با سلام به دوستان عزیز
من مشکل دانلود دارم بعد 1.5 نیماه که وضع اینترنت بد بود و اصلا راضیت بخش نبود بحساب خوب شد اما من اصلا دیگه وضع سابق رو ندارم
مخابرات واقعا به معنی کلمه داره ظلم میکنه چون ما فیبر نوری هم هستیم چاره ای نداریم و باید فقط دعا کنیم این انحصار ظالمانه پرچیده شود
با وجود بی ارزش شدن ریال با هم این سرویس دهی و خدمات .اینا از بیشتر کشورها دنیاست .
الان مشکل من اینه شب نه صفحه باز میشه و نه میشه چیزی دانلود کرد مودم خودم اتومات هست یک مودم دیگه آوردم و با اون بصورت کانت شدن
با یوزر و پسورد یک نفر دیگه وصل میشم اول اتصال تا چند دقیقه سرعت عالی اما به مرور کم کم میشه مثل همون مودم خودم باز میشه
قطع کنم دوباره کانت بشم هم اینجوری تکرار میشه به پشتیابی زنگ میزنی چرت میگه انگار پشت تلفن از پشت کوه ها نا کجا اباد داره حرف میزنه
حالیش نمیشه چیزی تو روز من افت سرعت دارم که میدونم منطقه ما چکار کردن که اینجوری شده الان اونقدر کاربر گرفته مخابرات اما کیفیت اصلا
توجه نمیشه فقط پول پول پول شما ندی سریع قطع میشه اما ما اینترنت نداشته باشیم انگار نه انگار شاید روزی یکی حق ضایع ما رو جبران کنه
بنظر تون من چکار کنم نرم افزاری هست بشه که دائم قطع و وصل کنه تا شاید بتونیم تو 3 ساعت 400 مگ بگیرم قبلا 2.5 گیگ بود یادش بخیر
البته من بفکرش هستم تا یک جوری جبران کنم با مخابرات من طراحی وب میخونم یک استاد داشتیم دکتر شبکه میگفت من شاتل دارم و دوستام
پارس انلاین گفت همیشه قعطی داریم اما دیگه جبران میکنیم ما ترافیگ ماهیانه 2 گیگ داریم اما متوسط 100 گیگ رو دانلود میکنیم . اما خوب راهشو
به هر کس نمیگیم . منم اگه روزی بتونم از مخابرات هر چیزی رو میگیرم و دارم شروع میکنم اونایی که مثل من هستن بیاین با هم یک تیم درست کنیم
بخدا این کارها دزدی نیست اون حق ما بیچاره هاست که داره راحت خورده میشه میدونید درآمد ماهیانه مخابرات چقدر هست ؟؟؟