ولي من فكر كنم خاموش بودن گوشي همن كار درستي نيست
همينجوري استند باي خوبه
اره منم تائيد ميكنم
متاسفانه گارانتي در ايران معني نداره
البته در اكثر موارد نه همه ...
نه ديگه اين خوبه
ولي من فكر كنم خاموش بودن گوشي همن كار درستي نيست
همينجوري استند باي خوبه
اره منم تائيد ميكنم
متاسفانه گارانتي در ايران معني نداره
البته در اكثر موارد نه همه ...
نه ديگه اين خوبه
سلام به بچه های با مرام p30world مخصوصا h.vike عزیز.چند روزی دنبال درست کردن گوشیم بودم نتونستم سر بزنم. اخرشم درست نشد که نشد ولی فهمیدیم که مشکل از gdfs وقتی گوشیرو با باکس فلش میکنی اون اخر اخطار gdfs faild رو میده .بکاپی که قبلا گرفته بودم ریختم اما اون اخر gdfs faild:error29 رو میده البته با باکس ستول3 زدم . حالا اصلا چجوری و با چه باکسی باید بریزم. یادمه اون اوایل بچه ها رو بکاپ از gdfs پا فشاری میکردن حالا دیگه وقت استفادست. لطفا یکی کمک کنه نذارید 40 تومنی از جیبمون بپره دمتون گرم گوشیم کا800 .H.vike برس به دادم
![]()
دوست عزیز کا 800 رو جدی میگی یا این که چون این سوال رو توی این تاپیک مطرح کردم میگی ؟ واقعا کا 800 از کا 770 بهتره ؟
ولي باز هم من معتقدم خاموش بودن گوشي در هنگام شارژ اوليه ضروريه چون در حالت استندباي ممكن گوشي زنگ بزنه مجبور بشي ازش استفاده يا مكالمه كني يا مثلا بخواي ببيني چند درصد شارژ شده براي اينكار بايد از حالت استندباي دربياد درسته اينا استفاده هايي نيستند كه شارژ رو زياد خالي كنن اما به ها حال استفاده محسوب ميشن به هر حال من شارژينگ اوليه باطري رو در حالت خاموش توصيه ميكن البته بعضيا ميگن هر بار كه شارژ ميكني موبايلتو خاموشش كن كه به نظر من كار بيخودي هست فقط...
يك بار براي هميشه... شارژينگ اوليه
شاعر هم شديم
من هم میگم K800 بهتره ولی فعلا نباید خرید چون اکثرشون مشکل دارن
گوشی که Flight Mode داره
حالا دیگه اینقدر ها هم حساس نیست که یه خاطر یکی دو تا مکالمه مشکلدار بشه
دوست عزیز حتی اگه با گارانتی پارس کامتل هم بود نگیرم ؟ میشه لطفا من رو راهنمایی کنی .
سلام tornadoo عزيز :
در صورتی که از gdfs اورجینال گوشی خود بکاپ گرفتين با نصب مجدد بروی گوشی ، تعمیر خواهد شد ولي اگه داره اين ارور رو ميده
در غیر اینصورت گوشی شما باید با نرم افزارهای تخصصی مانند Setool or DreamBox فلش بشه با ستول 1.8 و 1.11 كاري نميتوني انجام بدي
40 تومن كـــــجا 20 تومن
دوست عزيز گارانتي كه ديگه الكيه همين جوري گفتن !
K800 سري جديد بيشترشون داره با مشكل و خرابي بعد از يكي دو هفته وارد بازار ميشه ؟
موفق باشيد!![]()
اگه به منه که میگم اصلا با گارانتی نگیر چون اصلا نمیشه روش حساب کرد یه دفعه میبینی مشکل داره اونوقته که هزار و یکی بهانه بیارن که درست یا تعویض نکن
همونجور که دوستان گفتن اینجا ایراننننننننننه
دوما حالا چرا K810 نمیگیری![]()
دیروز توی یک از فروشگاه ها با گارانتی پارس کامتل داشت
پس یعنی نگیرم ؟ آخه خیلی لازمش دارم
Last edited by Setareh 2006; 09-07-2008 at 10:32.
از ظاهرش خوشم نمیاد وگرنه کا 810 رو می گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)