بچه ها اگر من برگه سبزم رو به دو نفر همزمان بدم چی میشه؟ ممکنه قضیه پذیرش باطل بشه؟
بچه ها اگر من برگه سبزم رو به دو نفر همزمان بدم چی میشه؟ ممکنه قضیه پذیرش باطل بشه؟
حالا به نظر شما ستوانی بدن بهتره یا استواری؟چون میگن درجه تو سربازی نیروی انتظامی تاثیر نداره.
اگه امریه باشه که صد در صد هر دو باطل میشه. اگه پذیرش سپاه باشه... نمیدونم!
آقا چرا هیچ کس این دوره پادگان خضرایی نیرو هوایی نیفتاده؟ دپ شدیم که!![]()
نه امریه نیست. پذیرش سپاه هست
با سلام.من لیسانس عمرانم و کد 01 نیروی زمینی ارتش تو تهران افتادم.چه جور جایی هست؟
6/1 اعزامم
به نظرم استوار بشی بهتره حداقلش اینه که اگه راهور افتادی جریمه نمی نویسی......ولی واقعا همینطوره تو نیروی انتظامی درجه یعنی کشک!!!
بهترین و هتل ترین پادگان افتادی...خوش بگذره![]()
ببین داش فک نکنم ربطی داشته باشه شما بعد از یک ماه اموزشی تقسیم میشی
منو دعا کردن رفتم افتادم یگان امداد من هم تو رو دعا میکنم ایشالله یه جای خوبی میفتی
بچه ها یه چیزی بهتون میگم خوب یادتون باشه اگه زیر گوش سرهنگ هم بزنید ولی هیچ کس بجز شما و سرهنگه نباشه هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگه به یه گروهبان بگی بالا چشمت ابرو هست ولی دوستاش اونجا باشن میخوان پدرتو در بیارن
چون تجربه دارم اینو میگم
جات خوبه نترس
این پست رو برای دوستانی که 06 پاسداران - نیروی زمینی میفتن مینویسم
من الان روز برگ دادن اومدم خونه تا فردا 6 صبح مرخصی هستم
اول اینکه پادگان 06 توی یکی از بهترین منطقه های تهران قرار گرفته که هم آب و هوای خیلی خوبی داره هم دسترسی راحتی داره
داخل پادگان فضای بسیار بزرگی هست که از بیرون اصلا نمیتونید حدس بزنید
فضای داخل سرتاسر درخت هست و بخاطر همین همیشه تو تابستون هم هواش خنکه و گرمای تهران رو حس نمیکنین
همه جور درجه دار با رسته های مختلف اونجا هست
فرمانده پادگان امیر سرتیپ 2 شهرام نوروزی هست که تازه 1-2 هفته میشه که درجه سرتیپ 2 گرفته و بخاطر همین به دوره ما میان دوره زود داد و داره راحت میگیره
داخل پادگان 6 گردان هست ، فجر - المهدی - یاسین - نصر - جواد و یکی دیگه که الان یادم نیست
هر گردان 4 گروهان داره که توی یک آسایشگاه 4 طبقه ساماندهی میشن
معمولا یکی از گروهان ها همیشه تعطیل هست ، مثلا الان که من نصر افتادم گروهان یکم تعطیله و فقط 3 گروهان از گردان دارن آموزش میبینن
داخل پادگان شیرهای آبخوری زیاد هست و دستشویی ها هم زیاده و مشکلی برای این نیست
تلفن هم با اینکه کم هست ولی با 10-15 دقیقه صبر کردن بهتون میرسه یه زنگی بزنین
10-12 روز اول اصلا مرخصی نمیدن بهتون
اتفاقا بهتره ، قدر خونه و آسایش و راحتی رو میدونین و میفهمین
دو هفته اول رو بهتون سخت میگیرن در حد تیم ملی
روزی دو بار نظام جمع ، هر روز ورزش صبح گاهی ، نظافت در دو نوبت ( که تا امروز هم هست ) و ...
خشم شب اصلا نداریم
شانس ما اردوگاه تلو کنسل شد به دلیل اینکه قبل ماه رمضون میخواستن ببرن و اونجا از دانشگاه امام علی اومده بودن و تداخل شد ولی شماها رو میبرن و 4 روز و 3 شب اونجا هستید معمولا
میدون تیر هم همونجا هست و باز هم از شانس خوب ما تیربار ژ-3 مارو نبردن و فقط خود ژ-3 بود .
حتی نارنجک دستی آموزشی و آرپی جی رو هم آموزش ندادن
امتحانتون معمولا 15-20 ماه دوم هست ( برای ما مرداد ماه ) اضافه کنم که امتحان ها فرمالیته هست
شما 30 نمره فرماندهی دارید + 70 نمره درس هاتون که 50 نمره اش رزم انفرادی و 20 نمره عقیدتی سیاسی و احکام و ... هست .
30 نمره فرماندهی شاید مهم باشه ولی 70 نمره زیاد مهم نیست ولی شما سعی کنین بخونین تا بهونه دست فرمانده ندید اذیتتون کنه .
شب آخر اردوگاه رزم شبانه دارید که به ما که داخل پادگان اردوگاه زده بودیم حال داد ! همش مسخره بازی بود !
نکات مهم !
با فرمانده کل کل نکنین مخصوصا روزهای اول ، هرچی گفتن در جواب : چشم جناب !
روزهای آخر هر خلق و خویی داشته باشه باهاتون رفیق میشه جکهای +18 میگین به هم !
آموزشی اضافه خدمت نداره ، اضافه خدمت برای یگان هست
تا میتونین روز برگ بگیرید ، روزبرگ جزو محدوده مرخصی هاتون حساب نمیشه
روزهای اول جو پادگان بدجوری تاثیر میزاره ، حتی اگه 10 دقیقه ولتون کردن برید برای خودتون و از محیط پادگان دور بشید
سیگار و موبایل نبرید بخدا ارزش نداره ، توی 06 به سیگار به شدت حساس هستن
فعلا این موارد رو داشته باشید برای اعزامی های 1 شهریور تا بقیه اش رو بعدا توی مرخصی های آینده بگم !
دوستان هر کس شهید نامجو انزلی(نیرو دریایی ارتش)افتاده بگه تا با هم اشنا شیم.
اعزامی من 1 شهریوره.
دوستان اگه کسی کد خورده باشه وبتونه با هر بهونه ای 2ماه تمدید بگیره کدش واسه دوره بعدی تغییرمیکنه؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)