تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 522 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

h.VIKE جان منظورم اينه كه يا كلا 24 ساعت استند باي نگه دارند يا به قول تو ازش كار بكشن ببينن چه قدره خالي ميشه
    گل محمدي جان در تاييد حرفت كه گفتي موقع شارژ اوليه باهاش ور نرن منم اشاره كردم كه بهترين كار خاموش كردن گوشي در طول شارژ اوليه هست چون حساس ترين چيز توي طول عمر يك گوشي شارژ اوليه اشه كه البته پولدارا ميتونن هروقت بخوان باطري عوض كنن و حرف من معني واسشون نداره مگه نه؟
    ولي من فكر كنم خاموش بودن گوشي همن كار درستي نيست
    همينجوري استند باي خوبه
    اين گارانتي ها مثل مهريه ميمونه.كي داده كي گرفته؟الكي يك پولي ميگيرن ولي وقتي گوشي خراب شد 100 تا بهانه ميارن كه درستش نكنن.پس گارانتي را بي خيال شو.
    اما در مورد گوشي شك نكن كه كا800 بهتره
    اره منم تائيد ميكنم
    متاسفانه گارانتي در ايران معني نداره
    البته در اكثر موارد نه همه ...
    OK
    بعضی وقتها دوزاریم کج میشه

اما نه من باطریم مشکل داره چون از همون اول همینجور زودخالی میکنه
    استفاده معمول هم مثلا 20 دقیقه مکالمه 10 ؛ 15 تا SMS یه خورده ور رفتن با گوشی و 30 ؛ 40 تا عکس حداکثر 48 ساعت میره چه جوریه خوبه یا بیشتر باید بره
    نه ديگه اين خوبه

داره خودمونی میشه tornadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به بچه های با مرام p30world مخصوصا h.vike عزیز.چند روزی دنبال درست کردن گوشیم بودم نتونستم سر بزنم. اخرشم درست نشد که نشد ولی فهمیدیم که مشکل از gdfs وقتی گوشیرو با باکس فلش میکنی اون اخر اخطار gdfs faild رو میده .بکاپی که قبلا گرفته بودم ریختم اما اون اخر gdfs faild:error29 رو میده البته با باکس ستول3 زدم . حالا اصلا چجوری و با چه باکسی باید بریزم. یادمه اون اوایل بچه ها رو بکاپ از gdfs پا فشاری میکردن حالا دیگه وقت استفادست. لطفا یکی کمک کنه نذارید 40 تومنی از جیبمون بپره دمتون گرم گوشیم کا800 .H.vike برس به دادم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اما در مورد گوشي شك نكن كه كا800 بهتره
    دوست عزیز کا 800 رو جدی میگی یا این که چون این سوال رو توی این تاپیک مطرح کردم میگی ؟ واقعا کا 800 از کا 770 بهتره ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولي باز هم من معتقدم خاموش بودن گوشي در هنگام شارژ اوليه ضروريه چون در حالت استندباي ممكن گوشي زنگ بزنه مجبور بشي ازش استفاده يا مكالمه كني يا مثلا بخواي ببيني چند درصد شارژ شده براي اينكار بايد از حالت استندباي دربياد درسته اينا استفاده هايي نيستند كه شارژ رو زياد خالي كنن اما به ها حال استفاده محسوب ميشن به هر حال من شارژينگ اوليه باطري رو در حالت خاموش توصيه ميكن البته بعضيا ميگن هر بار كه شارژ ميكني موبايلتو خاموشش كن كه به نظر من كار بيخودي هست فقط...
    يك بار براي هميشه... شارژينگ اوليه
    شاعر هم شديم

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

دوست عزیز کا 800 رو جدی میگی یا این که چون این سوال رو توی این تاپیک مطرح کردم میگی ؟ واقعا کا 800 از کا 770 بهتره ؟
    من هم میگم K800 بهتره ولی فعلا نباید خرید چون اکثرشون مشکل دارن

ولي باز هم من معتقدم خاموش بودن گوشي در هنگام شارژ اوليه ضروريه چون در حالت استندباي ممكن گوشي زنگ بزنه مجبور بشي ازش استفاده يا مكالمه كني يا مثلا بخواي ببيني چند درصد شارژ شده براي اينكار بايد از حالت استندباي دربياد درسته اينا استفاده هايي نيستند كه شارژ رو زياد خالي كنن اما به ها حال استفاده محسوب ميشن به هر حال من شارژينگ اوليه باطري رو در حالت خاموش توصيه ميكن البته بعضيا ميگن هر بار كه شارژ ميكني موبايلتو خاموشش كن كه به نظر من كار بيخودي هست فقط...
    يك بار براي هميشه... شارژينگ اوليه
    شاعر هم شديم

گوشی که Flight Mode داره

حالا دیگه اینقدر ها هم حساس نیست که یه خاطر یکی دو تا مکالمه مشکلدار بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من هم میگم K800 بهتره ولی فعلا نباید خرید چون اکثرشون مشکل دارن
    دوست عزیز حتی اگه با گارانتی پارس کامتل هم بود نگیرم ؟ میشه لطفا من رو راهنمایی کنی .

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به بچه های با مرام p30world مخصوصا h.vike عزیز.چند روزی دنبال درست کردن گوشیم بودم نتونستم سر بزنم. اخرشم درست نشد که نشد ولی فهمیدیم که مشکل از gdfs وقتی گوشیرو با باکس فلش میکنی اون اخر اخطار gdfs faild رو میده .بکاپی که قبلا گرفته بودم ریختم اما اون اخر gdfs faild:error29 رو میده البته با باکس ستول3 زدم . حالا اصلا چجوری و با چه باکسی باید بریزم. یادمه اون اوایل بچه ها رو بکاپ از gdfs پا فشاری میکردن حالا دیگه وقت استفادست. لطفا یکی کمک کنه نذارید 40 تومنی از جیبمون بپره دمتون گرم گوشیم کا800 .H.vike برس به دادم
    سلام tornadoo عزيز :
    در صورتی که از gdfs اورجینال گوشی خود بکاپ گرفتين با نصب مجدد بروی گوشی ، تعمیر خواهد شد ولي اگه داره اين ارور رو ميده
    در غیر اینصورت گوشی شما باید با نرم افزارهای تخصصی مانند Setool or DreamBox فلش بشه با ستول 1.8 و 1.11 كاري نميتوني انجام بدي
    40 تومن كـــــجا 20 تومن
    دوست عزیز حتی اگه با گارانتی پارس کامتل هم بود نگیرم ؟ میشه لطفا من رو راهنمایی کنی .
    دوست عزيز گارانتي كه ديگه الكيه همين جوري گفتن !
    K800 سري جديد بيشترشون داره با مشكل و خرابي بعد از يكي دو هفته وارد بازار ميشه ؟
    موفق باشيد!

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

اگه به منه که میگم اصلا با گارانتی نگیر چون اصلا نمیشه روش حساب کرد یه دفعه میبینی مشکل داره اونوقته که هزار و یکی بهانه بیارن که درست یا تعویض نکن
    همونجور که دوستان گفتن اینجا ایراننننننننننه

دوما حالا چرا K810 نمیگیری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزيز گارانتي كه ديگه الكيه همين جوري گفتن !
    K800 سري جديد بيشترشون داره با مشكل و خرابي بعد از يكي دو هفته وارد بازار ميشه ؟
    موفق باشيد!
    دیروز توی یک از فروشگاه ها با گارانتی پارس کامتل داشت
    پس یعنی نگیرم ؟ آخه خیلی لازمش دارم
    Last edited by Setareh 2006; 09-07-2008 at 10:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه به منه که میگم اصلا با گارانتی نگیر چون اصلا نمیشه روش حساب کرد یه دفعه میبینی مشکل داره اونوقته که هزار و یکی بهانه بیارن که درست یا تعویض نکن
    همونجور که دوستان گفتن اینجا ایراننننننننننه

دوما حالا چرا K810 نمیگیری
    از ظاهرش خوشم نمیاد وگرنه کا 810 رو می گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •