تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 475 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان گلم
    راستش من میخواستم نوت 3 روبخرم ولی با کمی تامل گفتم یه تبلت بگیرم که هم گوشی باشه و هم تبلت به همین دلیل نظرم جلب نوت 10 2014 شد که خیلی هم برام بصرفه بود ولی از شما میپرسم الان من ایا نوت 3 رو بگیرم و یا تبلت؟فقط چون تبلت ها دیگه داره عمومی تر میشه میخواهم تبلت بگیرم و چون دانش اموز هم هستم به صرفه تره
    ایا نوت 10 214 و یا نوت پرو 12 و یا ایپد ایر بگیرم؟
    قابلیت مکالمه و فرستادن اس ام اس برام مهمه و میخواهم چیزی کم نداشته باشه و چون نوت قلم داره دوستش دارم و خودم دلم نوت 10 رو میخواهد ولی چون 12 ازش جدید تر و بهتر هست موندم والا خواهشا سریع یکی کمکم کنه هرچی بلده بگه
    مرسی منتظر جوابتون هستم

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سلام
    دوستان تا مبلغ 1.5 میلیون چه تبلتی را پیشنهاد میکنید
    دارا بودن کیبورد مهم است
    من تبلت ASUS Transformer Book T100T - 32GB رو بهتون پیشنهاد می کنم. در این رنج انتخاب های بهتری هم هست، اما باتوجه به این که
    شما کیبورد می خواین، این تغریباً تنها انتخاب هست. البته با کمی افزایش بودجه، شما تبلتی از محصولات اپل هم می تونید تهیه کنید که داک
    کیبور بهشون متصل میشه.
    یه پیشنهاد جالب براتون دارم. اگه صفحه نمایش کمتر از 7 هم می تونید استفاده کنید، Xperia Z Ultra هم بین فبلت ها گزینه خوبیه که داک
    کیبورد هم بهش متصل میشه.

اﺧﻪﻣﮕﻪ7 nexus ﻫﻢ ﻗﻴﻤﺖ اﻭﻧﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﺴﺖ,ﻣﮕﻪ اﻳﻨﻜﻪ ﻧﺴﻞ ﻗﺪﻳﻤﺸﻮ ﺑﺨﻮاﻱ ﺩﺳﺖ

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
    خب من هم منظورم همون بود دیگه.

سلام به تمامی دوستان گلم
    راستش من میخواستم نوت 3 روبخرم ولی با کمی تامل گفتم یه تبلت بگیرم که هم گوشی باشه و هم تبلت به همین دلیل نظرم جلب نوت 10 2014 شد که خیلی هم برام بصرفه بود ولی از شما میپرسم الان من ایا نوت 3 رو بگیرم و یا تبلت؟فقط چون تبلت ها دیگه داره عمومی تر میشه میخواهم تبلت بگیرم و چون دانش اموز هم هستم به صرفه تره
    ایا نوت 10 214 و یا نوت پرو 12 و یا ایپد ایر بگیرم؟
    قابلیت مکالمه و فرستادن اس ام اس برام مهمه و میخواهم چیزی کم نداشته باشه و چون نوت قلم داره دوستش دارم و خودم دلم نوت 10 رو میخواهد ولی چون 12 ازش جدید تر و بهتر هست موندم والا خواهشا سریع یکی کمکم کنه هرچی بلده بگه
    مرسی منتظر جوابتون هستم
    به نظرم شما یه گوشی خوب یا همون فبلت تهیه کنید بهتره چون به راحتی نمیشه از قابلیت SMS و تماس تلفنی یک تلبت استفاده کرد. اما
    با این حال برای خرید یک تبلت راهنماییتون می کنم.

بستگی به شما داره که با سیستم عامل IOS مشکل دارید یا نه. اگه جوابتون منفیه، آیپد ایر گزینه خوبیه. اما به نظر من شما سمت Apple
    نرید بهتره. چون خیلیاشون مشکل آنتن دهی ضعیف دارن ممکنه اذیت بشین. یکی از پیشنهاد های من همون چیزیست که خودتون انتخاب
    کردین، یعنی 2014، یک تبلت فوق العاده با امکانات عالی و با قیمتی مقرون به صرفه.
    پیشنهاد بعدی من به شما، کمی تامل و صبر است. کمی صبر برای ورود قول جدید سونی. به نظرم کمی صبر کنید تا تلبت Z2 بیاد.اما قابلیت
    مکالمه نداره. فقط اینترنت و SMS.
    و بالاخره پیشنهاد اصلی من به شما این است، تبلت Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G - 32G، که باقیمت تغربی 2.400 تهیه کنید.

درکل پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید. قیمت ها قراره کم بشه. چون یه سری بخاطر عید قیمت ها رفت بالا، فعلا که هنوز به قیمت شب
    عید نرسیده. البته خیلی چیزا هم اومده پایین مثل Z1.

3. 2 کاربر از GOLDFINCH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بستگی به شما داره که با سیستم عامل IOS مشکل دارید یا نه. اگه جوابتون منفیه، آیپد ایر گزینه خوبیه. اما به نظر من شما سمت Apple
    نرید بهتره. چون خیلیاشون مشکل آنتن دهی ضعیف دارن ممکنه اذیت بشین. یکی از پیشنهاد های من همون چیزیست که خودتون انتخاب
    کردین، یعنی 2014، یک تبلت فوق العاده با امکانات عالی و با قیمتی مقرون به صرفه.
    پیشنهاد بعدی من به شما، کمی تامل و صبر است. کمی صبر برای ورود قول جدید سونی. به نظرم کمی صبر کنید تا تلبت Z2 بیاد.اما قابلیت
    مکالمه نداره. فقط اینترنت و SMS.
    و بالاخره پیشنهاد اصلی من به شما این است، تبلت Samsung Galaxy Note Pro 12.2 3G - 32G، که باقیمت تغربی 2.400 تهیه کنید.

درکل پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید. قیمت ها قراره کم بشه. چون یه سری بخاطر عید قیمت ها رفت بالا، فعلا که هنوز به قیمت شب
    عید نرسیده. البته خیلی چیزا هم اومده پایین مثل Z1.
    این دوستمون می خوان که قابلیت تماس و اس ام اس داشته باشند. اصلا چنین امکانی تو مدل های ایپد وجود نداره

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

راستش الان من سال سوم دبیرستانم و رشته انسانی یه چیز میخواهم که هم شاخ باشه و هم به کار دانش اموزی و بعدش دانشجویی بخوره و میخواهم مکالمه رو هدفون بیسیم انجام بدم نه این که تبلت بیارم کنار گوشم و اس ام اس هم زیاد نی فقط مکالمه برام خیلی مهمه اس ام اس تو جا هایی که گیر کردم مخواهم ولی برام یه چیز باشه که قلم و صفحه خوب با تراکم پیکسلی خوب و لی خوب اینا ان اف سی و ضد ابی سونی رو ندارن ولی خب به خاطر قلمش دوستش دارم وگرنه میتونم زد 2 رو بگیرم هم خوشگله هم زیبا ولی از سونی میترسم اخه دوستان گوشیشو دارن ببخشید ها توهین نشه ولی به هواوی هم باخته به همین دلیل حوصله ندارم برم سونی بگیرم با اون رابطش کار کنم در کل من فقط از اپل و سامسونگ تو تبلت ها خوشم میاد چون همه رو دارن والان هم چون نوت پرو 12 دارای یو اس بی 3 هستش میگم اره ولی نوت 10 2014 دارای 4g و تراکم بهتر و قابلیت فیلم برداری 60 فریم در ثانیه و .... که فقط کمبودش اندرود 4.4 و یواس بی 3 هستش که من موندم بینه اینا از اون ور هم دارم لپ تاپ جدید میخرم کلی دارم هزینه میکنم که واقعا با وضع مالی این زمونه خیلی سخته بخواهی 2 چیز یه جا بخری به همین خاطر میخواهم یه چیز برام بگین که به صرفه باشه و در جواب به دوستم راستش از ایپد ایر خوشم میاد ولی متاسفانه به دلیل تحریم و اینا و مشکلاتی که ایر تو ایران داره به صرفه نیست که برم و ایپد بگیرم در کل میخواهم یه چیز بصرفه تو سامسونگ برام پیدا کنین منتظر جوابتون هستم

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

راستش الان من سال سوم دبیرستانم و رشته انسانی یه چیز میخواهم که هم شاخ باشه و هم به کار دانش اموزی و بعدش دانشجویی بخوره و میخواهم مکالمه رو هدفون بیسیم انجام بدم نه این که تبلت بیارم کنار گوشم و اس ام اس هم زیاد نی فقط مکالمه برام خیلی مهمه اس ام اس تو جا هایی که گیر کردم مخواهم ولی برام یه چیز باشه که قلم و صفحه خوب با تراکم پیکسلی خوب و لی خوب اینا ان اف سی و ضد ابی سونی رو ندارن ولی خب به خاطر قلمش دوستش دارم وگرنه میتونم زد 2 رو بگیرم هم خوشگله هم زیبا ولی از سونی میترسم اخه دوستان گوشیشو دارن ببخشید ها توهین نشه ولی به هواوی هم باخته به همین دلیل حوصله ندارم برم سونی بگیرم با اون رابطش کار کنم در کل من فقط از اپل و سامسونگ تو تبلت ها خوشم میاد چون همه رو دارن والان هم چون نوت پرو 12 دارای یو اس بی 3 هستش میگم اره ولی نوت 10 2014 دارای 4g و تراکم بهتر و قابلیت فیلم برداری 60 فریم در ثانیه و .... که فقط کمبودش اندرود 4.4 و یواس بی 3 هستش که من موندم بینه اینا از اون ور هم دارم لپ تاپ جدید میخرم کلی دارم هزینه میکنم که واقعا با وضع مالی این زمونه خیلی سخته بخواهی 2 چیز یه جا بخری به همین خاطر میخواهم یه چیز برام بگین که به صرفه باشه و در جواب به دوستم راستش از ایپد ایر خوشم میاد ولی متاسفانه به دلیل تحریم و اینا و مشکلاتی که ایر تو ایران داره به صرفه نیست که برم و ایپد بگیرم در کل میخواهم یه چیز بصرفه تو سامسونگ برام پیدا کنین منتظر جوابتون هستم
    به نظر من شما زوم بیشتر واسه خرید یه لپ تاپ خوب بزاری بهتره چون در اینده هم بدرد می خوره حداقل نرم افزاری چیزی که مرتبط با رشته نصب کنید یا واسه پایان نامه و ... لپ تاپ بیشتر به کار میاد تا تبلت
    در کنار اینا یه تبلت هم تهیه کن که میان قیمت باشه و کار راه انداز باشه پد فون های ایسوس گزینه خوبی هستن

8. 2 کاربر از adrenalin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

الان دارم یه ایسوس ان 550 جی وی صفحه تاچ اگه خدا بخواهد میگیرم ولی گوشیم هم اینه لپ تاپ قدیمیم از رده خارج داره میشه به همین دلیل میخواهم یه تبلت و یا یه فبلت بگیرم ولی خیلی تو گیر نوت های سامسونگ هستم چه تبلتش چه فبلتش چیکار کنم به نظر شما؟

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

الان دارم یه ایسوس ان 550 جی وی صفحه تاچ اگه خدا بخواهد میگیرم ولی گوشیم هم اینه لپ تاپ قدیمیم از رده خارج داره میشه به همین دلیل میخواهم یه تبلت و یا یه فبلت بگیرم ولی خیلی تو گیر نوت های سامسونگ هستم چه تبلتش چه فبلتش چیکار کنم به نظر شما؟
    نوت 3 گزینه خوبیه هم به عنوان یه گوشی هم به عنوان یه فبلت اندرویدی واسه کارهایی که نیاز دارید

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ﺳﻼﻡ ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﻗﻠﻢ ﻣﺜﻞ ﺳﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﻧﻮﺕ ﺭﻭﻧﻜﺴﻮﺱ 7 اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩ?
    اﮔﺮ اﺭﻩ ﻗﻴﻤﺘﺶ ﭼﻨﺪﻩ و ﭼﻪ ﻣﺎﺭﻛﻲ ﺑﮕﻴﺮﻡ?
    اﮒر ﻧﻪ

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ﺳﻼﻡ ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﻗﻠﻢ ﻣﺜﻞ ﺳﺮﻱ ﻫﺎﻱ ﻧﻮﺕ ﺭﻭﻧﻜﺴﻮﺱ 7 اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩ?
    اﮔﺮ اﺭﻩ ﻗﻴﻤﺘﺶ ﭼﻨﺪﻩ و ﭼﻪ ﻣﺎﺭﻛﻲ ﺑﮕﻴﺮﻡ?
    اﮒر ﻧﻪ
    خیر قلم هاش اختصاصیه

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

سوالی از خدمت اساتید داشتم . در مقایسه بین کیفیت صفحه نمایش در گلکسی نوت 8 با ایسوس فون پد 7 هر دو صفحه نمایش ips با رزلوشن 1280*800 می باشد که دانسیته پیکسل ایسوس 216 در مقابل 189 سامسونگ هست. این بدین معنی هست که کیفیت صفحه نمایش ایسوس بیشتر از گلکسی هست یا ایتم های دیگه هم دخیل هستند؟

از لطف و توجه دوستان صمیمانه متشکرم

پیروز و پاینده باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •