تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 500 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من لاین میخوام! وایسم سال دیگه مک پرو های نسل بعد؟!؟!؟!؟!
    داداش این حرفت مثل این میمونه تا اخر امرت ارزو به دل بمونی { انشالله 100 سال زنده باشی } ولی سال بعد هم میگی وایسم مدل جدید بیاد
    فقط یه چیزی من فقط چند دقیقه با مک کار کردم تا الان! بعد اگه بخوام کپی لاین رو نصب کنم سخت نیس به مشکلی بر نمی خورم؟!! البته فوقشم مشکلی پیش بیاد با همون 40 50 تومن نهایتش اینه که حل می شه دیگه نه؟
    انقدر بچه ها اینجا حرفه ای هستند که قدم به قدم اموزش رو زحمت کشیدن قرار دادند برای من و شما. مطمعا باش هیچ مشکلی نداری باهاش اگر هم مشکلی پیش بیاد باز هم بچه ها کمکت می کنند ...
    اخرش به قول خودت اینه که بری 50 تومان بدی درستش کنند که مطمعا هسم نیاز نداری

2. 2 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان

الان رم 2 تا 2 گیگی روی macbook pro دارم، میخوام 2 تا 4 گیگی بزارم، قیمتش چقدر هست؟

ممنون

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکرات فراوان از همه دوستان.واقعا ممنونم بابت جواب های سریع و دوستانتون

اما فقط یه چیز و کسی نگفت.قیمتش چنده؟ بدون گارانتیا! آخه فکر نکنم به درد بخوره گارانتیش هم! راستی من تهران نیستم (ساکن رشت هستم) اگه بخوام بگیرم می ام تهران البته ، ولی از کجا برم بگیرم بهتره؟!

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

الان رم 2 تا 2 گیگی روی macbook pro دارم، میخوام 2 تا 4 گیگی بزارم، قیمتش چقدر هست؟

ممنون
    سلام
    400 دلار اضافه می شه

با تشکرات فراوان از همه دوستان.واقعا ممنونم بابت جواب های سریع و دوستانتون

اما فقط یه چیز و کسی نگفت.قیمتش چنده؟ بدون گارانتیا! آخه فکر نکنم به درد بخوره گارانتیش هم! راستی من تهران نیستم (ساکن رشت هستم) اگه بخوام بگیرم می ام تهران البته ، ولی از کجا برم بگیرم بهتره؟!
    قیمت 2900 سقف قیمته ولی بری بگردی به راحتی 2600 هم پیدا می کنی
    رفتی تهران یه راست برو مجتمع پایتخت یه کم بگردی و چونه بزنی شاید 2550 هم پیدا کنی

6. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    2 تا رم 4 گیگی 400 هزار تومن؟ عجیبه چون الان زنگ زدم گفت 2 تا چهار گیگی ddr3 میشه 110 تومن. (بهش گفتم برای مک بوک میخوام)

سلام
    400 دلار اضافه می شه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    2 تا رم 4 گیگی 400 هزار تومن؟ عجیبه چون الان زنگ زدم گفت 2 تا چهار گیگی ddr3 میشه 110 تومن. (بهش گفتم برای مک بوک میخوام)
    سلام
    از ایران بگیری آره
    اما آک بند با رم 8 گیگ بخوای 400 دلار می ره رو قیمتش
    البته به نظر من هیچ نیازی به 8 گیگ رم نیست چون در سرعت اولیه هیچ تاثیری نداره و فقط وقتی نیاز سیستم در حین کار از 4 گیگ بیشتر بشه خودشو نشون می ده
    که زیاد هم نیستن برنامه هایی که واقعا نیاز به این همه رم داشته باشن

9. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    سلام
    از ایران بگیری آره
    اما آک بند با رم 8 گیگ بخوای 400 دلار می ره رو قیمتش
    البته به نظر من هیچ نیازی به 8 گیگ رم نیست چون در سرعت اولیه هیچ تاثیری نداره و فقط وقتی نیاز سیستم در حین کار از 4 گیگ بیشتر بشه خودشو نشون می ده
    که زیاد هم نیستن برنامه هایی که واقعا نیاز به این همه رم داشته باشن

11. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

الان چون پارالل دسکتاپ هم نصب کردم و همزمان 2 تا سیستم عامل استفاده میکنم و نرم افزارهای زیادی همزمان در حال اجرا هست، 4 گیگی که هست برام کم هست و خیلی وقت ها 20 مگ بیشتر خالی نمی مونه و مشکل ساز میشه. میخواستم 2 تا 2 گیگی که روش هست رو بردارم و 2 تا 4 گیگی بزارم.
    فقط نمیدونم apacer خوب هست یا مارک دیگری بگیرم و با توجه به اینکه لپ تاپ من 1066 هست آیا اگر رم 1333 بخرم بهتر هست یا بهتره همون 1066 بخرم.

ممنون

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

الان چون پارالل دسکتاپ هم نصب کردم و همزمان 2 تا سیستم عامل استفاده میکنم و نرم افزارهای زیادی همزمان در حال اجرا هست، 4 گیگی که هست برام کم هست و خیلی وقت ها 20 مگ بیشتر خالی نمی مونه و مشکل ساز میشه. میخواستم 2 تا 2 گیگی که روش هست رو بردارم و 2 تا 4 گیگی بزارم.
    فقط نمیدونم apacer خوب هست یا مارک دیگری بگیرم و با توجه به اینکه لپ تاپ من 1066 هست آیا اگر رم 1333 بخرم بهتر هست یا بهتره همون 1066 بخرم.

ممنون
    دنبال رم های سامسونگ باشید

14. 5 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

ممنون
    آره دیگه در این حالت 4 گیگ کم میاد
    اما خب باید اینم در نظر داشته باشی که حتی اگه 8 گیگ رم داشته باشی ممکنه سی پی یو زیر بار اون همه فشار کم بیاره و بازم کند بشه
    حالا اگه مثلا نخوای با پارالل بازی اجرا کنی، رم تموم شه از پیج فایل استفاده می کنه
    حالا اگه مثلا هاردت اس اس دی باشه و بخواد از پیج فایل استفاده کنه اصلا متوجه نمی شی و هیچ تغییر سرعتی نخواهد داشت
    اثر مثبت اس اس دی هم همه جا نمایانه
    نظر من اینه که به فکر تغییر هارد باشی تا افزایش رم
    اما اگه خواستی رم بگیری حتما بهترین مارکش رو بگیر

16. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •