نه برای من که اس ام اس نیومد.
نه برای من که اس ام اس نیومد.
من از ابتدای اومدن رایتل دائمی دارم
قبض هر دو ماه یکبار میاد.
بعد از صدور قبض هم پیامک میزنه و درخواست پرداخت میکنه اما قطع نمیکنه.
به هر سیمکارت دایمی ۶۰ تومن اعتبار میدن و بستگی داره کی به این حد اعتبار برسی تا قطعت کنن.
مثلا اگر هر دو ماه ۱۵ تومن هزینه کرده باشی ممکنه حتی بعد سه تا قبض قطعت نکنن اما اگر حتی زودتر هم به ۶۰ تومن برسی یکطرفت میکنن.
Sent from my iPhone 6
من الان بسته ۲ گیگ ۳۰ روزه حرفه ایی رو دارم سه روز دیگه هم اعتبار داره حالا می خوام بسته ۳+۳ گیگ جدید رو فعال کنم ولی پیغام ارسال مدارک میده! دلیلش چیه؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من سرویس 2 گیگ 30 روزه حرفه ای رایتل رو دارم که 3 روزش باقی مونده حالا می خوام بسته جدید 3+3 رو فعال کنم ولی پیغام زیر رو میده! دلیلش چیه؟
- - - Updated - - -مشترک گرامی، ارائه اینترنت با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، نیازمند ارائه مدارک مربوطه میباشد. در صورتیکه تاکنون اقدام به ارسال این مدارک نکردهاید، خواهشمند است از طریق منوی ارسال مدارک نسبت به این امراقدام فرمایید. بدیهی است تا زمان ارائه و تایید این مدارک، سرعت اینترنت شما برابر با مشترکین خانگی خواهد بود
من سرویس 2 گیگ 30 روزه حرفه ای رایتل رو دارم که 3 روزش باقی مونده حالا می خوام بسته جدید 3+3 رو فعال کنم ولی پیغام زیر رو میده! دلیلش چیه؟
مشترک گرامی، ارائه اینترنت با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه، نیازمند ارائه مدارک مربوطه میباشد. در صورتیکه تاکنون اقدام به ارسال این مدارک نکردهاید، خواهشمند است از طریق منوی ارسال مدارک نسبت به این امراقدام فرمایید. بدیهی است تا زمان ارائه و تایید این مدارک، سرعت اینترنت شما برابر با مشترکین خانگی خواهد بود
اسکن کارت ملی ای چیزی براشون ارسال کن. مهم نیست چی باشه. بدون چک کردن تأییدش می کنن.
آخه اگه مشکل مدارک بود که قاعدتاً نباید بتونم سرعت حرفه ایشون رو بگیرم!
بهتره زنگ بزنی 200 بپرسی بعد نتیجه شم اینجا بگی
از کجایی؟
کلا از رایتل راضی ای؟
چند وقته داری؟
البته همینطوری میپرسما
الان بخواهم مانده روزانه و شبانه 6 گیگ رو بگیرم چه راههایی هست
ستاره 144 مربع
ستاره 142 مربع
و
حساب کاربری
من غرب تهرانم
نسبت به ویران سل که قبلاً داشتم خیلی بهتره! هم سرعت هم کیفیت. اینجایی که من هستم آنتدهی داخلیش هم خوبه و ثبات داره (ایرانسل اینطوری نبود!)
برای من ثبات و پینگ خوب از پهنای باند مهمتره چون دانلود نمی کنم.
- - - Updated - - -
من غرب تهرانم
نسبت به ویران سل که قبلاً داشتم خیلی بهتره! هم سرعت هم کیفیت. اینجایی که من هستم آنتدهی داخلیش هم خوبه و ثبات داره (ایرانسل اینطوری نبود!)
برای من ثبات و پینگ خوب از پهنای باند مهمتره چون دانلود نمی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)