اره راه میدن![]()
اره راه میدن![]()
Last edited by lifepatogh; 23-06-2011 at 08:37.
سلام بچه ها
یه هفته بیشتر به کنکور نمونده گفتم بیام چنتا نکته فنی رو بگم چون دیگه دارم تو کنکور پیشکسوت می شم...
شبکه آموزش یه برنامه میزاره تو این هفته باقی مونده... پیشنهاد می کنم اصلا نگاش نکنید... نتنها بهتون کمک نمی کنه بلکه استرستون رو بیشتر هم می کنه.... همش 4 تا نکته و حرف تکراری می زنن...
راستی یه سوال... من سر شیمی که میرسم هم وقت کم میارم و هم خیلی خسته میشم...پتانسیل بالای 70 زدن شیمی رو دارم اما همش رو 50-60 میزنم.... به نظر شما سر آزمون redbull بخورم خوبه؟؟؟ ضرر نداره؟؟؟؟؟یکی 2 ساله نوشابه انرژی زا نخوردم... لطفا راهنمایی کنید.
به نظر من نخورین. یکی که اتفاقا درسش هم خوب بود یکی از همین نوشابه ها میبره سر جلسه از قضا نوشابه فاسد بوده و دلدرد شدید. خلاصه اینکه یکسال تلاش بای بای. از زیر 1000 فکر کنم شد 9000
این ریسک رو هم داره... شاید تو آزمایشی فردا خوردم...
سلام
میدونم جاش اینجا نیست! اما یه سوال.کنکور آزمایشی ریاضی کِیه؟
یکی بگه لطفا....
سلام بچه ها چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
1.تو برنامه راهبردی تابستونه کانون عربی 2 هندسه آمار و فیزیک1 نیست چرا؟ زبان 2 که تو برنامه اومده فقط گرامر بخونیم؟ چون تو کنکور نیست!
2.این که تو هر آزمونی باید سوالایه سه سال قبل یه درس عمومی رو حفظ کنیم مسخره نیست؟ حالا خریدن این کتابا اجباریه؟
3.دینی لازمه تست بزنیم؟همگامانو دارم ولی میخوام فقط آیات و نکات گاجو بخونم دیگه این که فقط باید معنی آیاتو حفظ باشیم؟
4.ادبیات 2 و 3 کلک معلم بهتره یا گاج سبز؟
5.فیزیک2 فصل حرکت شناسی و دینامیک از چه کتابی واسه تست استفاده کنم؟ گاج پایه دارم اینا رو نداره گاج پیش دینامیک سینماتیک فیزیک2ش جداست؟
رشتم تجربیه مرسی
این یکی دو هفته رو استراحت کنید تا هم کنکوریای 90 راحت بشن و هم تاپیک کنکور 91 راه بیفته تا ببینیم چی به چیه
در ضمن کتاب ها رو هم تا تاپیک بغلی بپرسین بهتره
سلام یه سوال داشتم برا قبول شدن برق یا مکانیک شیراز یا یه مرکز استان حدودا چه رتبه ای تو سهمیه منطقه یک نیازه؟
من شنیدم دانشگاه ها تو این رشته ها ۶۰٪بومی میگیرن... اینجوری به نظرتون من با این درصدا میتونم برق یا مکانیک شیراز قبول بشم(خودمم شیرازیم)
ادبیات ۷۳ عربی ۵۰ دینی۶۴ زبان ۵۵ ریاضی ۳۰ فیزیک ۴۵ شیمی ۵۵
معدل هم حدودا ۱۷
خیلی ممنون
الان اصلا نمیشه نظری داد که قبول میشین یا نه.چون سال به سال فرق میکنه
موفق باشی
بچه ها اگه مداد آزمون ندارید توصیه می کنم حتما بگیرید
امروز خودم آزمایش کردم دیدم حداقل 3 دقیقه وقت اضافه میاریم با این مدادا
یه نکته این که اگه توجه کرده باشید نوکشون تخته یعنی زاویه 90 درجه داره
با یه چاقویی تیغی چیزی نوکش رو مورب بشکنید و مثل قلم خوشنویسی کنید. این طوری راحتتر میشه باهاش جواب داد و تو اون حالت اول سخته (باید دست رو 90 درجه گرفت ولی ما همه عادت داریم مداد رو کج می گیریم)
این هم عکس مداد خودم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)