تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 602 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیزان یدونه earphone توپ واسه ی موزیک چی پیشنهاد میکنین؟
    میخوام ک بیس کنترل شده ای داشته باشه ... یعنی با بالا بردن ولوم بیس ک زیاد میشه نزنه صداهای دیگه رو گم یا خراب کنه... یا نویز توی صداها ایجاد شه...
    بودجم هم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ ... نهایت ۳۰۰ ...در صورتی ک واقعا ارزشش رو داشته باشه و واقعا تفاوت محسوس باشه تو رینج ۳۰۰ مدل پیشنهاد بدین‌‌...
    سورسم هم گوشیم هست...

ممنونم از همتون‌‌‌...

Sent from HTC One S using Tapatalk
    اساتید عزیز پیشنهادی برا بنده نداشتید؟
    و اینکه اگر ی موقع کمتر از بودجم هم چیز خوبی مد نظر داشته باشین خیلی هم خوبه... ولی واقعا ی چیز خوب میخوام ک بیشر فرکانسها رو پخش کنه و صداها بسیار شفاف و کنترل شده باشن...طوری ک نویز نیفته داخلشون...

بازم ممنونم از همتون...

Last edited by Xenon360; 24-10-2013 at 23:45.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله میدونم که این هدفون بخاطر جنس درایورش خیلی بد قلق هست و دیر بورن این میشه. خودم چندبار تمام مطالبی رو که آقا رضا درباره هدفون خودشون نوشتن رو با دقت خوندم ولی باید بعد از 50 ساعت مید خیلی خوب شده باشه درصورتی که الان بعد از 100 ساعت بنظرم مید خیلی مشکل داره! بقیه فرکانسها خیلی خوب هستن و مشکلی ندارن ولی مید ...
    نمیدونم مشکل از منه یا از هدفونه یا از سورس؟ خودم پاک گیج شدم. توی اکثر تراکها مید مشکل داره که خیلی رو عصابه.
    با سریهای دیگه همراه هدفون هم تست کردم البته فقط 2-3 جفتش برام تقریبا مناسبه ولی تفاوتی نداشتن. سری دیگه ای هم جز از همین مدل سیلیکونی ها ندارم.
    پس به احتمال خيلي زياد مشكل از سورس ميتونه باشه.سعي كنين با يه سورس پلير قوي تر امتحان كنين.به عنوان مثال استفاده از سورسهاي انالوگ يا استفاده از داك يا داك امپ قوي در حد امپ هاي هدفونهاي فول سايز .اگه باز هم مشكل حل نشد بگين تا اساتيد بيشتر راهنمايي كنن.

3. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dearhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    فكر كنم از جمهوري با قيمت مناسبتري بتونين تهيه كنين و فعلا تقلبي نداره.
    و ترجيحم بخاطره سبك صدا و اندازه هدفون و كيفيت ساخت بالاش هست و صداي شفاف و خوبي داره نصبت به قيمتش.
    در كل انتظار ايزوله خوب از هدفون هاي فولسايز درست نيست مگر هدفون پدهاي بزرگي داشته باشه و فشار زيادي هم جهت پوشوندن تمامي گوشها وارد كنه كه چنين هدفوني براي استفاده نه چندان طولاني هم مناسب نخواهد بود.

ممنون سالارجان. راستی آقا سالار این قیمت جهانیه یه هدفون و فاصلش با قیمتی که تو ایران فروخته میشه چقدر میتونه فاکتور مهمی تو انتخاب باشه به نظرشما؟
    به این خاطر میپرسم که مثلا px200 قیمتش تو آمازون پایین تر ازxb500 و akg99 هست ولی تو ایران دقیقا بر عکسه
    علتش چیه دقیقا؟؟
    به نظرتون این مورد رو تو انتخابم لحاظ کنم؟؟
    Last edited by Dearhossein; 25-10-2013 at 00:44.

5. این کاربر از Dearhossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله میدونم که این هدفون بخاطر جنس درایورش خیلی بد قلق هست و دیر بورن این میشه. خودم چندبار تمام مطالبی رو که آقا رضا درباره هدفون خودشون نوشتن رو با دقت خوندم ولی باید بعد از 50 ساعت مید خیلی خوب شده باشه درصورتی که الان بعد از 100 ساعت بنظرم مید خیلی مشکل داره! بقیه فرکانسها خیلی خوب هستن و مشکلی ندارن ولی مید ...
    نمیدونم مشکل از منه یا از هدفونه یا از سورس؟ خودم پاک گیج شدم. توی اکثر تراکها مید مشکل داره که خیلی رو عصابه.
    با سریهای دیگه همراه هدفون هم تست کردم البته فقط 2-3 جفتش برام تقریبا مناسبه ولی تفاوتی نداشتن. سری دیگه ای هم جز از همین مدل سیلیکونی ها ندارم.
    تو upper mid پيك داره كلا،
    كلا تريبلش به اندازه بقيه فركانس هاش. خوب نيست

من توي ريويوي خودم هم اشاره كردم، توي صفحه اول تاپيك، حسين جان لينكش رو گذاشته
    بعدا توي هدفاي هم مطرح كردم، كه چند تا از فردهايي كه مي شناختم هم اون رو تأييد كردن
    James 444 توي تاپيكش يادمه بهم گفت كه يكسري از سري هاش رو دستكاري كرده و وضعيت الان براش كاملا رضايت بخشه و پيكي احساس نمي كنه

راستي شما تازگي خريدين؟ از كجا؟ با گارانتي؟ چند؟

7. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون سالارجان. راستی آقا سالار این قیمت جهانیه یه هدفون و فاصلش با قیمتی که تو ایران فروخته میشه چقدر میتونه فاکتور مهمی تو انتخاب باشه به نظرشما؟
    به این خاطر میپرسم که مثلا px200 قیمتش تو آمازون پایین تر ازxb500 و akg99 هست ولی تو ایران دقیقا بر عکسه
    علتش چیه دقیقا؟؟
    به نظرتون این مورد رو تو انتخابم لحاظ کنم؟؟
    متاسفانه تو ايران قيمتها اين اواخر هيچ توجيه منطقي ندارن ولي قبلا شركتهاي وارد كننده گاها قرار دادهاشون با نمايندگي هاي انگليسي يا كشورهايي كه واحد پولشون بغير از دلار و يورو بود اختلاف قيمتي با سايتهايي كه واحد قيمتيشون دلار بود بوجود ميومد مثل نمايندگي سنهايزر.
    ولي اين اواخر حتي ديده شده هدفوني كه 160 دلار قيمتشه حدودا يك ميليون تومان هم به فروش گذاشته شده حالا با كدوم منطق من نميدونم ولي حتما توجيهي داشته كه كسي اعتراض نكرده.
    پيشنهاد ميكنم بغير از محدوده قيمت و مقايسه قيمت دلار و ريالي حد اقل سعي كنين محصولي كه باتوجه به نياز و كاربردتون هماهنگي داره تهيه كنين چون گاها شده هدفوني كه قيمت دلاريش 500 دلار بوده 600 هزار تومان فروش رفته ولي اصل كاربرده كه بايد هدف اصلي خريد باشه كه rave-87 عزيز مثال خيلي خوبي زده بودن كه گفته بودن مثل اين ميمونه كه يه ماشين براي استفاده تو صحرا بخواين تهيه كنين و لامبورگيني بخرين چون قيمت رياليش به نسبت دلاريش خيلي مناسب تر از 4x4 هاي مخصوص اين كار هست.

9. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

و اینکه اگر ی موقع کمتر از بودجم هم چیز خوبی مد نظر داشته باشین خیلی هم خوبه... ولی واقعا ی چیز خوب میخوام ک بیشر فرکانسها رو پخش کنه و صداها بسیار شفاف و کنترل شده باشن...طوری ک نویز نیفته داخلشون...

بازم ممنونم از همتون...

چند مدل از هدفونهاي jays هستن كه مناسب كاربردتون هست و انتظاراتتون رو براورد ميكنه ولي در مورد سورستوت نظري ندارم و حتما بايد قبلش اين هدفونها رو با سورستون تست كنين.هدفون bose ie2 هم ميتوني انتخاب خوبي باشه

11. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند مدل از هدفونهاي jays هستن كه مناسب كاربردتون هست و انتظاراتتون رو براورد ميكنه ولي در مورد سورستوت نظري ندارم و حتما بايد قبلش اين هدفونها رو با سورستون تست كنين.هدفون bose ie2 هم ميتوني انتخاب خوبي باشه

بازم ممنونم از همتون...

سلام.
    در مورد این که Bose IE2 بیس کنترل شده و صدای متعادلی دارد شکی نیست اما Isolation آن بسیار ضعیف است (عملا" وجود ندارد). مدتی پیش Sony XBA1 موجود بود که صدای متعادل و بیس کنترل شده ای داشت اما الآن موجود نیست. (البته اطلاعاتم به روز نیست)
    اگر بیس متعادل دوست دارید نیم نگاهی به مدلهای AKG داشته باشید.
    موفق باشید.

13. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Xenon360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام.
    در مورد این که Bose IE2 بیس کنترل شده و صدای متعادلی دارد شکی نیست اما Isolation آن بسیار ضعیف است (عملا" وجود ندارد). مدتی پیش Sony XBA1 موجود بود که صدای متعادل و بیس کنترل شده ای داشت اما الآن موجود نیست. (البته اطلاعاتم به روز نیست)
    اگر بیس متعادل دوست دارید نیم نگاهی به مدلهای AKG داشته باشید.
    موفق باشید.

بسیار ممنون از پاسختون ... اول اینکه راجع به سورسم که گوشیم هست ... این مشخصات خرجی صدای هدفونش هست ... امیدوارم بتونه کمکتون کنه ...

HTC One S (headphones attached)____ +0.13, -0.04 _______ -90.7 _____ 90.6 ______0.011 ______0.065 _____ -74.0

عزیزان عدد ها ازچپ به راست به ترتیب ...
    اولی : Frequency response هست +0.13, -0.04

دومی : Noise level هست 90.7-

سومی : Dynamic range هست

چهارمی : THD هست

پنجمی : IMD + Noise هست

ششمی هم : Stereo crosstalk

امیدوارم این مشخصات بتونه کمکتون کنه واسه انتخاب ایرفون مناسب ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سالار جان مثلا کدوم مدل از ایرفون های jays ؟؟

و اینکه کاوه جان من اصلا نمی دونم این ایزولیشن چی هست ... و اما کدوم مدلهای AKG ؟؟؟
    سونی هم که گفتی مدل XBA - 10 موجود هست با قیمت 170,000 تومان ... خوبه؟

تشکر ...
    Last edited by Xenon360; 25-10-2013 at 14:38.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

و اینکه کاوه جان من اصلا نمی دونم این ایزولیشن چی هست ... واما کدوم مدلهای AKG ؟؟؟
    سلام.
    Isloation یعنی توانایی هدفون برای ایزوله کردن صدا و جلوگیری از ورود صدای محیط به داخل گوش. هر چقدر Isolation بیشتر باشد هنگام گوش دادن به موسیقی صدای محیط را کمتر می شنوید و همچنین اطرافیان صدای موزیکی که گوش می دهید کمتر خواهند شنید.
    Bose IE2 دارای Isolation بسیار ضعیفی است به طوری که صدای محیط کاملا" شنیده می شود و همچنین اطرافیان صدای موزیکی که گوش می دهید به راحتی می شنوند.
    از AKG مدلهای مختلف را تست کنید. مثل AKG K340، Q350 و...
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 25-10-2013 at 15:06.

16. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dearhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان کارشناس-

قصد خرید یک هدفون اور یا فول سایز تا حدود 300 تومان را دارم کابردم برای موزیک که اغلب سبک پاپ وگاها سبک الکترونیک و کلاسیک و بی کلام هست و همچنین تماشای فیلم.
    کیفیت ساخت بالای هدفون و ماندگاری بالاش و همچنین راحتی استفاده طولانی مدت برای تماشای فیلم مهم است.بیس عمیق و نرم صدای مید و های شفاف وبا جزییات
    وتفکیک خوبی داشته باشه البته شنونده حرفه ای نیستم.سوند استیج و امیجین خوبی داشته باشه چون استادreza- omido درتوضیخاتشون روش تاکید داشتند
    در خال خاضر سورسم کارت صدای کریتیو کامپیوتر هست اما میخوام با دستگاها پرتابل هم کاملا درایو بشه
    خیلی دیگه زیاد میخوام هزینه کنم پس کمک کنید یه چیزی بخرم حالا خالا ها واسم کار کنه...
    ممنون از راهنمای های خوب ودقیقتون
    سلام اساتید حاضر در سایت من موارد بالارو مطرح کردم و آقا سالار لطف کردن و راهنمایی های خیلی خوبی برام داشتن دستشون درد نکنه
    حالا اگه آقا سالار اجازه بدن و برای اینکه ایشون رو بیشتر از این خسته نکنم میخوام نظران اساتید دیگه مثل kaveh عزیز و rave 87 عزیز رو هم جویا شم
    با توجه به همه مواردی که در پست بالا و چنتا پست بعد از اون مطرخ شد

اندازه یک دنیا ممنون
    Last edited by Dearhossein; 25-10-2013 at 23:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •