من رفتم علاالدین گفتم گوشیمو چند می خرید گفت 145 هزار
به نظرتون خوبه ؟
در ضمن من اول بهمن پارسال گوشیمو خریدم ...
من رفتم علاالدین گفتم گوشیمو چند می خرید گفت 145 هزار
به نظرتون خوبه ؟
در ضمن من اول بهمن پارسال گوشیمو خریدم ...
از لحاظ خوب بودن که عالیه ... ولی فکر کنم الان داری حدود 120 تومن ضرر میکنی !!!
سلام. من دیشب گوشیمو فلش کردم دیگه روشن نمیشه چه کار کنم w810i
همه مراحل رو درست انجام دادی ؟
فایل Restore رو ریختی؟
Last edited by shahriar_669; 20-12-2007 at 20:43. دليل: ..
اینجوری که شما میگی مشکل سخت افزاری پیدا کرده...بعد فلش کردن....بالا میاد بعد هنگ میکنه؟
هر جفت اینها حتما تو قسمت نرم افزار های کاربردی هستش...کلا چیزی هستن که انواعش پیدا میشه تو گوگلم سرچ کنی دکشنری موبایل...100 تا لینک بهت میده
فلش زدن؟خودت فلش زدی؟ببر بیرون با باکس برات فلش کنه...
البته یه راه دیگه هم هست....پچی هست که تو تاپیک پچ هم میتونی پیداش کنی....مشکل please wait رو حل میکنه
فکر میکنم قیمت خوبیه...دست دوم با 1 سال کارکرد..قیمت خوبیه
هر کی بخواد گوشی بفروشه ظرر میکنه دیگه....منم 300 گرفتم الان 150 هم نمیخرن ازم....یا فرض کن...کسی که کا 800 رو پارسال 480 خریده الان باید 180 بفروشه...یعنی 300 تومن ضرر
دوست عزیز اگه میخواهی کمکت کنیم باید کامل توضیح بدی...چی کار کردی....اصلا با چی فلش کردی؟با ستول؟همه ی مراحلت درست انجام شده؟روشن نمیشه یا اینک نه روشن میشه و ارور میده
اینها رو کامل توضیح بده
شاد باشید![]()
من دیروز w810 قیمت کردم 180.190 یا حتی 198 بود![]()
192000 تومنه.
پائین ترم میاد ، ولی من تعجبم چرا کا 750 تغییری نکرده.
مهرداد عزيز...گوشي قيمت بالا هميشه افت سريع تري داره...گوشي كه قيمتپاييني داره يا به كف قيمتش رسيده خيلي اروم تر و به تدريج قيمتش كمتر ميشه
الن شما كا 750 رو با 810 مقايسه ميكني...810 قيمتش بالاتر بود افت قيمتش سريع تر شد
حالا همين 810 در برابر كا800 كه گرون تر بود افتش كمتر بوده....810 ما الان 190 اگه هست كا 800 خيلي باشه 220 تومنه...در حالي كه زماني زير 450 نبود
راستی کسی میدونه چطور میشه با far فونت گوشی رو عوض کرد مثلا من میخوام فونت script رو اضافه کنم تو کدم فولدر باید اضافه کنم؟
سلام
دوستاني که در زمينه گوشي تخصص دارند من يک گوشي مي خواهم بگيرم از دو تا از دوستان يکي w810 هست که اصل مالزي يک سال کار کرده مي گه 140 تومن يکي هم گوشي موتورولا v3x هست که شش ماه کار کرده با گارنتي پارس تل تا سال 1388 که فلش هم شده و سريال اصلي هست و چنج نشده و مي ده 130 تومن موتورولا عکس اش رو هم ديدم تميز هست
به نظرتون کدوم بهتره ؟
Last edited by internet; 23-12-2007 at 16:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)