1102w یا 1102n؟
بچه ها سوال منم جواب بدین دیگه !!! مهران جون کجا رفتی ؟!
__________________________________________________ _____________________داداش چندکاره نمیخوام ! فقط پرینتر رنگی باشه !
امروز خبر گرفتم گفتن واسه خونه نمیصرفه !!! زیاد بتونه پرینت کنه 10 تا A4 !!!
بعد گفتن بعد شارژ هم کیفیت قبلیشو نداره یا بعضیاش اصلا شارژ نمیشن !!!
ولی من میخوام یه خوبشو بگیرم که هم بشه شارژش کرد و هم با شارژ کردنش کیفیتش مو نزنه !
مهران جان یه پرینتر خوب معرفی کن که بتونه بیشترین تعداد پرینتو داشته باشه و شارژ هم بشه و بعد شارژ کیفیتش هم کم نشه و هزینه ی شارژش هم زیاد نباشه !!! ( چــقــد حــرف زدم ! ! !)
دادا هر دفعه هزینه ی شارژش حدودا چقدر میشه ؟
فدا مدات !![]()
HP Color LaserJet CP1518 گزینه ی خوبی هست ؟ به نظر خوب میاد !
به جای ---------- ، digikala دات کام بگذارید !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Alireza-Khan; 11-06-2011 at 23:45.
سلام.
من یه مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید.
وقتی که یه برگه رو پرینت می گیرم در حاشیه راست یه خط راست هم پرینت می شه؟
مشکل از چی هستش؟چطوری می شه مشکل رو رفع کرد؟
نوع پرینتر : hp-1020
میتواند از درام باشد یا پر شدن مخزن پودر رائد
اول سرویس کنید اگر درست نشد 100% مثل همان خط روی درام است
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
n لن {شبکه} دارد w وایرلس دارد.
هر کدوم که راحت تری من n رو میپسندم
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
لیزری رنگی برای عکس روی کافذ گلاسه خوب نیست.
و هزیته شارژ بالایی دارد و بیشتر به درد خدماتی ها و یا ادارات میخورد.
برای شما همان مدل بهترین گزینه است و یزاغ تک کاره هم نروید.
مدل دیگه است اما برای شما خوب نیست هزینه شارژ بالایی دارن و اگر خشم شود مثل اینا با تعویض کارتریج حل نمیشود
Last edited by mehran gorji; 12-06-2011 at 15:20.
بله اما از 2 فروردین قیمت تغییر کرد تو بازار
دوستان سعی کنند برای خرید دستگاه
مبلغ را مشخص کنن.
و چه چیز برایشان مهم تر است
پرینتر {عکس}
اسکنر {شیت فلت}
فکس {گوشی دار یا بدون گوشی}
سلام.
پرینتر جوهرافشان با قابلیت نصب تانک و چاپ روی سی دی میخوام. برند فرقی نداره فقط کاری باشه زود به پت پت نیافته خرج نذاره رو دست آدم. برای نیاز معمولی مثلاً چاپ 20 صفحه تمام رنگی در روز + چاپ DVD. تنظیمات تانک مانکش به هم نخوره زود تصویر دوتایی موتایی بشه. (البته نمیدونم پرینتر تو این موضوع دخیل هست یا نه) کثیف کاری و جوهر بازیش کم باشه. خلاصه دردسرش کم باشه. کیفیت چاپش هم خوب باشه. بودجه هم خودتون تعیین کنید با توجه به این نیازهایی که گفتم چون قیمت ندارم یه وقت یه بودجه کم بگم ضایع بشم!
مرسی.
من خودم اصولا پمپ رو برای پلاتری موافقم و نهایت 177.
اما الآن پرینتر hp چاپ روی سی دی نیست.
اما مدل epson p50 هست که کیفیت عالی داره البته باید اصولی نصب بشه و از جوهر مناسب استفاده بشه
و حتما دستگاه رو با پمپ از فروشنده گارانتی بگیر.
تا مشکلی پیش اومد بتونه شما را سلپورت کنید.
و پرینتر را حتما از مرکزی بخر که خودشون کار تعمیرات انجام میدهند
EPSON - Stylus Photo P50
قیمت پمپ هم بستگی به فروشنده دارهو
اما حدود 120 است
با پمپ حدود 400 ایست میکنه
اما اگر نمیخوای تا این حد هزینه کنی میتونی CANON - ip4700 اما به p50 نمیرسه این رو هم با پمپ باید 260 در نظر بگیری.
آقا خیلی لطف کردینمن اطلاعاتم تو پرینتر کمه... این پمپ قضیه اش با تانک فرق داره؟ چون یادمه قدیم میگفتن تانک انگار 20-30 تومن خرج داره... راستش 400 یه کم برام زیاده ولی اگه ببینم این دو مدل که معرفی کردین تفاوت چشم گیری دارن (خصوصاً در زمینه دوام و کم دردسر بودن و تمیز بودن) چاره چیه پرداخت میکنم دیگه
میشه بفرمایین ip4700 از چه لحاظ به p50 نمیرسه؟ توضیحات پمپ هم لطفاً بدید.
اگه فروشگاه درست حسابی با خصوصیاتی که فرمودین سراغ دارد ترجیحاً سمت ولیعصر و پاساژ ایران اینا دارید پیغام خصوصی کنید لطفاً.
بازم ازتون متشکرم.
در واقع پمپ همون کارتریج های شارژی است . تانک هم مخزن بیرونی که ما زبونمون عادت کرد
عزیزم من خودم گارانتی کننده hp هستم اما با این حال اپسون کیفیت 4 رنگش با 6 رنگ hp canon برابری میکنه.
در صورت استفاده از جوهر های اصلی.
p50 6 شش رنگه و کانن 5 رنگ.
در گل p50 خرکار تره.
متاسفانه در مورد epson اشنا ندارم.
اما بهتر است ایرانشهر بری.
ضمانت را فراموش نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)