من دارم ولی سرعت آپلود کمه نمیتونم.
من دارم ولی سرعت آپلود کمه نمیتونم.
خوب تاکتیکه دفاع رو عوض کن من زیاد با بارسا بازی نکردم نمیدونم ولی خوب مثلا میتونی عمق دفاع و میزان پرس و این که بازیکنا پهنای تیمو* موقع دفاع تععین کنی ! team width*
مگه چند مگ هست؟
فک نکنم بیشتر از 4 مگ باشه!
سلام دادا،الان پروفایلت رو دیدم............
گلدی که حاجی!!!
برات فرند رکوئست هم فرستادم،ادد کنیم بزنیم،من معمولا شبا هستم.................
منم ادد کنین حاجججییی....
SosoLaz
اینم شماره واسه اینکه بخاین با یه میس کال بازی کنیم با هم:
09116112100
آقا یکی میتونه روش ایمپورت چهره رو بگه به ما؟؟من چهره رو میندازم اما داخل بازی عوض نمیشه
سلام اورژینال بازی رو دارم...میخواستم بدونم وقتی ویندوز رو عوض میکنم چه کنم که نیاز به دانلود مجدد نداشته باشم؟؟؟
بعد از نصب اوریجن اگه پوشه بازی رو کپی کنم تو فولدر مخصوص بازم میخواد شروع کنه از اول دانلود کنه یکی توضیح دقیق که تست کرده بگه ما الکی بعد از هربار نصب ویندوز مجبور به دانلود کل بازی نشیم...
نه لازم مشکلی پیش نمیاد . فقط بعد از نصب ویندوز دوباره باید اریجین رو نصب کنی و بازی رو دوباره دانلود کنی و وقتی میزنی که بازی رو دانلود کنه یه دفعه 100% میشه و دیگه دانلود نمیکنه . البته فکر کنم باید تنظیمات مربوط به پوشه نصب رو دوباره بزاری مثل قبل یا شایدم لازم نیست . به هر حال مشکلی پیش نمیاد .
البته من فیفا 12 رو که اومدم دوباره نصب کنم دیدم زده 80% و باید یه 300 مگی دانلود کنم . نگو اپدیت هایی بوده که توی این یه سال واسه فیفا 12 اومده بوده .
ولی من قبلا تست کردم مجبور میکنه مجدد از نو دانلود کنیم
حتما یه چیزی رو اشتباه زدی . مثل مسیر نصب بازی و یا ... . بعد هم درسته که از 0% شروع میکنه به دانلود ولی یه کم که بگذره سریع پر میشه و نصب میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)