تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 503 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض انتخاب ماشین صفر یا کارکرده

سلام
    من میخوام اولین ماشینمو بگیرم، خیلی ها پراید رو پیشنهاد میکنن ولی بخاطر ایمنیش و اینکه بیشتر ماشن رو برای مسافرت میخوام و حس خوبی هم نسبت بهش ندارم راضی نشدم. مهمترین فاکتورهام ایمنی در جاده و راحتی در سفره. مبلغ دقیقی برای خرید در نظر ندارم. تا 25- 26 میتونم پول بدم ولی ترجیحم اینه که تا 20-22 بیشتر ندم. بعد از تحقیق بسیار زیاد بیشتر نظرم روی سمنده ولی باز تصمیمم قطعی نشده.
    1- پیشنهاد دوستان متخصص با توجه به این شرایط چه ماشینیه؟ سمند؟ 405 Glx یا 405 Slx؟ L90 (اگه پولم برسه)؟ 206؟ یا هر پیشنهاد دیگه
    2- اگر سمند بخوام بگیرم با توجه به بی تجربگی من از طرفی و از طرفی دیگر افت شدید قیمت ماشین صفر، پیشنهاد دوستان خرید صفره یا کارکرده؟ (توجه داشته باشید که ایران خوردو الان تحویل 45 روزه و تحویل اسفند با پیش پرداخت 13 تومن داره)
    ممنون

در آغاز فعالیت .aydin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام
    من یک دوو سیلو مدل 80 دارم قرشکی
    اصلا رنگ و زدگی نداره و تقریبا نوعه
    میخواستم بفروشم لطف کنین بگین چند میرزه.
    لطفاً قیمت سانتافه و پژو 206 تیم 6 رو کسی میدونه ممنون میشم مطلعم کنه

3. این کاربر از .aydin. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

اتفاقا 131 طرفدار بیشتری داره و پرفروش تر از 111 هست . فکر نکم ظاهرش جالب تر از پراید صندوقدار باشه ، دقیقا انگار نصف ماشین نیست !
    از نظر شما شاید ظاهر خوبی نداشته باشه ولی 111 کلا جوون پسند هست و بیشتر ماشین هاچبک میپسندن مردم .131 هم طرفدارش زیاده منتهی بیشتر خانواده میره سمته 131 . شما یه نگاه به دورو ور بنداز ببین چه ماشینی از درو دیوار و بغلت بالا پایین میره . چی هست ؟؟ 206 هاچبک

5. این کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من یک دوو سیلو مدل 80 دارم قرشکی
    اصلا رنگ و زدگی نداره و تقریبا نوعه
    میخواستم بفروشم لطف کنین بگین چند میرزه.
    لطفاً قیمت سانتافه و پژو 206 تیم 6 رو کسی میدونه ممنون میشم مطلعم کنه
    206 تیپ 6 صفر 49 میلیون تومان
    سانتافه صفر ؟ کارکرده ؟ 2013 2014 ؟؟؟؟
    2012 صفر سانتافه 174 میلیون تومان
    سیلو هم دوستان میگن

7. این کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان با 17-18 تومن غیر از پراید چی میشه خرید؟ (خودم پراید دارم میخوام بفروشم)

از سمند خیلی خوشم میاد ولی یه بحثایی هست که میگن سمند راه نمیره و سر و صدای توش از پراید بیشتره و اینا! واقعیت داره؟

خیلی شک دارم تو خرید ماشین دسته دوم
    206 مدل 85-86 میتونید گیر بیارید

9. این کاربر از softday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

یه ماشین 405 دوگانه مد نظرم هست میخوام بخرم

جهت مشاوره اگه کسی از دوستان میتونن کمکم کنن ازشون سپاسگذار میشم

ماشین چپ کرده و کلا در و داغونه (( بخاطر شرایط قیمت بازار بیشتز از 16 الی 16.5 وسقم نمیرسه خودرو گرونتر بخرم ))

این 405 مدله 90 هستش دوگانه * 90 هزار تا کار کرده + بیمه 2 ماه

کلا الان ماشین همه جاش داغونه یعنی از سقفش که باید عوض شه بخاطر چپ کردنش تا درها و صندوق ماشین

تنها نکته مثبت ماشین کاپوتش هست که اصل دست نخورده و موتور هم کاملا سالمه وگرنه داخل بدنه و خارجش همه جاش بکل داغون پاغونه

یه چنین ماشینی بنظرتون چند میارزه ؟

و اینکه چون طرف همشهریمون نیس شماره موتور بدنه شاسی و اینا رو کجا دید بزنم که فردا دزدی یا قاچاقی از اب در نیاد

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

یه ماشین 405 دوگانه مد نظرم هست میخوام بخرم

جهت مشاوره اگه کسی از دوستان میتونن کمکم کنن ازشون سپاسگذار میشم

ماشین چپ کرده و کلا در و داغونه (( بخاطر شرایط قیمت بازار بیشتز از 16 الی 16.5 وسقم نمیرسه خودرو گرونتر بخرم ))

این 405 مدله 90 هستش دوگانه * 90 هزار تا کار کرده + بیمه 2 ماه

کلا الان ماشین همه جاش داغونه یعنی از سقفش که باید عوض شه بخاطر چپ کردنش تا درها و صندوق ماشین

تنها نکته مثبت ماشین کاپوتش هست که اصل دست نخورده و موتور هم کاملا سالمه وگرنه داخل بدنه و خارجش همه جاش بکل داغون پاغونه

یه چنین ماشینی بنظرتون چند میارزه ؟

و اینکه چون طرف همشهریمون نیس شماره موتور بدنه شاسی و اینا رو کجا دید بزنم که فردا دزدی یا قاچاقی از اب در نیاد
    ماشین با شرایطی که گفتید نهایتا 10 ملیون تومان ارزش دارد .
    نمیدونم چرا قصد خرید چنین ماشینی رو دارید اما هیچ کس زیر بار ماشین چپی نمیره به این دلیل که مشکلات بسیار زیادی رو دربر داره .
    معمولا ماشین چپی رو درست میکنن و به مشتری میفروشن که متوجه نشه در غیر این صورت کسی خریداریش نمیکنه .

12. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام
    من میخوام اولین ماشینمو بگیرم، خیلی ها پراید رو پیشنهاد میکنن ولی بخاطر ایمنیش و اینکه بیشتر ماشن رو برای مسافرت میخوام و حس خوبی هم نسبت بهش ندارم راضی نشدم. مهمترین فاکتورهام ایمنی در جاده و راحتی در سفره. مبلغ دقیقی برای خرید در نظر ندارم. تا 25- 26 میتونم پول بدم ولی ترجیحم اینه که تا 20-22 بیشتر ندم. بعد از تحقیق بسیار زیاد بیشتر نظرم روی سمنده ولی باز تصمیمم قطعی نشده.
    1- پیشنهاد دوستان متخصص با توجه به این شرایط چه ماشینیه؟ سمند؟ 405 Glx یا 405 Slx؟ L90 (اگه پولم برسه)؟ 206؟ یا هر پیشنهاد دیگه
    2- اگر سمند بخوام بگیرم با توجه به بی تجربگی من از طرفی و از طرفی دیگر افت شدید قیمت ماشین صفر، پیشنهاد دوستان خرید صفره یا کارکرده؟ (توجه داشته باشید که ایران خوردو الان تحویل 45 روزه و تحویل اسفند با پیش پرداخت 13 تومن داره)
    ممنون
    دوستان راهنمایی‌ای ندارند؟ پوریا خان منتظر نظرات کارشناسانه شما هستم.

14. این کاربر از makhroot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام داداش
    وقتت بخیر

اینم قراره همه چیشو مرتب کنه بعد ازش بخرم ....

خودش میگه 17 تا ؛ حالا بستگی به تعمیرش داره اگه خوب و با ظاهری توپ ساختش بنظرت میارزه بگیرم ؟؟

حالا صحیح میکنم چند تا عکس از خودرو که الان در دست تعمیره بگیرم بیام اینجا بزارم

تا دوستان بهتر نظرشونو بگن

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان راهنمایی‌ای ندارند؟ پوریا خان منتظر نظرات کارشناسانه شما هستم.

بهترین ماشین برای شما همون سمند هست ، مدل LX 89 رو میتونید بخرید ، ماشین کارکرده افت قیمت کمتری داره و به مرور هر سال افتش کمتر هم خواهد شد .
    ایران خودرو تحویل هاش بسیار با تاخیر هست و قیمت بازار هم به نسبت زیاد بالا نیست ( در مورد سمند ) اما اگر نمیخواهید زیاد هزینه کنید همون کارکرده تمیزش رو بخرید مشکلی هم نداره برای مسافرت هم راحته ایمنیش هم قابل قبول است .

در مورد 405 هم به نظر شخصی من تا سمند هست با قیمت برابر 405 دلیلی بر خرید پژو نمیمونه مگر اینکه سلیقتون 405 رو بپسنده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •