تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 1421 اولاول ... 2943443843903913923933943953963973984044444948941394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دیشب اینترنت من بطور افتضاحی قطع بود. لامپ مودم روشن بود، اما ورودی نداشتم و مدام قطع و و صل می شد. کسی دیگه هم این مشکل رو داشت؟

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

داداش اپلود باز رو مخابرات لوله نکرده ترافیک روی سروراش در ساعات شبانه زیاده سرعتش میاد پایین در ضمن واقعا فکر می کنین مخابرات اینقدر بیکاره یا به نظرات مشترک ها اهمیت میده که بیاد از روی اینها تصمیم گیری کنه
    اگه این طوری باشه سرعت ساعت 1 یه دفه به 30 نمیرسه بلکه توی طول روز کم میشه
    ولی طول روز سرعت خوبه
    مخابرات حواسش به همه جا هست ... این فرومو ببندن فک کنن همه میرن رو 2 مگ

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اگه این طوری باشه سرعت ساعت 1 یه دفه به 30 نمیرسه بلکه توی طول روز کم میشه
    ولی طول روز سرعت خوبه
    مخابرات حواسش به همه جا هست ... این فرومو ببندن فک کنن همه میرن رو 2 مگ
    داداش گلم داری تو ایران زندگی می کنی مخابرات رو نگاه نکن سرویس های طرح قدیمش این شکل ترافیک زیاد داره و ترافیک هم ارزونه isp های دیگه ماهی 3 گیگ ترافیک می دن با ترافیک گیگی 5 تومن کی میاد تو روز با ایبن وضع دانلود کنه که تو روز به سرورهای اپلود باز فشار بیاد چون تو ساعات شبانه همه دانلود می کنن وحداقل 70 درصد دانلودرها هم فایل هاشونو از اپلودباز دانلود می کنن دیگه نا برا سرورهاش از 1 به بعد نمی مونه
    در ضمن من تو این مخابرات بابل زیاد رفت امد می کنم تو این خراب شده به تعداد انگشت های دست و پا هم ادم نیست که از کامپیوتر سردربیاره چه برسه بیان تو فروم های مختلف بگردن از وضعیت رضایت مشترکا سردربیارن

4. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من فن آوا 8 مگ دارم تو روز سرعت 820 کیلوبایت هست ولی توی شبانه سرعت رو به 2 مگ تقلیل میدن مخابرات شما باید شبانه سرورهای با سرعت خوب رو انتخاب کنید من از آپلود باز دانلود دارم سعی کنید لینک دانلود روی سرور های زیر 50 باشه سرعت عالیه من 20 تا لینک میزارم تا صبح 4 الی 5 گیگ دانلود میکنم

6. این کاربر از dslbehzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

داداش گلم داری تو ایران زندگی می کنی مخابرات رو نگاه نکن سرویس های طرح قدیمش این شکل ترافیک زیاد داره و ترافیک هم ارزونه isp های دیگه ماهی 3 گیگ ترافیک می دن با ترافیک گیگی 5 تومن کی میاد تو روز با ایبن وضع دانلود کنه که تو روز به سرورهای اپلود باز فشار بیاد چون تو ساعات شبانه همه دانلود می کنن وحداقل 70 درصد دانلودرها هم فایل هاشونو از اپلودباز دانلود می کنن دیگه نا برا سرورهاش از 1 به بعد نمی مونه
    در ضمن من تو این مخابرات بابل زیاد رفت امد می کنم تو این خراب شده به تعداد انگشت های دست و پا هم ادم نیست که از کامپیوتر سردربیاره چه برسه بیان تو فروم های مختلف بگردن از وضعیت رضایت مشترکا سردربیارن
    من میگم بچه های دیگ شب از آپلودباز که دانلود کردن سرعتشون افت نکرد اما مخابرات یه دقیقه بعد 1 افت میکنه ... این که اینجا ایرانه کاملا صحیحه ... من نمیدونم جاهای دیگ دنیا هم اینطوری نتو قطره چکونی میدن یا نه
    در هر صورت تا سه هفته یه یه ماهه پیش آپلودباز که خوبه من از یوتوب با 500 دانلود میکردم شبا که شبی 10-12 گیگ میشد خم به ابرو نمیاورد اما از وقتی مخابرات بدون حساب کتاب یوزر اضافه کرده سرعتا افتض شده...به هر حال یه کاری میکنن که همه رو بیارن به دانلود شبانه...چرا بقیه جاها ( بقیه دنیا ) حرص دانلود شبانه ندارن...؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما از آپلود باز چی دانلود می کنین؟ من که چیزی پیدا نکردم. میشه بگین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچه ها سرعته دانلود شبانه کی شروع میشه و کی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sae6569's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جویبار

پيش فرض

باز از دیروز این مخابرات بازی دراورده
    از ساعت 8 صبح تو منطقمون تلفن من و دوستانم که اینترنت داریم قطعه و مابقی خطها خوبه دیگه داره نوبرشو میارن
    باز امروز باید زنگ بزنم ببینم چه مرگشونه

داره خودمونی میشه sae6569's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جویبار

پيش فرض

شما از آپلود باز چی دانلود می کنین؟ من که چیزی پیدا نکردم. میشه بگین؟
    دوست عزیز تو اپلود باز فیلم و سریال که به وفور یافت میشه

بچه ها سرعته دانلود شبانه کی شروع میشه و کی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دانلود شبانه از ساعت 1 الی 6 صبح

12. این کاربر از sae6569 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من بعد یک سال از گرفتن اینترنت دیشب برا اولین بار تو عمرم از دانلود رایگانم استفاده کردم. دیگه حالم داشت بهم می ورد. از سرعت. یه فایل 30مگی رو 2:30ساعت طول کشد دانلود کنم به خدا
    دوستان برا شما هم این طوریه یا برا من اینطوریه؟ تو دانلود رایگان چه ساعتایی سرعت خوب میشه؟ من تو این سایت دیدم بچه ها میگفتن که شبی 4 گیگ هم دانلود رایگان می کردن. دوستان یکی به من بگه وضعه شما چطوره؟ راهنماییک کنید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •