تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 421 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط R E Z A";6749019]برای نصب ویندوز که اول فایلهایی رو که توی درایو C لازم دارین و به یه درایور دیگه منتقل کنین چون بعدا درایو سی رو فرمت میکنین ویندوز رو با دی وی دی ویندوز7 بوت کنین و شروع به نصب کنین
    کتاب اموزش ویندوز 7 از نصب تا استفاده :
    [URL="http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fdl.freedownload.ir %2Fdl11%2FWindows-7-Persian-E-book-www.fdl.ir.exe
    http://dl.freedownload.ir/dl11/Windows-7-Persian-E-book-www.fdl.ir.exe[/URL]
    رمز عبور فایل : www.fdl.ir

برای درایور ها هم اگه از روی سی دی که دارین میخواین نصب کنین ، مشکلی نیست و به سادگی نصب یه نرم افزاره ، فایل نصب درایورها رو (که اکثرا با حرف R ) شروع میشن رو اجرا میکنین ، فایلها توی مسیر c:dell/drivers اکسترکت میشن و بعد صفحه ی نصب درایور به طور خودکار بالا میاد فقط بعد از نصب هر درایور سیستم رو ریستارت نکنین و بعد از نصب اخرین درایور این کارو بکنین .

اگه هم میخواین درایور ها رو دانلود کنین از سایت dell.com و وارد کردن سرویس تگ میتونین لیست درایورهای مخصوص لپتاپتون رو مشاهده و دانلود کنید .
    سلام مرسی که جواب دادین وقتی اکسترک شد بعد باید برم تو مسیر اکسترک نصی کنم یا نه؟ و اینکه بهترین نسخه ویندوز سون 32 بیتی چیه؟یعنی برم مغازه بگم چه ورژنی بده؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مرسی که جواب دادین وقتی اکسترک شد بعد باید برم تو مسیر اکسترک نصی کنم یا نه؟ و اینکه بهترین نسخه ویندوز سون 32 بیتی چیه؟یعنی برم مغازه بگم چه ورژنی بده؟
    بعد از اکسترکت کردن خود به خود صفحه ی نصب درایور میاد و نیازی نیست کار دیگه ای بکنین

من هم n5010 دارم و اگه جای شما بودم نسخه ی 64 بیتی ویندوز رو نصب میکردم ( همونطور که شرکت دل این پیشنهاد رو داده )

فرقی نمیکنه ویندوز7 مال چه شرکتی باشه شما اخرین ورژن اش رو بگیر ( ویندوز 7 سرویس پک 1 )

3. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعد از اکسترکت کردن خود به خود صفحه ی نصب درایور میاد و نیازی نیست کار دیگه ای بکنین

من هم n5010 دارم و اگه جای شما بودم نسخه ی 64 بیتی ویندوز رو نصب میکردم ( همونطور که شرکت دل این پیشنهاد رو داده )

فرقی نمیکنه ویندوز7 مال چه شرکتی باشه شما اخرین ورژن اش رو بگیر ( ویندوز 7 سرویس پک 1 )
    مرسی از راهنمایی مفیدتون. آخه 64 یه سری برنامه ها و بازی ها روش نصب نمیشه

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه نرم افزارهایی دارین که روی 64 بیت جواب نمیدن خب همون 32 رو نصب کنین

بعضی نرم افزارها نسخه ی 64 بیتی دارن یه سری هم ندارن من خودم تا حالا مشکلی با دسته ی دوم نداشتم و تا حالا برنامه ها و بازی های مختلفی رو نصب کردم رو 64 بیتی .

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان فن لپ تاپ من معمولا روی دور بالا کار میکنه ، کول پد هم که میزارم فقط باعث میشه دورش کمتر بالا بره ولی مشکل اینه که خیلی نویز داره (فن خود لپتاپ رو میگم) و مخصوصا شبا که میزارم برای دانلود صداش کاملا روی اعصابمه...اندازه فن یه Pentium 3 صدا میده..به نظرتون چیکار میشه کرد؟ میشه با فن بی صدا عوضش کرد؟ هزینه..؟
    acer قبلی که داشتم حتی تو دور بالا هم صدایی ازش در نمیومد...

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان فن لپ تاپ من معمولا روی دور بالا کار میکنه ، کول پد هم که میزارم فقط باعث میشه دورش کمتر بالا بره ولی مشکل اینه که خیلی نویز داره (فن خود لپتاپ رو میگم) و مخصوصا شبا که میزارم برای دانلود صداش کاملا روی اعصابمه...اندازه فن یه Pentium 3 صدا میده..به نظرتون چیکار میشه کرد؟ میشه با فن بی صدا عوضش کرد؟ هزینه..؟
    acer قبلی که داشتم حتی تو دور بالا هم صدایی ازش در نمیومد...
    چند تا احتمال داره :
    1-گرد و خاک زیادی توی قسمت تهویه هست و لازمه که باز بشه و تمیز بشه
    2-نرم افزارهای زیادی در پیش زمینه فعال هستن (شما توی تسک منیجر تو حالت معمولی مموری چند درصده؟)
    3-دمای اتاق شما بالاست !
    4-بایوس رو هم یه آپدیتی بکنید حتما میدونین که موقع آپدیت انتی ویروس و بقیه برنامه باید بسته باشه و بعد از اجرای آپدیت به هیچ وجه اصلا دست هم به کیبرد نزنید تا تموم بشه

من 5010 دارم و صدای فنش نرماله و مشکلی نداره توی شبا هم که واسه دانلود میذارم حتما مانیتور رو خاموش میکنم که خود این کار هم از صدای فن کمتر میکنه (برنامه اش صفحه قبل هست)

8. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه naseresmaeily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چند تا احتمال داره :
    1-گرد و خاک زیادی توی قسمت تهویه هست و لازمه که باز بشه و تمیز بشه
    2-نرم افزارهای زیادی در پیش زمینه فعال هستن (شما توی تسک منیجر تو حالت معمولی مموری چند درصده؟)
    3-دمای اتاق شما بالاست !
    4-بایوس رو هم یه آپدیتی بکنید حتما میدونین که موقع آپدیت انتی ویروس و بقیه برنامه باید بسته باشه و بعد از اجرای آپدیت به هیچ وجه اصلا دست هم به کیبرد نزنید تا تموم بشه

من 5010 دارم و صدای فنش نرماله و مشکلی نداره توی شبا هم که واسه دانلود میذارم حتما مانیتور رو خاموش میکنم که خود این کار هم از صدای فن کمتر میکنه (برنامه اش صفحه قبل هست)
    نه دوست عزیز از روز اولی که خریدمش اینطوریه ، تو حالت عادی memory 1.35 gig و cpu = 0 - 1% ...
    بایوس رو هم آپدیت کردم ولی همونه، فنش کلا صدا میده و نویز داره...

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز از روز اولی که خریدمش اینطوریه ، تو حالت عادی memory 1.35 gig و cpu = 0 - 1% ...
    بایوس رو هم آپدیت کردم ولی همونه، فنش کلا صدا میده و نویز داره...
    سلام..
    متاسفانه 5010 5110 مشکلات زیادی دارند و خیلی از دوستان باهاشون مشکل دارند.. شما باید هامون اول تست میکردین..
    یک بار ویندوزت رو عوض کن یک ویندوز دیگه بریز ببین درست میشه یا نه...

11. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگه ویندوز میخواین بریزین نسخه ی home premium یا professional بریزین به نظر من هم بهتره و هم سبکتر
    میتونین توی صفحه ی 30 و 31 این تاپیک هم اطلاعاتی در مورد اینکه چطور تشخیص بدین لپ تاپتون ریفر هست یا نه بدست بیارید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد مشکل دار بودن 5010 هم لااقل در این تاپیک تعداد افراد ناراضی خیلی کم بود و علت اینکه خرابی بیشتری نسبت به برندهای دیگه داره به نظر من فروش بیشتر این محصول نسبت به برندهای دیگه بود

13. 3 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

بچه ها این دکمه هست بغل F12 که تاچپد رو غیر فعال می کنه
    این رو چجوری باید فعالش کرد؟
    من ویندوزم رو عوض کردم و کوئیک ست هم نصبه
    نمی دونم چرا تاچپد رو نمی شه غیر فعال کرد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •