تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 752 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کامپیوترم اصلا اسپیکر نداره چون نمیخوام سروصدا ایجاد کنم واسه همین همیشه با هدفون کار میکنم.واسه همین باید یه هدفونی بخرم که بیشتر از کیفیت راحتی مدنظرم باشه.واسه همین خیلی به کمکتون احتیاج دارم و ممنون میشم دقیق راهنماییم کنید.
    هدفونی میخوام که به ترتیب اولویت:
    1.سیم نداشته باشه.حالا نمیدونم چه جوری به کامپیوتر وصل میشه با بلوتوث یو اس بی ...
    2.سایزش مناسب گوش باشه.اگه توی گوش بره فکر کنم حساسیت و خارش ایجاد کنه پس احتمالا اندازه خود گوش باید باشه
    3.سبک باشه
    4.اگه زیر 50 تومن باشه خوبه ولی اگه نشد تا 100 تومن.
    مدل و قیمتش رو لطف کنید
    با تشکر فراوان

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نظرم درباره برند به صورت کلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چون خودم این مدل رو امتحان نکردم ریوو هایی که تونت بود رو دنبال کردم و جمع بندی کردم:
    کد:
    نتیجه:
    چون این نوع طراحی فیت گوش نیست بعضی از محدوده فرکانسهای پایین به خوبی شنیده نمیشند ولی با این حال جنس صدای گرمی داره برای سبکهایی مثل rock, hip-hop and dance مناسبه برای یه هدفون ورزشی مهم هست که ایزوله باشه ولی نه تا حدی که صدای محیط کاملا حذف بشه
    مدل قرمز خیلی زل هست و تو چشم میزنه شاید مدل مشکی برای بعضی ها مناسبتر باشه.
    طراحی ظاهری مناسبی داره بسیار خوش ساخت هست.
    این طور که همه میگند به قیمتش نمی ارزه(مثل محصولات دیگه Beats) و محصولاتی به مراتب ارزان تر میشه پیدا کرد و با صدایی بهتر مثل Klipsch image s4 و در ضمن به نظر بعضیها خیلی هم روی گوش راحت نیست که یه نقطه ضعف اساسی برای این نوع هدفون محسوب میشه.
    البته باید بگم همه نوع چیزی درباره این هدفون تو نت دیدم و جمع بندی قطعی بدونه تجربه خود هدفون غیر ممکن هست. ولی بر اساس تجربه قبلی و اعتبار سایت به این نتیجه رسیدم. حتی بعضی اون رو فوق العاده راحت دیدند.
    البته هدفون ورزشی زیاده مثل:
    کد:
    ولی هیچ کدوم همچین ظاهر زیبایی نداره.
    شما قصد خرید از ایران دارید؟
    مرسی حسین جان توضیحات خوبی بود

ببین من یه چیزی میخوام که اولا وقتی به دستگاهی وصل میکنم خیالم راحت باشه که اگه کمی و کاستی رو احساس کردم مطمئن باشم از MP3 Player هست نه هدفون !

و اینکه اگه بشه WL باشه چون واقعا از این سیم های هدفون متنفرم.

من هدفون های مانستر رو امتحان کردم یکی از مزیت هاش اینه که تو بالاترین db هیچ گونه تغییری در کیفیت صدا شما احساس نمیکنی و فقط متوجه میشی واقعا پرده گوش داره به فنا میره ! البته من این هدفون هارو با آمپلی‏فایر تست کردم نه با MP3 Player !!

در آغاز فعالیت emud7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز دو هدفونی که انتخاب کردید انتخاب اول مناسب خواسته شما 770 خواهد بود اما تا اونجایی که خاطرم هست Pro اون 32 اهم نیست و بهترین امپدانس موجود 250 اهم هست.

هدفونهای Beyerdynamic اغلب اصل بوده و احتمال تقلبی بودن موجودی نمایندگی ایران کم هست ولی باید دقت کنید.

تا حدودی درست هست که صدای هدفونهای Close دچار رزونانس ناخواسته اکوستیکی میشن و دلیل اون به خاطر عدم تعادل فشار هوای پشت و جلوی ممبران درایور هست که با تمهیدی یک مقدار فیدبک هوایی به دو سمت ایجاد میکنند ولی هدفونهای Open با قیمت مناسب به سختی در دسترس هست. البته این شرایط رزونانس اغلب زمانی اتفاق خواهد افتاد که صدای تولیدی هدفون به درجه خاصی و فرکانس خاصی برسه که این اتفاق اغلب به ندرت می افته و قابل چشم پوشی هست هر چند که خنثی کردن این حالت در هدفونهای چند درایوری به مراتب دشوارتر هست.

و در آخر مسئله بازتاب صوتی در تمام هدفونها وجود داره ولی با درجه متفاوت اما در مقایسه Close و Open این دو از این لحاظ اختلاف چشم گیری با هم ندارند چون هر دو از Cup بزرگ بهره میبرند و اغلب به یک عمق هستند و برای خنثی کردن این پدیده معمولآدر هدفونهای ارزان قیمت از فوم ضد اکوستیک درون Cup و در هدفونهای گران قیمت با استفاده از یک طراحی اکوستیک برای Cup استفاده می کنند تا این پدیده به حداقل مقدار قابل چشم پوشی برسه

شما هم موفق باشید.

ممنون رضا جان برای توضیحاتت
    یعنی مدل 80 اهم تو ایران نیست ؟ من کارت صدام انبرده , برای 250 اهم باید کارت صدا بگیرم ؟ اگه لازمه چی بگیرم
    امپلیفایر هدفن تو ایران گیر میاد ؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

این هدفون های بیت چطوریه صداش ؟ همه جا داره تبلیغشو می کنه

می ارزه ؟

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جناب rezaomido لطفا ما رو هم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هدفن بیسیم خوب برای کامپیوتر معرفی کنید با قیمت مناسب

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

می ارزه ؟
    مثل اینکه با Apple قرار داد داره . به نظرم برند با کیفیت و خوش ساختیه

تو توضیحاتی که تو تبلیغاتش تو مجتمع پایتخت پسره به من توضیح داد (طرف رشتش موسیقی بود ) گفت از الیاف ابریشم توش به کار رفته

و اینکه یکی از مزیت های این برند نوع کارکردش هست بدین صورت که با میزان کارایی که شما از هدفون میکشی کیفیت هدفون بالاتر خواهد رفت !!

طرف به من تضمین داد که شما اگه یکی رو خریدی 2 ماه دیگه بیا من با یه مدل نو برات تست میکنم خودت ببین که چقدر فرق میکنن !

8. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

تو توضیحاتی که تو تبلیغاتش تو مجتمع پایتخت پسره به من توضیح داد (طرف رشتش موسیقی بود ) گفت از الیاف ابریشم توش به کار رفته

و اینکه یکی از مزیت های این برند نوع کارکردش هست بدین صورت که با میزان کارایی که شما از هدفون میکشی کیفیت هدفون بالاتر خواهد رفت !!

طرف به من تضمین داد که شما اگه یکی رو خریدی 2 ماه دیگه بیا من با یه مدل نو برات تست میکنم خودت ببین که چقدر فرق میکنن !
    نخریم فردا پشیمون بشیم ، بعضی هاش ریت بالایی هم داره

تو کل تبلیغات ها و ویدئو کلیپ ها هم از این برای تبلیغ استفاده می کنن سواله برام برند دیگه ای موجود نیست !!!!

10. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

می ارزه ؟

نخریم فردا پشیمون بشیم ، بعضی هاش ریت بالایی هم داره

تو کل تبلیغات ها و ویدئو کلیپ ها هم از این برای تبلیغ استفاده می کنن سواله برام برند دیگه ای موجود نیست !!!!
    دوستان توی اینجا خسته شدن از بس گفتن این برند بیتس ، برند خوبی برای هدفون نیست
    این برند اصلاً اینکاره نیست
    کسی این برند رو انتخاب مبکنه که برند های حرفه ایی رو تست کرده باشه بعد بیتس رو هم تست میکنه و به نظرش میرسه که بیتس براش بهتره ( )

ولی همه سایت های حرفه ایی ازش بد می گن ، و البته طبیعیه
    چونکه در مقابل این همه هزینه ایی که برای تبلیغات می کنه ، از اون طرف کیفیت هدفوناش پایین ترن.

12. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان توی اینجا خسته شدن از بس گفتن این برند بیتس ، برند خوبی برای هدفون نیست
    این برند اصلاً اینکاره نیست
    کسی این برند رو انتخاب مبکنه که برند های حرفه ایی رو تست کرده باشه بعد بیتس رو هم تست میکنه و به نظرش میرسه که بیتس براش بهتره ( )

ولی همه سایت های حرفه ایی ازش بد می گن ، و البته طبیعیه
    چونکه در مقابل این همه هزینه ایی که برای تبلیغات می کنه ، از اون طرف کیفیت هدفوناش پایین ترن.
    دقیقا بحث منم همیه ، با اینکه تبلیغات زیادی داره ولی ریت های پایینی گرفته

14. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •