ه ه چه باحال این شاتل ها ایول داره برای زمستان 3ماه اینترنت رایگان داره میده ایول بابا ....
خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ه ه چه باحال این شاتل ها ایول داره برای زمستان 3ماه اینترنت رایگان داره میده ایول بابا ....
خالا شما به چجوریش گیر نده 3 ماه عشق اونم مجانی![]()
شایعه پراکنی نکن بابا اون واسه مشتریان جدیدیه که از 5 دی تا 30 دی سرویس بخرن از شاتل خوش به حالشون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Microsoft Windows; 26-12-2012 at 20:03.
اینم پینگ و سرعت افتضاح من ..به تعداد پینگ نمیشه نگاه کرد :( دیگه تصمیم گرفتم بیخیال شاتل شم..این چند روزه واقعا منو به دردسر انداخته ..نه شب دانلود دارم نه کار دیگه چرا سرعت اینجوریه ..واسه همست یا فقط منم؟!
شما اول ببین SNR Margin و Line Attenuation چنده یا به شاتل زنگ بزن بگو برسی کنن مشکل از کجاست؟
اصلا با قیافه زایکسل حال نمیکنم همون بهتر که پس دادیش
آها آره این یه مورد رو کم داره![]()
مرسی
SNR Margin و Line Attenuation که گفتی چی هست و از کجا باید بگیرم ؟؟!
سلام . آیا شاتل سرویس اینترنت پر سرعت نامحدود داره ؟
مثلا 2 مگ رو نامحدود بده بدون کاهش سرعت .
آخه بعضی ها هستن برای دیگران به ازای هر 1 گیگ 700 تومن میگیرن ! در صورتی که ترافیک اضافه شاتل گیگی 5000 هست . چطوری واسشون صرف میکنه ؟
راهی وجود داره ؟
در همین انجمن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمتون چیه؟
از این آدرس وارد ستاپ مودم شو 192.168.1.1 و دنبالSNR Margin و Line Attenuation بگرد SNR Margin Downstream باید عددش از 29 بیشتر باشه و اون یکی کمتر از 24.
2 مگ نامحدود شاتل ماهی 400 تومنه .اون بعضیا کیان دقیقا؟
البته میشه مثل من 2 مگ محدود خرید و برای 100 گیگ ترافیک اضافه 220 تومن بپردازی وگرنه اونطوری ماهی 400 تومن میشه سالی 4 میلیون تومن.
بعضی وقتا به خودم میگم واقعا کسی پیدا میشه که اون 2 مگابیت نا محدود رو بخره![]()
Last edited by Microsoft Windows; 27-12-2012 at 11:29.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]2 مگ نامحدود شاتل ماهی 400 تومنه .اون بعضیا کیان دقیقا؟
البته میشه مثل من 2 مگ محدود خرید و برای 100 گیگ ترافیک اضافه 220 تومن بپردازی وگرنه اونطوری ماهی 400 تومن میشه سالی 4 میلیون تومن.
بعضی وقتا به خودم میگم واقعا کسی پیدا میشه که اون 2 مگابیت نا محدود رو بخره![]()
اینجا رو بخون .
واسه خودمم سوال بود . مثلا میگن برو کافی نت ، ازت گیگی 400 یا 700 میگیره !
نمیدونم والا هرجوری حساب میکنی نمیشه مگر اینکه یارو آتیش زده باشه به مالشیا اینکه اینترنت م ا ه و ا ر ه ای داشته باشه که اونم اکانت میخواد و پولی هست.
هم اکنون 71 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 71 مهمان)