سلام
این هدیه 2 گیگ رو هنوز اضافه نکردن؟
اکو 512 دارم!
ممنون، شاد باشید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
این هدیه 2 گیگ رو هنوز اضافه نکردن؟
اکو 512 دارم!
ممنون، شاد باشید![]()
منم آفیس 2مگ دارم ولی هنوز اضافه نکردن!![]()
دوست عزیز، با اکانت ساک-س و مخصوصا SSH نه تنها مشکلی ندارم بلکه خیلی هم سرعتش خوبه!ولی وی پی ان ها یکم سرعتشون پایینه! البته بعضی از وی پی ان ها که اسپید هستن ،خیلی خوبه که یکیشونو دارم و کار میکنم! البته این حرفام فقط تو روز مصداق داره و در شب اصلا و اصلا نمیتونی خوب کار کنی با ساک-س با پروکس-ی یا وی پی ان!
من آفیس 2 مگا شاتل رو دارم که شب رایگان هم نیستش!
![]()
کسی اینجا ART 2 یا ART3 داره؟
سرعت دانلودش چطوره؟
چقدر میشه با ART2 وART3 در طول یه دوره دانلود کرد بعدش محدود میکنن؟
میخوام ببینم میصرفه از اکو 2 مگ بیام ART
تو این سرویس الان محدودم و شبا سرعت داغون روزا 250 رو شاخشه ولی چه فایده چون هیچی نمیشه دان کرد
تا الان در طول یه دوره یک ماهه در ساعات رایگان نزدیک به 36 گیگ دانلود داشتم آیا با آرت 2 هم میشه اینقدر دانلود کرد؟
![]()
هنوز 2 گیگ ترافیک راگیانو شاتل نداده به هیچ کاربری به مناسبت سالگرد تاسیس ؟
صبح بخیر
دوستان؛ شرکت شاتل به مناسبت سالگرد تاُسیس خود هدیهای برای مشتریانش در نظر گرفت!!!
اما این هدیه برای دارندگان کلیهی سرویس های اکو و اکو آفیس، که شامل گیگ هدیه است؛ قرار بر این بود که از تاریخ 28 آذر به حجم مشتریان اضافه گردد!
اما امروز که 29 آذر است، هنوز این گیگ هدیه به حجم من اضافه نشده است!
لطفاً کسانی که این هدیه را دریافت نکردهاند در همین تاپیک اعلام کنند تا از خالیبندی شرکت شاتل جلوگیری شود!
و البته کسانی هم که این گیگ هدیه را دریافت کردهاند، خبر رسانی کنند!
ممنون و موفق باشید.
درود
دوستان؛ گیگ هدیه من در ساعت 7:16 صبح اضافه شد!
در ضمن به جای 2 گیگ 4 گیگ شارژ شده ام!!!!
فعلاً که دم شاتل گرم!
این هم سند:
Last edited by mohsen83; 19-12-2012 at 07:45. دليل: اضافه شدن گیگ هدیه
به من که 2 گیگ بیشتر نداد که
خب نامردیه که
من میرم زیرآبتون رو میزنم اصنم![]()
به به! منم امروز تعجب کردم فکر کردم شاتل اشتباهی 4گیگ ترافیک بهم دادهخدا کنه پس نگیرن !
![]()
دوست عزیز احتمالش هستش پس بگیرن ترافیک اضافی که به ما دادن!از شاتل بعید نیستش!زیراب زدنت پیشکش
من برم دانلود کنم تا نپریده!
![]()
هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)