شاید مشکل از مرکز مخابراتی باشه
شاید مشکل از مرکز مخابراتی باشه
آره دقیقا اوضاع منم همینطوره. روی نتورک که اصلا علامت تعجبه سرعت باز کردن سایت هم داغون بخصوص سرور خارجی.
ادیت: الان شاتل پیام داد به دلیل مشکلات خارج ا ز شاتله!
Last edited by javadlf; 02-05-2016 at 18:13.
سلام دوستان من یه مشکل عجیب پیدا کردم که پشتیبانی هم نتونست حلش کنه تا چند هفته پیش سرعت من نزدیک 14 مگ بود الان شده 8 مگ از پشتیبانی پرسیدم گفت سرعت برای سرور داخلی 14 هست برای خارجی 8 ولی من از هر سروری دانلود میکنم همون 8 هست ناگفته نمونه برای امتحان مودم رو با یوزر اشتباه کانفیگ میکنم تو این حالت فقط سایت شاتل بالا میاد اون موقع وقتی یه فایل رو از سایت شاتل دانلود میکنم سرعت دوباره نزدیک 14 هست ولی با یوزر پس درست سرعت 8 هست کسی نظری داره؟ناگفته نمونه اخیرا سیستم رو و همچنین مودم رو عوض کردم
سرعت بقیه هم افتضاح شده؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام؛
لیمیت کردنتون . یا باید سرویس را ارتقا بدید و یا تا سر دوره صبر کنید.
Latency شما موردی ندارد. بر روی یک آدرس IP خاصی مثل 4.2.2.4 هیچ ضمانتی برای مناسب بودن پینگ وجود ندارد. در صورت نیاز هم می بایست سرویس های کاهش دهند پینگ استفاده کنید.
مطمئنید؟ مگه سرعت روزانه هم محدود میشه؟ سرعت من هم 8 هست و فعلا طرح بالاتر ندارن
شبانه و روزانه ندارد. سیستم به صورت خودکار بر اساس مولفه های تعریف شده محدودیت اعمال می کند.
دوستان یه سوال.هنوز شبانه رایگان از ساعت 1 تا 8 صبحه یا نه.چون این جشنوارهی بهاری که تو مای شاتل تبلیغش اومده زده ترافیک رایگان از 2 تا 7 صبح
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)