راستش الان من سال سوم دبیرستانم و رشته انسانی یه چیز میخواهم که هم شاخ باشه و هم به کار دانش اموزی و بعدش دانشجویی بخوره و میخواهم مکالمه رو هدفون بیسیم انجام بدم نه این که تبلت بیارم کنار گوشم و اس ام اس هم زیاد نی فقط مکالمه برام خیلی مهمه اس ام اس تو جا هایی که گیر کردم مخواهم ولی برام یه چیز باشه که قلم و صفحه خوب با تراکم پیکسلی خوب و لی خوب اینا ان اف سی و ضد ابی سونی رو ندارن ولی خب به خاطر قلمش دوستش دارم وگرنه میتونم زد 2 رو بگیرم هم خوشگله هم زیبا ولی از سونی میترسم اخه دوستان گوشیشو دارن ببخشید ها توهین نشه ولی به هواوی هم باخته به همین دلیل حوصله ندارم برم سونی بگیرم با اون رابطش کار کنم در کل من فقط از اپل و سامسونگ تو تبلت ها خوشم میاد چون همه رو دارن والان هم چون نوت پرو 12 دارای یو اس بی 3 هستش میگم اره ولی نوت 10 2014 دارای 4g و تراکم بهتر و قابلیت فیلم برداری 60 فریم در ثانیه و .... که فقط کمبودش اندرود 4.4 و یواس بی 3 هستش که من موندم بینه اینا از اون ور هم دارم لپ تاپ جدید میخرم کلی دارم هزینه میکنم که واقعا با وضع مالی این زمونه خیلی سخته بخواهی 2 چیز یه جا بخری به همین خاطر میخواهم یه چیز برام بگین که به صرفه باشه و در جواب به دوستم راستش از ایپد ایر خوشم میاد ولی متاسفانه به دلیل تحریم و اینا و مشکلاتی که ایر تو ایران داره به صرفه نیست که برم و ایپد بگیرم در کل میخواهم یه چیز بصرفه تو سامسونگ برام پیدا کنین منتظر جوابتون هستم