سلام. دوستان کسی اطلاعاتی از تیپ 223 تکاور پرندک داره؟ الان وضعیت چطوره؟ با درجه ستوان دوم وضعیت خدمت چطور میشه اونجا؟
سلام. دوستان کسی اطلاعاتی از تیپ 223 تکاور پرندک داره؟ الان وضعیت چطوره؟ با درجه ستوان دوم وضعیت خدمت چطور میشه اونجا؟
والا من که تازه از پادگان بغلیش دوره اموزشی گذروندم فرماندمون خیلی مارو از 23 و 33 که تو همون جاده نردیک همن میترسوند که اگه بیوفتید ایشالام کی میوفتید پدرتون در میارن برا مرخصی له له میزنید قدر 02 اون موقع میدونید ولی در کل تکاور سخت ترین حالت خدمته
سلام دوستان. من اموزشی پادگان مالک اشتر اراک بودم یگان هوا ناجا تهران افتادم و هیچ اطلاعی ندارم لطفا میشه اطلاعات در مورد هواناجا تهران بدین. چ جور جاییه؟ باز باید تقسیم بشیم یا نه؟![]()
سلام دوستان
پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا افتادم
چجوریه؟
سلام عزیزان من.
من افتادم پادگان تیپ پیاده 128 سنندج .
چطوریه ؟ سخته؟ راحته؟
راهنمایی میخوام خیلی مهمه
ممنونم
سلام عزیزان من.
من افتادم پادگان تیپ پیاده 128 سنندج .
چطوریه ؟ سخته؟ راحته؟
راهنمایی میخوام خیلی مهمه
ممنونم
سلام دوستان من اموزشی مالک اشتر اراک بودم و تازه ترخیص شدم فوق لیسانس با درجه ستوان دومی تو برگه ترخیص زده پلیس پیشگیری و محل تقسیم تهران ونک. این یعنی در تهران باید خدمت کنم یا ممکنه به استان خودم فرستاده بشم؟ من در استان کرمانشاه ساکن هستم
و این پیشگیری به چه معناست چه محل هایی ممکنه خدمت کنم
اقا کمک کنید
امروز که رفتم دنبال کارهای پایان خدمت گفتن پروندت گم شده
هیچکس مسولیت قبول نمیکنه الکی میگن از استان نفرستادن در حالی که خودم با چند تا از دوستام با هم رفتیم دو سال پیش تحویل دادیم
حالا اینکه چجوری میشه که پرونده رو گم کنن بماند،الان تکلیف چی میشه؟ باید کجا مراجعه کنم؟ خدا لعنتشون کنه همش استرس وارد میکنن دو سال کم نبود هنوزم باید استرس بدن![]()
سلام
برای تک پسر ها توی سربازی تفاوتی هست با بقیه مثلا تو شهر خودشون خدمت کنن یا حداقل به محل زندگی نزدیک باشن ؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
وقت بخیر
رفیقم تا بهمن ماه امسال فرصت داره و از بهمن به بعد باید بره خدمت ( بهمن 95 از دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی پیوسته انصراف داده )
میخواد کنکور 97 شرکت کنه.
تک پسره و هیچ خواهر و برادری نداره.
پدرشم 56 سالشه و بیماری " کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک " داره اما هنوز پیشرفت نکرده. اما دیواره قلبش ضخیم شده و حتی یکی دو مرتبه هم کارشون به بیمارستان کشیده.
هیچ راهی هست بتونه بصورت دائم یا حتی موقت معافیت بگیره که بتونه کنکور 97 رو شرکت کنه و بعد از قبولیش بره دانشگاه ؟
درواقع فقط دنبال اینه که تا شهریور 97 اعزام نخوره
Last edited by aminreza.star; 24-06-2017 at 08:41.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)