تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 416 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای خود من هم این خبر عجیب بود
    ولی من یک سر به سایت juventus . i r زدم و یک سری خبر در این مورد گذاشته بود
    من میگم احتمالش هست که رئال بنزما رو به یووه بفروشه
    یا مثلا همین گارای...چون اکثرا نیمکت نشینه

ولی هیگواین رو مطمئنم که جایی نمیره
    البته همه این چیزهایی که گفتم در حد همون احتمالات هست
    ولی شاید خبرهای بعدی که منتشر بشه موضوع رو شفاف تر کنه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریستیانو سلطان گلزنی

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مهاجم مادریدیستا اولین بازیکن در تاریخ لالیگا محسوب میشود که در یک فصل 6 بار موفق به ثمر رساندن 3 گل یا بیشتر شده است .

3 گلی که رونالدو در بازی مقابل ختافه به ثمر رساند چهارمین هتریک این بازیکن در فصل جاری و نیز پنجمین هتریک وی از زمان پیوستنش به رئال مادرید محسوب میشود. این بازیکن همچنین 7 بار در طول فصل جاری موفق به ثمر رساندن 2 گل در یک بازی شده است . رونالدو در 26 بازی موفق به گلزنی شده است که در 13 تای انها بیش از یک گل به ثمر رسانده است . نکته جالب این است که رونالدو تنها بازیکن تاریخ لالیگا محسوب میشود که در یک فصل 6 بار موفق به ثمر رساندن 3 گل یا بیشتر شده است . روماریو و لانگارا هرکدام 5 بار موفق به انجام این امر شده اند .

رونالدو این فصل در 52 بازی به میدان رفته است (32 لالیگا , 12 لیگ قهرمانان و 8 جام حذفی) و در 26 تای انها موفق به گلزنی شده است . به طور میانگین 1 گل در دو بازی . ولی رونالدو در هر بازی فقط یگ گل به ثمر نرسانده است . در حقیقت این بازیکن در 13 بازی از 26 بازی که موفق به گلزنی شده است بیش از 1 گل به ثمر رسانده است .

مهاجم مادریدیستا در فصل جاری 49 گل و از زمان پیوستن خود به رئال مادرید در تابستان 2009 در مجموع 82 گل به نام خود ثبت کرده است . رونالدو در طول مدت حضور خود در رئال مادرید 22 بار موفق به ثمر رساندن بیش از یک گل شده است (15 دو گله , 5 هتریک و 2 چهار گله ) . در 49 بازی از 87 بازی خود موفق به گلزنی شده است که یک امار فوق العاده محسوب میشود . در واقع در 56.3 درصد از بازیهای رئال مادرید گلزنی کرده است .

رونالدو در مجموع 235 گل در کارنامه فوتبال حرفه ای خود به ثبت رسانده است. این بازیکن در استانه کسب دومین کفش طلای خود , اولین عنوان پی چی چی (بهترین گلزن لالیگا) و شکستن رکورد 38 گل ثبت شده توسط هوگو و زارا قرار دارد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

4 تا هتریک، 7 تا دابل، 2 تا هم +4 گل!!!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

بازیکن ستاره کمتر بازیکن های تاکتیک پذیر بیشتر

دیگر پیشخوانها:

رِئال مادرید دیگر توجهی به قرارداد های رسانه ای ندارد

توافق مو و پرز برای صرف نظر کردن از خرید ستاره برای خط حمله

آلتین امروز با بایرن وداع می کند

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

شاهین در آاِس

"همیشه بهترین های در رِئال بازی کرده اند"

دیگر پیشخوانها:

رومنینگه بیان کرد که او به رئال مادرید نزدیک شده است.

خداحافظی آلتین تاپ با بایرن

+

به عنوان یه طرفدار رئال مادرید، بعد از حدود یک دهه که تیم بیشتر به خرید ستاره میپرداخت (جز فصل حضور کاپلو) این خرید ها برام یه حس جدید، خاص و ناشناخته ای داره. هم خوبه هم بد. نمیدونم در آینده اگر رئال نتیجه نگیره، از این خرید ها پشتیبانی میکنم یا نه.

ضمن اینکه، خرید ستاره های جوان 18-22 ساله با پتانسیل خوب، درآینده، فروش اونا موقع ای که به اوج رسیدن رو هم میاره. مثلا اینکه خبرهایی از فروش هیگواین هست، در حالی که وقتی کاپلو اونو آورد، حتی به تیم ملی هم به زور دعوت میشد (که البته صد در صد کذب محض هست، چون نه تنها هواداران اونو میپرستن، بلکه مورینیو هم بهش علاقه داره)

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

برای خود من هم این خبر عجیب بود
    ولی من یک سر به سایت juventus . i r زدم و یک سری خبر در این مورد گذاشته بود
    من میگم احتمالش هست که رئال بنزما رو به یووه بفروشه
    یا مثلا همین گارای...چون اکثرا نیمکت نشینه

ولی هیگواین رو مطمئنم که جایی نمیره
    البته همه این چیزهایی که گفتم در حد همون احتمالات هست
    ولی شاید خبرهای بعدی که منتشر بشه موضوع رو شفاف تر کنه
    اتفاقا فک نمی کنم زیاد روی نیم کت بوده باشه گارای ! :دي اخه همش مصدوم بود ! :دي

بازی منچسترو داشتم می دیدم ... چه پنالتی الکی گرفتن ... مث اینکه داد زدن سر داور رو همه یاد گرفتن ... ئیدیچ داشت خودشو می کشت ...
    اگه بخوان تو فینال هم اینجوری کنن من بیشتر دوست دارم بارسا ببره تا اینا ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روبرتو باجو: گواردیولا همیشه یک رهبر بوده است

ستاره سابق فوتبال ایتالیا هم تیمی سابقش در برشا را مورد ستایش قرار داد

سایت گل- روبرتو باجو، ستاره سابق فوتبال ایتالیا، پپ گواردیولا، هم تیمی سابقش در برشا را مورد ستایش قرار داد و گفت او همیشه یک رهبر بوده است.

گواردیولا این هفته بارسا را به سومین قهرمانی اش در رقابت های لالیگا رساند و دو هفته آینده نیز باید در فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستریونایتد قرار بگیرند.

باجو در گفتگو با توتواسپورت گفت:" من پپ گواردیولا را زمانی که مرد جوانی بود، ملاقات کردم. او همواره یک رهبر بود. او به عنوان یک پسر نوجوان فوتبال را فرا گرفت و اکنون به عنوان یک مربی تیم فوق العاده ای ساخته است. من فکر می کنم او با چشمان بسته هم می تواند تیمش را رهبری کند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/14

گزارش روز: شام رسمی بارسایی ها با حضور شکیرا و اتوئو

بازیکنان و مربیان بارسلونا قهرمانی زودهنگامشان در رقابتهای لالیگا را با یک مراسم شام رسمی جشن گرفتند

سایت گل- پنجشنبه شب، بازیکنان تیم بارسلونا، قهرمانان زودهنگام رقابتهای لالیگا، جشن قهرمانی شان را در هتل ولای بارسلونا جشن گرفتند. تمام بازیکنان بارسلونا و اعضای کادر فنی این باشگاه همراه با همسرهایشان در این جشن شرکت کردند.

میهمان افتخاری این جشن که حضورش تعجب آور بود، ساموئل اتوئو بود. مهاجم اینتر که بعد از بازی روز چهارشنبه مرحله نیمه نهایی جام حذفی ایتالیا به بارسلونا سفر کرده، با هم تیمی های سابقش دیدار کرد و بعد از آن بدون آنکه صحبتی به زبان بیاورد، هتل را ترک کرد.

هواداران زیادی کنار در ورودی هتل ایستاده بودند و به محض رسیدن هریک از بازیکنان، آنها را مورد تشویق قرار می دادند.بیشترین تشویق ها برای لیونل مسی و اریک آبیدال بود که به شدت مورد تشویق هواداران بارسا قرار گرفتند.

شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی هم که نامزد جرارد پیکه هم هست همراه با این مدافع بارسلونا و درحالی که سوار بر اتومبیل لوکس و چشمگیری بود، وارد پارکینگ هتل شدند و دراین مراسم شرکت کردند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/13

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چرا هوادارا اینقدر فرق دارن با هم؟!
    شاهین رو خیلی تشویق کردن هوادارای دورتموند اما آلتین توپ رو خیلی هو کردن بایرنی ها!
    یعنی یه بازیکن حق نداره بره یه تیم دیگه؟!
    ما اسطورمون رفت..اما هر هفته پیگیر اخبار تیم جدیدش هستیم و امیدواریم موفق باشه تویه تیم جدیدش...
    اینجوریش خیلی بهتره تا هو کردن..اونم یکی از کاپیتان های تیم...
    این قشنگه:

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اتفاقا فک نمی کنم زیاد روی نیم کت بوده باشه گارای ! :دي اخه همش مصدوم بود ! :دي

بازی منچسترو داشتم می دیدم ... چه پنالتی الکی گرفتن ... مث اینکه داد زدن سر داور رو همه یاد گرفتن ... ئیدیچ داشت خودشو می کشت ...
    اگه بخوان تو فینال هم اینجوری کنن من بیشتر دوست دارم بارسا ببره تا اینا ...
    جاش شاید اینجا نباشه اما به نظرم پنالتی بود. درسته که هرناندز زرنگی کرد ولی دروازبان هم خیلی بی احتیاط هجوم آورد و برخورد هم یکم انجام شد.

در مورد فینال باید بگم هر بازی ای که از مایکل کریک می بینم بیشتر به برد بارسا امیدوار میشم. چقدر سطح پایین و بی تسلط بازی میکنه. فرقی نداره جلوی چه تیمی باشه همیشه یه بازی معمولی و نسبتا ضعیف.
    والدانو هم اینقدر غر غر کرد و به پای مورینیو پیچید که انگاری دارن میفرستنش بره

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

والدانو هم اینقدر غر غر کرد و به پای مورینیو پیچید که انگاری دارن میفرستنش بره
    اره احتمالا می خوان فرناندو هیرو رو بیارن !
    چرا هوادارا اینقدر فرق دارن با هم؟!
    شاهین رو خیلی تشویق کردن هوادارای دورتموند اما آلتین توپ رو خیلی هو کردن بایرنی ها!
    یعنی یه بازیکن حق نداره بره یه تیم دیگه؟!
    ما اسطورمون رفت..اما هر هفته پیگیر اخبار تیم جدیدش هستیم و امیدواریم موفق باشه تویه تیم جدیدش...
    اینجوریش خیلی بهتره تا هو کردن..اونم یکی از کاپیتان های تیم...
    این قشنگه:
    فک کنم چون دورتموندی ها پول گرفتن ! :دي
    لابد یه کاری کرده التینتوپ ... اینا علی کریمی هم تشویق کردن ! :دي

من این De Gea رو خیلی دوس دارم ...کاش توی لالیگا بمونه ....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوشم میاد هر وقت رئال(یا هر تیمی!) و بارسا همزمان بازی دارن، جدای از اینکه بازی کدوم مهمتره(بازی تیم دوم(رئال) با تیم چهارم(ویارئال) در مقابل بازی تیم اول(بارسا) با تیم 16(لاکرونیا))، بازی بارسا پخش میشه!
    بارسا تی ویه دیگه!
    چیکارش میشه کرد؟!
    البته باور کنید بخاطر بارسا نیست!
    بخاطر لاکرونیا و طرفدارای پر شمارشه!: دی
    +
    خوشم میاد این 1-2 بازی اخیر، خود هوادارای بارسا هم از بازی تیمشون لذت نبردن!
    اما اینا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باید بازی بارسلونا را نشون بدند
    چون این فصل بارسلونا قهرمان شده
    و طرفداران بارسلونا مثلما بیشتر اند و اگه بازی بارسلونا را نشون ندند سعی کنید با روابط عمومی شبکه سه تماس بگیرید باید 10 بار بگیری تا یکی جواب بده
    حالا موقعی که بازی رئال را نشون نمیدند هم زنگ بزنید تا تفاوت را احساس کنید!
    من به شخصه شماره های شبکه 3 را تو گوشیم سیو کردم با عنوان مادرید تی وی! هر موقع بازی بارسا را نشون ندند بیچاره میشند از بس تلفن میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •