سلام من امریم افتاده قرارگاه پدافند خاتم الانبیا تهران قسمت پشتیبانی. کسی میدونه چجور جاییه و اینکه مرخصیش چطوره؟
سلام من امریم افتاده قرارگاه پدافند خاتم الانبیا تهران قسمت پشتیبانی. کسی میدونه چجور جاییه و اینکه مرخصیش چطوره؟
سلام من یگانم افتاده یکجای بد آب و هوا وسط بیابون و شهر خودم تهران هست میخام هر جور شده انتقالی بگیرم بیام شهر خودم تک پسر هستم و کمک پدرم کار میکنم اگه مدارک تک پسری و استهشاد محلی ببرم عقیدتی سیاسی یگانم میتونم انتقالی بگیرم یا نه ؟ بدبختیم اینه پارتی نداشتم حالا میتونم یک سرهنگ ارتشی پیدا کنم و بهش پول بدم انتقالیمو درست کنه ؟ خواهشا راهنمایی کنید نمیخوام فراری بشم بخاطر این شانس بدم
با مدرك تك پسرى شما يا در شهرستان هاى استان تهران خدمت مى كنيد يعنى هميشه تضمين نيست كه در شهر خودتان باشيد. براى انتقالى بايد حداقل ٦ ماه از خدمت گذشته باشد و دليل قانع كننده براى درخواست انتقالى داشته باشيد
سلام دوستان
در سایت پلیس +10 محل آموزشی رو برای من نوشته شهید ادیبی مرزن آباد (نیروی انتظامی,چالوس,مازندران)
من شنبه حضوری مراجعه می کنم به پلیس +10 تا برگه معرفی به آموزشی رو بگیرم.
اعزام اول تیر, ساکن مازندران و فوق لیسانس هستم.
در اینترنت مطالب زیادی در موردش هست ولی نظرها در موردش خیلی متفاوت بود.
نوشته بود اخیرا بخش های ازش به دانشگاه انتظامی تبدیل شده و در سربازی لیسانس و فوق لیسانس رو میگیره ولی در نظرات دیگه دیدم که زیر لیسانس هم بودن.
از طرفی تعدادی میگفتن پادگانش به عنوان مرزبانی شناخته میشه و تقسیماتش مرزی هست ولی تعدادی هم میگفتن بعد از آموزشی به تهران و کرج و خیلی از شهرهای دیگه تقسیم شدن که اون شهرها مرزی نبود.
از دوستان اعزام اول تیر یا ماه های قبل کسی این پادگان هست؟ بعد از آموزشی کجا تقسیم شده؟ مدرک تحصیلی شون چی بوده ؟
اگر سایر دوستان هم اطلاعاتی از دوران آموزشی این پادگان و تقسیمات بعد از اون دارن لطفا به اشتراک بگذارند.
با تشکر
من ازونجا میام تازه. اینو بهت بگم فصل خیلی خرابی اومدی کرم ضد آفتاب حتما با خودت ببر بچه ها اکثرا آفتاب سوخته شدن این آخرا. فقط پیادروی با کوله اشک آدمو درمیاره با شرایط سخت اگرم فرمانده هم باهاتون حال کنه کمتر اذیتتون میکنه.
Last edited by zodiac021; 09-06-2017 at 12:48.
AliRezA:
آدرس گروه تلگرامی دوستان امریه خاتم، اعزامی تیرماه، به صورت زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که امریه خاتم اعزام تیرماه هستند، اگر تمایل داشتند میتونن عضو کانال زیر بشن تا با هم آشنا بشیم.
سلام دوستان کسی میدونه حقوق سرباز با درجه ستوان دوم توی سپاه چقدره؟
معاف از رزم !!! خودت میگی جنگ شد از رزم معافی ولی تو سربازی معاف از رزم و نگهبانی و ... هیچ تاثیری نداره!
سلام دوستان... من 1 تیر اعزام میشم..افتادم نیرو دریایی سپاه احمدبن موسی شیراز... بنظرتون چجور جاییه؟؟؟ و در آخر چه درجه ای بهم میدن با لیسانس ؟؟
منم برگه اعزامم رو گرفتم محل خدمت رو ------------ جا خالی گذاشته مازاد میشه نه ؟
اگه شانس منه که میبرن منو جایی ک دهنم اسفالت شه![]()
از رشت دارم اعزام میشم کسی نظری نداره احتمال داره کجا بیفتم ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)