من تونستم بازی هاروست مون PS2 رو تو کامپیوترم اجرا کنم خیلی باهاله
![]()
من تونستم بازی هاروست مون PS2 رو تو کامپیوترم اجرا کنم خیلی باهاله
![]()
اگه از سیو دیگه گاو... بریزید چقدر میفروشه بیشتر از 5 تا نمیشه نه؟
اومدن زنبور با هر نوع گلی که شما بکاری انجام میشه و گل مخصوصی نداره .گلی که کارن برات میاره اگه لونه ی زنبور عسل نداشته باشی زنبور برات کندو میاره همین
روز 24 زمستون ، روز تولد خودت ، زنت ، بچت و سالگرد ازدواجتون (البته تو چهارتای آخر فقط میز غذا چیده شده و نمیخوریدشون ولی بازم از هیچی بهتره )چه جوری با زنت در خانه شام میخورید؟
من یه جایی خوندم (خودم ندیدم و مطمئن نیستم ) اگه با پاپوری عروسی کنی یه روز بهت تو کارای مزرعه کمک میکنه .یه سوال توی لوح خانه نوشته که زنمون توی مزرعه بهمون کمک میکنه راسته
به نظر من شما دارید مبالغه میکنید اسم این تاپیک تمامی مشکلات و مباحث هاروست مون هست و شهر هم یکی از این مشکلات هستش و هرچند مدت بحثش پیش میاد و دیگه 399 صفحرو اشغال نکرده لطفا ارزش تاپیک رو پایین نیارید .این تاپیک 400 صفحه است و 399 صفحه ی ان در تبادل نظر درباره ی رفتن به شهر است همین!
دوست عزیز اتفاقا به نظر من بهترین فصل برای درآمد پائیز هستش چون چغندر یک روز در میون درمیاد و شما کلی سود میکنی به علاوه اینکه کلی قارچ و علف و سیب و تمشک و ... دارید و حتی میتونید یه کار نیمه وقت برای دوک داشته باشید .در ضمن شما این کارهارو بکن نونت تو روغنه پاییز:در این فصل چیز خاصی به دست نمی اید از نظر پول زیاد ولی بهترین جنس چغندر است که برای پول زیاد باید خیلی کار کنید و بکارید و ...
جان من خودت فهمیدی چی گفتی ؟اگر کسی قصد کمک داره برای من بنویسه که چه طوری بازی کرده با دمو خیلی نیاز دارم ممنون
ایمان جستجو کن من ان البوم را میخاهم بدست
Last edited by hopee; 21-04-2009 at 23:15.
پسر از من می شنوی اول یه دور بازیت رو کامل کن بعد اطلاعات بقیه رو بگیر بدتر هنگ می کنی از من گفتن
من یه لیستی از همه دمو ها دارم البته بعضی از چیزا رو نداره(دمو دکتر تو کلیسا-تخم مرغ اوردن و...)
چی رو جستجو کنم این تایپکی که خودمون درباره نسخه این بازی داریم تکه تو این کره خاکی بهتر از این نیست من کلی این سایتارو گشتم چیزی پیدا نکردم تازه بهترین سیو بچه های خارج87درصد در صورتی که برای ما 88درصد
من قصد داشتم بنویسم چه جوری بازی کردم ولی الان نه چون بازی کردنم با بقیه یکم فرق دادم می ترسم اشتباهی کرده باشم البته تا اینجا ضریب خطام 1%بوده(به نظر خودم)
سلام به همه کسي دموي که قلب کارن و پوپوري قرمز تو مرغداري نديده
Last edited by tataloo_3q; 22-04-2009 at 09:47.
من الکی بازی کردم همه ی گاو گوسفند را فروختم و هی خوببیدم تا ببینم کی بچه دار میشه 3 ذفعه نشون داد که کارن میگفت من نیاز به استراحت دارم ولی پسره سرش را تکان منیداد یعنی نمیخواهم حالا نمیدانم چیه؟
اقای تتلو پس کو سگ وحشی عکس گذاشتی چرا رفت ویرایش چرا کردی میزاشتی ما هم میدیدیم![]()
سلام اينم عکس ار سگ وحشي ( از دوست خوبم هم ايمان رضا تشکر ميکنم)
![]()
Last edited by tataloo_3q; 22-04-2009 at 10:32.
واقعا شرمندم دفعه اول گذاشتم نيومد تصوير شرمنده ولي آخر گذاشتم مگه نيومد؟(اگه بيشتر عکس ار سگ وحشي خواستيد بگيد بزارم)
Last edited by tataloo_3q; 22-04-2009 at 11:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)