دوست عزیز این لینک ها هم جواب نمیده.همش ارور میده.میشه یه لطف بکنی از یه سرور دیگه برام بذاری؟
دوست عزیز این لینک ها هم جواب نمیده.همش ارور میده.میشه یه لطف بکنی از یه سرور دیگه برام بذاری؟
با سلام خدمت دوستان گرامی
کسی مد گیربوکس سراغ داره یه لینک به ما هم بده
لیچرم مدت کمی لینک ها رو نگه میداره
خدمت شما لینک جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم موقت 22.83
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مستقیم موقت 22.45
در مورد حجمشم والا خودم دان نکردم نمیدونم چه فرقایی با هم دارند.
سلام دوباره
مدر های عزیز کجا هستن ؟ آقا من مد تریلرهای مختلف توی ترافیک رو حل کردم الان دارم مد شاسی های مختلف رو برای کامیونهای ترافیک امتحان میکنم با مشکل برخوردم دارم روی اون کار میکنم
حیف سیستم من خیلی از نظر گرافیکی عقب هستش وگرنه مپ و مدهای کامیونها رو امتحان میکردم .
سلام
بچه ها همه می گفتن مود قدرت 1000 با 1500 فرقی نداره
به نظر شما این مود جدیدی که گذاشتن حدود 200 مگ مود قدرت 1900 داره به نظرتان مود 1900 با 1500 خیلی فرق داره ارزش عوض کردن داره یا نه
اگه امکان داره راهنمایی کنید متشکرم
آره این دوست احواذی ما هم راست میگه یا یه لینک مود گیر بکس میزارید، یا خودم یکی میسازم ها!![]()
منهم نصب کردم ولی کار نمکنه.
برای من اومده نقشه آنچنان تغییر نکرده فقط دقت کنید توی بخش جنوب شرقی نقشه پایین راست کلی پیچ اضافه شده.
بیا عزیزم.
اگه ورژنت 1.1.1 هست باید 192 مگی رو دان کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین فقط 1100 یا 1500 بودن تنها فایده نداره. باید torque و بقیه چیزای موتور هم قویتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)