بالاخره به این راحتی که نمیشه احتمالا وقتی کد زیر لپ تاپ را وارد میکنی ویندوز یه سریال بهت میده و باید با تلفن اون کد را بگی بعدش سریال ویندوز را بهت میدن.سوال من این بود که چطور و با کیباید تماس بگیری تا کد را بهت بدن؟
![]()
بالاخره به این راحتی که نمیشه احتمالا وقتی کد زیر لپ تاپ را وارد میکنی ویندوز یه سریال بهت میده و باید با تلفن اون کد را بگی بعدش سریال ویندوز را بهت میدن.سوال من این بود که چطور و با کیباید تماس بگیری تا کد را بهت بدن؟
![]()
ببخشید من دیر جواب دادم
من چون ویندوز رو اکتیو کردم تلفنی،شکل اون صفحه اکتیویشن رو یادم نیست،اونجایی که زده Active By phone یه عکس از اونجا بزار برام
ضمنا این شیوه امنه امن هست،شما با خود ماکروسافت تماس میگیرین و براتون کد رو میخونه
البته فقط با استفاده از V*P*N سرور آمریکا میتونین با اون شماره تماس بگیرین
سلام پوریا جان.
من عرض کردم خدمتت هنوز ویندوزم را نمیخوام عوض کنم فقط میخواستم یاد بگیرم برای وقتی که بخوام ویندوز را عوض کنم بخاطر همین االان نمیشه از اونجایی که زده active By phone برات عکس بذارم . اصلا یه کار دیگه میکنیم هر وقت خواستم ویندوزم را عوض کنم اگه برات زحمتی نیستشماره سریالی را که ویندوز بهمون میده را میفرستم برات خودت زحمتشو بکش با google voice برام شماره سریال فعال سازی ویندوز را برام بگیر . البته اگه برات زحمتی نباشه و مقدور باشه.
نظرت چیه؟
![]()
رو چشمم عزیز
من درخدمتتم![]()
دستت درد نکنه با مرام.![]()
بچه ها من چند روزیه وقتایی که میخوام کار سنگین کنم باطری رو درمیارم که حرارت خرابش نکنه
نظرتون چیه ؟
سلام پوریا جان من هم کلا باطری را درمیارم و فقط چند وقت یبار میندازم رو لپ تاپ تا بلااستفاده نمونه و خراب نشه.
سلام
به نظرت این کار باعث کاهش ظرفیت نمیشه ؟
الآن لپتاپ من تقریبا یه سالشه
باطری رو هم تا به امروز در میاوردم و بیشتر مواقع هم به برقاو
تا حالا 3-4 % کم کرده که به نظر من مشکلی نیست
مال من تقریبا امروز شد 1 سال و یک ماهشالبته باطریش حدودا 2 ماهس
اما از این به بعد میخوما بزنم به برق و باطری رو فقط هفته ای یک باز استفاده کنم
نظرتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)