سلام دوستان
بنظرتون با مدرک فوق لیسانس برم خدمت یا جذب نیرو زمینی ارتش بشم با تعهد 6 ساله؟
کسی از حقوقو مزایاش خبر نداره؟
سلام دوستان
بنظرتون با مدرک فوق لیسانس برم خدمت یا جذب نیرو زمینی ارتش بشم با تعهد 6 ساله؟
کسی از حقوقو مزایاش خبر نداره؟
والا از من میپرسی برو دنبال درس چون سن میره بالا دیگه نمیشه درس خوند ولی سربازی میشه رفت شاید یکم سخت شه ولی قابل تحمل ولی درس تو سن بالای 28 سال اصلا نمیشه دیگه
25 سالمه و مدرک فوق لیسانسو دارم . دیگه انگیزه ای برای درس خوندن ندارم
حالا بنظر شما برم خدمت یا تعهد 6 ساله نیرو زمینی بدم؟
من قبل اینکه برم خدمت تو ذهنم بود برم ارتش ولی دقیقا بعد از اینکه وارد پادگان شدم فقط دعا میکردم از اونجا نجات پیدا کنم کلا هم برا سرباز هم برای کادر یک سری تو مخی های داره که نگو نپرس
اصلا وقتی میدیم یه پیرمرد 28 سال خدمت مجبور بود بشینه سر کلاس و با کلاه آهنی بپره اینو ر اونور مغزم سوت میکشید.
الان با مدرک فوق لیسانس برید خدمت خیلی خوبه چون درجه ستوان 3 میدن بهتون و خدمت براتون سخت نیست
من خودم قبل از اینکه برم سربازی علاقه ای به نظامی گری نداشتم ولی الان که در حین خدمت هستم و نظامی شدم دارم لحظه شماری میکنم از این محیط و وضعیت بیام بیرون حتی بهترین حقوق و مزایا هم بدن وارد نظام نمیشم
کسی اطلاعاتی نداره از اینجا ؟
من داداشم چند سال پیش اموزشی اینجا افتاده بود معروف بود به پادگان احمد گدا نمیدونم الان تغییری کرده یا نه ولی داداشم ک میگفت دهنشون سرویس شد
ارتش تو ایلام یا سومار پادگان داره؟
اعزامی 19/5 مشهد کسی نبود؟
سلام دوستان من افتادم پادگان آموزشی نیروی انتظامی ثامن الاءمه مشهد. چجور جاییه این پادگان خبر دارید معمولا تقسیم ها چجوریه کجا میندازن. من ساکن مشهد هستم, فوق لیسانس و تک پسرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)