به احتماله خیلی زیاد یه 10 سالی تو ویترینش بوده . هم پریده و هم تغییر و تحول داده.
هیچوقت ندید و بو نکرده چیزی نخرید.من وکیوم میگیرم ولی همونجا باز میکنم تست میکنم.![]()
به احتماله خیلی زیاد یه 10 سالی تو ویترینش بوده . هم پریده و هم تغییر و تحول داده.
هیچوقت ندید و بو نکرده چیزی نخرید.من وکیوم میگیرم ولی همونجا باز میکنم تست میکنم.![]()
Last edited by cyber861; 02-02-2012 at 00:35.
اگه بخوایم کادو بدیم چی؟ نمی شه که باز کرد .. حالا فرض کن به مشکلی هم داشته باشه دیگه آبروییی نمی مونه![]()
خب اگه فروشگاهش معتبر باشه میشه اطمینان کرد.ادکلنایه مارک اگه اصلی باشن تا 10 سال مشکلی پیش
نمیاد براشون.
................................
اینجا ویسکی سیلور 13 تومنه.طرف هم خیلی گرون میده.یه زمانی ویسکی 5 تومن بود.![]()
جدی؟منو باش میخواستم تازه از اینجا بگیرم
اراک 90 تومنه.هر کی خواست بگه تا گرونش نکرده.![]()
بلی البته من بعید می دونم اصل واقعی یافت بشه
بهرحال شرایط نگهداری هم تاثیر داره
-----
خوب پس بعنی شما از فروشگاه نامعتبر می گیری که همون جا باز می کنی؟
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
خوب قیمت اصلش به د ل/ار چنده؟؟ یه وقت تقل نباشهحالا یکی واسم ما بگیر بلکه فرجی شد تا 2 هفته دیگه
![]()
همیشه باید با قیمت اصلی مقایسه بشه نمی شه که ار اصلی پاینتر باشه ...
دور میدون انقلاب 5 ت 10ت 15ت 20ت هم هستاااا
![]()
بعضی وقتا آره.
کلا برا خودم بخوام باز میکنم.آخه نمایندگی کوروش تو اراک قسمته ادکلنش خیلی مورده اطمینانه و دیگه باز
نمیکنم.
[QUOTE=arsenal_mmm;6814818]شرمنده ام به خدا فکر نمی کردم طرف ناتو باشه...البته دیگه آفتابش لب بومه چه انتظاری ازش داری...حالا اون تقلبیه شبیه اون عکس اولیه است یا اون اصلیه شبیه اون اولیه است؟[/QUOTE
نه آقا این حرفا چیه؟
آقایی.
بیست تا چک زیر گوش ما بزنی جیکمون در نمیاد.
هدف ما فقط اطلاع رسانیست.
تو سایت خود شرکتش evaflor نمونه ای که گذاشته دقیقا همون اولیه است که کنار جعبس.
اونیم که من خریدم عین اولیه که کنار جعبس میمونه .
ولی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کجا و آن کجا.
بیسش مشک و عنبر و نعنا هندیه.![]()
من اصل 100 درصد نمی دونم چیه؟ ولی این جا هر جنسی رو که بری تو نخش که نیاز به نگهداری داشته باشه باز
می بینی هنوزم روش هاشون مشکل دارن... انگاری هنوز واسشون تعریف نشده... مثلا قبلا من جایی می رفتم واسه خرید
طرف دو مدل ادوکلن شبیه ورداشت آورد... انصافا هیچ فرقی نداشتن... و خود طرف می گفت اصله اما مونده
هست و این وضع رو پیدا کرده... هیچ فرقی نداشتن غیر از بو... که دیگه یا سرشو خالی کردن یکم آشغال ریختن
یا مونده یا تو هوای گرم نگه داشتنش دیگه خدا می دونه... جایی هم که خیلی مطمئنه و تا حالا بد شنیده نشده ازش
ضایع هست آدم همون جا باز کنه... آبروریزی میشه یه جورایی... اما من باز می کنم یه جور که طرف ناراحت نشه![]()
امروز رفتم مروی.قیمتا چه افتضاح شده
بلک ارکید تام فورد از 220 قیمت میدادن تا 270 .در صورتی که یک ماهه پیش 150 بود.
چنل چنس تسترش رو بو کردم عجب بویه مزخرفی میداد.قطعا قلابی بوده.
ولی یه فیک از بلک ارکید تست کردم عجب چیزی بود.قیمتش هم 30 تومنانگار خودش بود.
آمبر هم تست کردم.اونم تسترش بود.بوش خیلی آشنا بود.یچیزی بین شیرینی و تلخی.ولی اصلا خوشم
نیامد.فکر کنم اونم تقلبی بود.
اگه این آمبر که من تست کردم اصلی بوده باشه کسی که اینو بپسنده احتماله قوی فارنهایت ابسولوت هم
میپسنده.
ام 7 هم حدود 95 همه قیمت میدادن.
یکم درباره این توضیح میدی ؟ خیلی ضایع بود که اصل نیست ؟ موندگاری چه جوری بود ؟ولی یه فیک از بلک ارکید تست کردم عجب چیزی بود.قیمتش هم 30 تومنانگار خودش بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)