عزیز عقل خودمم میرسه !! من گفتم تک لینک ، اگر لازم بود میگفتم تک کانکشن !!
عزیز عقل خودمم میرسه !! من گفتم تک لینک ، اگر لازم بود میگفتم تک کانکشن !!
شرمنده فکر کردم منظورت تک کانکشن هست![]()
سلام
توي access point تنظيمات پراكسي رو پاك كرديد؟
حالا میشه فرقش رو به ما بگی ؟ تک کانکشن یعنی به جای 16 کانکشن با یک کانکشن دانلود کنه اما تک لینک یعنی چی ؟
یه ربع هست که کل نت موبایل قم اعم از همراه اول/رایتل/ایرانسل خراب شده.
3G همراه اول دیگه کانکت نمیشه
رایتل سرعتش از دایل اپ بدتر شده
ایرانسل طبق معمول خراب تر از قبل و زیر 30 کیلوبایت!!
بقیه شهرها مشکلی ندارن؟
من همین الان در حال دانلود با ایرانسل هستم و سرعت هم 13 مگابیت
رایتل رو هم تست کردم سرعت دانلود 61 کیلوبایت
در ضمن این ایراد ها بعد از عید 3-4 ماه پدر مشترکین رو تو تبریز در آورده بود و محبوبیت تنهای اول به کلی تو این دوره زیر سوال رفت !! بعد عید داشتن تجهیزات رو به روز رسانی میکردن و همش اختلالات بود و بس ، به پسر خاله زنگ میزدی میدی اقدس خانوم گوشی رو برداشته !! یا وسط مکالمه میدی یکی داره یکی دیگه رو فحش میده !! اوضاعی درست کرده بودن برا خودشون !!! اصلا و ابدا نمیشد استفاده کرد !!!
================
حالا میشه فرقش رو به ما بگی ؟ تک کانکشن یعنی به جای 16 کانکشن با یک کانکشن دانلود کنه اما تک لینک یعنی چی ؟
یه لینک رو میشه با کانکشن های زیاد دانلود کرد یا با 1 کانکشن ، و من هم تو اون لینک از 32 کانکشن استفاده میکردم ( هر چقدر سرعت بیشتر باشه بهتره که تعداد کانکشن هم بیشتر باشه) ( در عوض اگر سرعتتون کمه کانکشن رو روی 8 بذارید و در صورت خراب بودن پینگ و داشتن تایم اوت روی 4 بذارید)
Last edited by fanoostalaei; 21-09-2014 at 23:51.
تبریز کلا وضع نتش خوبه درسته؟
استفاده از کلمه "خوبه" برای توصیف وضعیت نت تبریز توهین به حساب میاد!!! خوب نیست، عالیه!
البته این دوست ما بخاطر اینکه در مرکز یک 6 ضلعی از bts های ایرانسل قرار داره کلا وضعیتش منحصر به فرده
اونوقت من باید گوشیرو هی اینور اونور کنم تا بتونم سیگنال خوب بگیرم با 400کیلو دانلود کنم
داداش شما استفاده کنید خالشو ببرین ما که یه ویدیو با کیفیت 140 نمیتونیم تو یوتیوب ببینیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)