تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 596 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 5955

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

من از دست تو چیکار کنم که همه جا هستی ))))

ببین اصولا فیبر داخلی که کشیده میشه فیبر ۲ کور هست و برای هر سرویس فقط یک کور رو فیوژن میکنن نه ۲ کور رو .. اینکه شما ۲ تا سرویس بخوای و اگر مودم فیبرهوم بتونه ساپورت کنه ۲تا سرویس رو باز یک کور رو برات فیوژن میکنه چونکه اونطوری باید یک تبدیل ۲ به یک هم برات بزنه یا ۲ تا مودم کنار هم بذاری و بتونی استفاده کنی.. چونکه فیبری که داخل میاد رو نمیشه کورهاش رو جدا کرد و فقط یکجا قرار میگیره و کابل لن داخلی رو خودت باید زحمت بکشی... اما اگر باید هر کدام در جاهای مختلف باشه یا میتونی۲ فیبر تا ۲ کور به داخل منزل بکشی که هر کدام جداگانه باشه یا با یک فیبر ۲ کور به داخل بکشه و بجای کابل کشی لن باز هم از داخل فیبرکشی با فیوژن و پریز دیگری از یک مبدا به یک مقصد دیگر جدا کنه... اگر کیفیت فیبر کشی خوب باشه مورد دوم اوکی هست.. اما اگر کیفیت مقداری پایین باشه باید یکجا به داخل بکشه و هر کدام جدا باشه.. که این موضوع رو با پاور زدن و چک کردن میتونه تشخیص بده...
    آخه داداشه من، من چه کنم که هر جا که بحثه فیبرنوری میشه میبینم اول آخر شما بحث و جمع میکنی. دمت گرم خدایی که همیشه تو سریعترین زمان پاسخگو هستی، دورت بگردم.
    خودمم پشمام ریخته که شما هم اونجایی هم اینجایی نکنه خودتم پیمانکاری آره؟ ولی بهت میخوره هنرجو باشی چیزایی که میگی فقط با انجامه کار، و تجربی به دست میاد.
    سردرد میگیره آدم از این همه پیچیدگی. اصلا بیخیال شدم. بزا خود پیمانکار بیاد میگم داداشه گلم 2 تا پریز یا اصلا هر چی صلاحه بزن اگه میخوای مغز مارو ایسگاه بگیری شرمندتم، بهترین و پر دردسرترین روش رو انجام بده برای بهترین کیفیت. فقط بزن و دو تا سرویس دو جای مختلف تحویل بده، شرّت کم بخدا. منظورم از دو جای مختلف نهایتا 10 12 متر هستش فاصله بین دو تا مودم.
    خونه من همینجوریش داستان داره واسه کابل کشی. آپارتمان نیس که یه کابل بندازی بکشی پشت بوم و از بالای کانال دراپ کنی تو واحد. راحت 150 متر باید پیچ و تاب بخوره هر کابل تا برسه به مودمها.
    تا حالا گرفتنش عذاب بود، حالا نصب و عملیاتش شده عذاب فکری. کلی داکت و بست باید بخوره تا برسه تو غار ما
    Last edited by nasi1962; 22-10-2021 at 20:50.

2. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

باز کردن یوتیوب و .... . با ویندوز 11 DNS دستی . در مرورگر کروم و اج مایکروسافت :

همان طور که مشاهده میشود بدون قند شکن است و به سایت های داخلی پینگ اینترانت را میده ..

اینترنت فیبر مخابرات
    (با شبانه همراه اول هم میشه )
    همه زیر مچموعه های مخابرات

تا همین دو هفته پیش سایت های مذهبی را هم باز میکرد
    طرح صیانت زارت

4. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

باز کردن یوتیوب و .... . با ویندوز 11 DNS دستی . در مرورگر کروم و اج مایکروسافت :

همان طور که مشاهده میشود بدون قند شکن است و به سایت های داخلی پینگ اینترانت را میده ..

اینترنت فیبر مخابرات

طرح صیانت زارت
    من ی روش قبلا معرفی کردم که همه سیستم رو میشد این حالت رو دور زد فرقیم نداشت حتی اگه اکسپلورر بود یا مرورگر های اپرا یا فایرفاکس و .. حتی idm رو

حالتی که فقط ادرس های دومین فیلتر هستند رو دور زد

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من ی روش قبلا معرفی کردم که همه سیستم رو میشد این حالت رو دور زد فرقیم نداشت حتی اگه اکسپلورر بود یا مرورگر های اپرا یا فایرفاکس و .. حتی idm رو

حالتی که فقط ادرس های دومین فیلتر هستند رو دور زد
    سلام
    چه روشی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخه داداشه من، من چه کنم که هر جا که بحثه فیبرنوری میشه میبینم اول آخر شما بحث و جمع میکنی. دمت گرم خدایی که همیشه تو سریعترین زمان پاسخگو هستی، دورت بگردم.
    خودمم پشمام ریخته که شما هم اونجایی هم اینجایی نکنه خودتم پیمانکاری آره؟ ولی بهت میخوره هنرجو باشی چیزایی که میگی فقط با انجامه کار، و تجربی به دست میاد.
    سردرد میگیره آدم از این همه پیچیدگی. اصلا بیخیال شدم. بزا خود پیمانکار بیاد میگم داداشه گلم 2 تا پریز یا اصلا هر چی صلاحه بزن اگه میخوای مغز مارو ایسگاه بگیری شرمندتم، بهترین و پر دردسرترین روش رو انجام بده برای بهترین کیفیت. فقط بزن و دو تا سرویس دو جای مختلف تحویل بده، شرّت کم بخدا. منظورم از دو جای مختلف نهایتا 10 12 متر هستش فاصله بین دو تا مودم.
    خونه من همینجوریش داستان داره واسه کابل کشی. آپارتمان نیس که یه کابل بندازی بکشی پشت بوم و از بالای کانال دراپ کنی تو واحد. راحت 150 متر باید پیچ و تاب بخوره هر کابل تا برسه به مودمها.
    تا حالا گرفتنش عذاب بود، حالا نصب و عملیاتش شده عذاب فکری. کلی داکت و بست باید بخوره تا برسه تو غار ما
    خخخ .. نه بابا هنر جو کجا بود ... دیگه پیرمرد شدم...
    انشا الله که اوکی میشه..

9. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه روشش اینه کلا استارت بزنی اینو تست کن ببین ج میده اگ نداد رو isp شما جواب گو نیست

ی روش دیگه اش اینه که از یه dns رمزنگاری شده استفاده کنی و سیستم رو از اون رد کنی و goodbye dpi رو استارت بزنی که تو گیت هاب هست

رو پروفایلم ببین قبلا نوشتم تو تاپیک شاتل یا همراه اول بود

11. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

خخخ .. نه بابا هنر جو کجا بود ... دیگه پیرمرد شدم...
    انشا الله که اوکی میشه..
    چاکریم.
    مام پیر شدیم بخدا. واسه هر چیزی تو این مملکت باید حرص و جوش بخوریم تا آخرش بمیریم راحت شیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

اینترنت فیبر مخابرات

طرح صیانت زارت
    Doh ?? هست ؟؟؟ یه توضیح بده ببینیم متد چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

اینترنت فیبر مخابرات

طرح صیانت زارت
    Doh ??? یه توضیح بده بگو چیکار کردی ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

Doh ??? یه توضیح بده بگو چیکار کردی ؟؟
    Doh مخفف DNS over https هست . من فقط تو روتر میکروتیک دیدم و نمیدونم چیه .. ممکنه ربطی داشته باشه من نمیدونم

کاری که من کردم ساده تره ، ولی تضمینی نیست و احتمالا فقط رو اینترنت های زیر مجموعه مخابرات جواب میده .. adsl , ftth , همراه اول

قبلا هم نوشتم تو این فروم ولی خب تکرار میکنم

ویندوز 10 یا 11

آپدیت شده به آخرین نسخه
    آخرین نسخه اج یا کروم

DNS اول 1111
    DNS دوم 8888

در ویندوز 11 حتی الامکان از قسمت settings جدید دی ان اس عوض کنید
    به همین سادگی !
    فقط !! آنتی ویروس نریزید که مثل من ول معطل میشید .
    موفق و پر کام باشید

16. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •