ببخشید شما از مرکز دورید 50 عدد بالاییه
شما عدد 50 تو این سایت بزنید حداکثر سرعتی که میتوانید داشته باشید 5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شما از مرکز دورید 50 عدد بالاییه
شما عدد 50 تو این سایت بزنید حداکثر سرعتی که میتوانید داشته باشید 5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما لب یه بلواریم , مرکز لب بلوار بعدی به موازات اون هست , همون طور هم که خدمتتون عرض کردم فامیل بنده 600-700 متر اونور تر همه چی رو کامل داره ! شما مطمئن هستین به خاطر دوری از مرکز هست ؟ با تشکر من فقط میخام یه adsl خوب داشته باشم
اگر عدد 50 بزنید به شما میگه چقدر از مرکز مخابراتی دورید من زدم بیشتر از 3 کیلومتر نشون داد
برای خودم 25 تقریبا فاصله رو برام بیشتر از 1 کیلومتر زده درست هم نوشته فاصله ما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 1 کیلومتر
شما باید ببینید چندتا مرکز مخابراتی دارید معمولا شهرهای بزرگ چندتا مرکز مخابراتی دارند
ببینید خط تلفنوتو از کدوم مرکز مخابراتی میاد
یعنی تنها راه حل من اینترنت غیر از adsl هست ؟ شاید شما درست بگی یعنی فاصله سیم کشی من بیشتر از فاصله جغرافیایی باشه ؟! مرکز رو میدونم کدو هست اسمش هست صدوقی 1 یه بلوار اون طرف تر بیشتر نیست ! :(
ممکنه از جعبه هم باشه
از طرفی ممکنه نوسان هم کنه مثلا الان که تو شهر ما هوا بارونیه عدد 25 شده 39
در هر صورت attenuation تضعیف امواجو نشون میده
خب زمانی که آب و هوا هم بد بشه یا جعبه هم مشکل داشته باشه این عدد تغییر میکنه
ولی برای من بیشتر مواقع بین 24 تا 26
ولی امروز که بارون زد این عدد شده 39
شما ذهنی حساب کنید فاصلتون زیاد هست یا نه الان سایت زده بود بیشتر از 3000متر
آیا واقعا درست زده یا نه؟
اگر فاصلتون بیشتر از 3000متر که هیچی درسته میگه
ولی اگر بیشتر از 3000متر نباشه پس عیب از جای دیگه ایه
من هر چی فک میکنم 3 کیلومتر خیلی زیاده چون من روی گوگل مپز یه بار فاصله رادیو وایرلسمو با دکل شرکت سرویس دهنده (که اونور شهر هست !) رو اندازه گرفتم شد 4 کیلومتر ! حالا چجوری سیم کشی ما از مرکز مخابرات که یه بلوار اونطرف تره بشه 3 کیلومتر من نمیدونم ؟!!! فوقش فرق بین من و پسر عموم که پارامتر های نویزش عالیه اینه که سیم کشی ما دو تا چهارراه بیشتر رد میکنه ؟! من که به شخصه فکر میکنم مشکل از جای دیگست ، چون یه خونه هایی هستن خیلی دورتر که از همون مرکز مخابراتی سرویس میگیرن ؟!!!؟
کاش حداقل یه مرجع دولتی بود که آدم میتونست در مورد سرویس گرفتن ازشون راهنمایی بگیره ، من زنگ زدم mdf همین مرکز مخابراتی خودمون گفتم تو این شرکت های سرویس دهنده اونجا کدوم پینگش پایین تره طرف اصلا نمیدونست پینگ چیه ! فقط میگفت نماینده پارس آنلاین اینجا خیلی تحویلش میگیرن
یا مثلا از یه شرکت وایرلس گرفتم آخرین بار که کارشناسشون اومد خونه ی ما گفت ما تو خود شرکت که فیبر نوری داریم مشکل تایم اوت داریم چه برسه به شما که با رادیو میدیم ! به همین راحتی مشتری رو جواب میکنن
رفتم یه شرکته دیگه گفتم شما که خب دکل تون نزدیک تره گفتن ما به صرف گیم نمیدیم ! گفتم خب شرکت دیگه ای رو پیشنهاد میکنین برای پینگ پایین گفتن نه ما هیچ شرکتی رو برای گیم پیشنهاد نمیکنیم !! خب یهو بگو من بشینم تو خونه کشکمو بسابم ! به جای گیم
اول پست اول تاپیک رو بخون
بعد اگه دقت کنی snr جلوی اپلود روی 6 هست زیر 10 یعنی بد و مشکل داره / با کاهش سرعت snr میره بالا
advanced-networktools-adsl
همه تیک ها رو بردار جز g.dmt
(البته این کار با توجه به اینکه شرایط خط شما خوبه بعید میدونم خیلی تاثیر گذار باشه )
شما از کجا سرویس می گیری ؟!!! شاید مشکل از سرویس دهنده باشه !
اگه مشکل نویز خارجی مثل اکتریسته باشه مقدار attention زیاد نمیشه پس شما از این لحاظ مشکلی نداری.
به احتمال قریب به یقین مشکل شما قطع بودن سیم هست از سه قسمت: 1. داخل منزل 2.از جعبه تقسیم تا منزل 3. سیم کشی زیر زمین مخابرات که بازم به احتمال زیاد مورده اخره و کاری از دستت بر نمیاد !
بنظرم یه شکایت توی سامانه بازرسی مخابرات کن شاید فرجی بشه!!!
پست اول تاپیک رو خوندم ، من از جایی سرویس نمیگیرم در حال حاضر که اسکرین شات بزارم اینجا آخریش آسیاتک بود که یه هفته هست تخلیه کردم
اون کاریم که شما میگی کردم قبلا تو سایته آشیانه خوندم فایده ای نداشت !
snr های من بالای 10 هست اکثرا مخصوصا آپلود که رو پینگ تاثیر بسزایی داره ، ولی snr دوست عزیز فقط مال پروفایل سرعت هست و بس attenuation rate هست که روی پینگ و پکت لاس بیشترین تاثیرو داره که مال من اصلا خوب نیست
من از 6-7 تا شرکت ، حداقل ، Adsl امتحان کردم 7-8 تا هم مودم عوض کردم از لینک سیس و دی لینک گرفته تا هواوی ، هیچ کدوم فایده نداشتند ، بهترینشون فکر کنم همین نماینده پیشگامان یزد تو کرمان دیده بان نت بود که اگه الان داشتم با این سرویس های کاهش پینگ شاید یه پینگ معقولی داشتم ، ولی اونجا دوباره روم نمیشه برم بگم adsl بدین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)