت میشه،بزنش به مسخره،اصل کاری اون خدمت یگانه
ممنون ازت، فقط یه سوال
این قانون2/3 که گفتی، کجا اعلام شده؟
میشه منبعش رو معرفی کنی؟
ممنون از پاسخت
میشه یکم دقیقتر راهنمایی کنی؟
شما قبل از اعزام اقدام کردی برای گرفتن این گواهی یا بعدش؟
دقیقا چه مراحلی رو باید طی کرد؟
تجربه شخصی خود بنده میگه شما قرص هات رو نخور.
اونها اصلا کاری به سابقه بیماری شما ندارند. خودشون معاینه میکنند و در آزمایشگاه بیمارستان مورد تایید خودشون آزمایش می گیرند. لذا هر چی شما خودت رو داغون تر نشون بدی شانس معافیت بالاتره.
چندتا سئوال داشتم
اول اینکه روز چهرشنبه تا جمعه انتخابی تیم ملی دارم آیا تو آموزشی مرخصی میدن؟
دوم اینکه چه جوری mp3 plauer ببرم داخل؟
برای روز برگ شدن باید چه جوری اقدام کنم؟
این دکترای نظام وظیفه اینقدر شارلاتانن ک مورو از ماست میکشند مخصوصا ارتش و مخصوصا تهران من کسی رو میشناختم ک سر دکتر اعصاب روان اصفهان رو هم کلاه گذاشت 20 روزم بستری بود تو بیمارستان اعصاب روان ارتش چون مثلا اسکیزوفرنی داشت ک با هیچ ازمایشیم نمیشه ثابتش کرد البته ک طرف راس میگه یا دروغ فقطم رفتارشناسی و علائم بیماری رو خونده بود و وانمود میکرد ب این بیماری ولی رف تهران اونجا یکیشون گف معاف یکیشون متوجه شده بود ک دروغه خلاصه سعی نکن سر اینارو شیره بمالی دکتر درستکار هیچ وقت نمیره دکتر ارتش بشهاکثرن پس درجه شارلاتانیشون هم بالاس
اگه ک پارتی داشتی باشی میتونی راحت معافیت بگیری هزینش اینه ک ی نفراشنا داشته باشی ک با یکی از دکترای کمیسون دوست باشه یا دکتره حرفش رو بخونه فقط با ی زنگ کوچولو میری میای معاف سالم میری کمیسون با برگه معافیت مثلا افسردگی میای بیرون ..
اگه قرصتم نخوری خودشون متوجه میشند بدتر میشه تازه
شما باید بری تو گوگل تو سایتای پزشکی انگلیسی زبان سرچ کنی ببینی تشخیص بیماریت چی طوریه؟ با گوگل ترنزلیت هم ترجمه کنی با چی بدتر میشه با چی خوب تر میشه؟ اون قرصایی ک میگی تو ازمایش هم ملومه؟ اگه نخوری علائم نخوردنش چیه؟اینارو بدونی سیستم بیماریت چ طوریه ک اگه یه دستی زد یا شکش برد بتونی جواب بدی اینارو راحت میتونی با یه سرچ تو سایتای پزشکی پیدا کنی
البته این بیماری معافیت داره؟ اینم باید بری تو دفترچه معافیت پزشکی بخونی ببین بیماریت معافیت دائم داره یا معاف از رزم ؟
سعی کنی خودت بدتر نشون بدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)