دیشب اینترنت من بطور افتضاحی قطع بود. لامپ مودم روشن بود، اما ورودی نداشتم و مدام قطع و و صل می شد. کسی دیگه هم این مشکل رو داشت؟
دیشب اینترنت من بطور افتضاحی قطع بود. لامپ مودم روشن بود، اما ورودی نداشتم و مدام قطع و و صل می شد. کسی دیگه هم این مشکل رو داشت؟
اگه این طوری باشه سرعت ساعت 1 یه دفه به 30 نمیرسه بلکه توی طول روز کم میشه
ولی طول روز سرعت خوبه
مخابرات حواسش به همه جا هست ... این فرومو ببندن فک کنن همه میرن رو 2 مگ![]()
داداش گلم داری تو ایران زندگی می کنی مخابرات رو نگاه نکن سرویس های طرح قدیمش این شکل ترافیک زیاد داره و ترافیک هم ارزونه isp های دیگه ماهی 3 گیگ ترافیک می دن با ترافیک گیگی 5 تومن کی میاد تو روز با ایبن وضع دانلود کنه که تو روز به سرورهای اپلود باز فشار بیاد چون تو ساعات شبانه همه دانلود می کنن وحداقل 70 درصد دانلودرها هم فایل هاشونو از اپلودباز دانلود می کنن دیگه نا برا سرورهاش از 1 به بعد نمی مونه
در ضمن من تو این مخابرات بابل زیاد رفت امد می کنم تو این خراب شده به تعداد انگشت های دست و پا هم ادم نیست که از کامپیوتر سردربیاره چه برسه بیان تو فروم های مختلف بگردن از وضعیت رضایت مشترکا سردربیارن
من فن آوا 8 مگ دارم تو روز سرعت 820 کیلوبایت هست ولی توی شبانه سرعت رو به 2 مگ تقلیل میدن مخابرات شما باید شبانه سرورهای با سرعت خوب رو انتخاب کنید من از آپلود باز دانلود دارم سعی کنید لینک دانلود روی سرور های زیر 50 باشه سرعت عالیه من 20 تا لینک میزارم تا صبح 4 الی 5 گیگ دانلود میکنم
من میگم بچه های دیگ شب از آپلودباز که دانلود کردن سرعتشون افت نکرد اما مخابرات یه دقیقه بعد 1 افت میکنه ... این که اینجا ایرانه کاملا صحیحه ... من نمیدونم جاهای دیگ دنیا هم اینطوری نتو قطره چکونی میدن یا نه
در هر صورت تا سه هفته یه یه ماهه پیش آپلودباز که خوبه من از یوتوب با 500 دانلود میکردم شبا که شبی 10-12 گیگ میشد خم به ابرو نمیاورد اما از وقتی مخابرات بدون حساب کتاب یوزر اضافه کرده سرعتا افتض شده...به هر حال یه کاری میکنن که همه رو بیارن به دانلود شبانه...چرا بقیه جاها ( بقیه دنیا ) حرص دانلود شبانه ندارن...؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از آپلود باز چی دانلود می کنین؟ من که چیزی پیدا نکردم. میشه بگین؟
بچه ها سرعته دانلود شبانه کی شروع میشه و کی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز از دیروز این مخابرات بازی دراورده
از ساعت 8 صبح تو منطقمون تلفن من و دوستانم که اینترنت داریم قطعه و مابقی خطها خوبه دیگه داره نوبرشو میارن
باز امروز باید زنگ بزنم ببینم چه مرگشونه
دوست عزیز تو اپلود باز فیلم و سریال که به وفور یافت میشه
دانلود شبانه از ساعت 1 الی 6 صبح
دوستان من بعد یک سال از گرفتن اینترنت دیشب برا اولین بار تو عمرم از دانلود رایگانم استفاده کردم. دیگه حالم داشت بهم می ورد. از سرعت. یه فایل 30مگی رو 2:30ساعت طول کشد دانلود کنم به خدا
دوستان برا شما هم این طوریه یا برا من اینطوریه؟ تو دانلود رایگان چه ساعتایی سرعت خوب میشه؟ من تو این سایت دیدم بچه ها میگفتن که شبی 4 گیگ هم دانلود رایگان می کردن. دوستان یکی به من بگه وضعه شما چطوره؟ راهنماییک کنید؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)