کارت ملی کسی که اشتراک به نامش هست و متقاضی لغو .(که اگر هردوشون خودتی میشه یکی)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کارت ملی کسی که اشتراک به نامش هست و متقاضی لغو .(که اگر هردوشون خودتی میشه یکی)
بالاخره بعد دوهفته سرعت منم برگشت به حالت افتضاح سابق!لعنت بهشون![]()
برا منم از دیشب همینطور شده
اگر همون سرعت 120 تا مون را گذاشته بودن شبا نه میخواست سرعتا کم کنن نه مثل روزها کامل بدن سرعتا
چرا اینترنت اینطوری شده ؟؟ من شبا بعضا پینگم به 2000 میلی ثانیه هم میرسه !!!
مشکل از مخابراته یا کلی هستش ؟؟؟ واقعا دیگه Web Browsing هم نمیشه کرد![]()
دو روزه واسه من اینطوری شده،یا باز نمیشه یا بزور باز میشه server not found میشه.احتمالا فیلترینگ جدیده شاید در سطح استانی یا شهری اعمال میکنندلعنت بر مخابرات.یه چیزی هم که این چند وقته خیلی تابلو میزنه وقتی اینجاکامنت میذاری به حالت ----updated--- در میاد در صورتیکه قبلا اینطور نبود
Last edited by javan01; 28-10-2015 at 01:43.
و همچنان ادامه دارد
بعد شش سال مشترک مخابرات بودن فکر کنم کم کم باید بارو بندیل رو جمع کنم و از این دیار فلک زده برم . دوستان شاتل خوبه به نظرتون ؟ ( دانلود شبانه ندارم )
فقط چاره اش تخلیه کردنه، هر کیو هم میشناسید بش بگید تخلیه کنه، من الان فقط در به در دنبال یه جایگزین بهترم تا سریع برم تخلیه کنم بره پی کارش مخصوصا که دیگه قراردادم یکسالمم تموم شد
بیشتر برام دانلود شبانه مهمه، دوستان اگه جایی سراغ دارید که وضع دانلود شبانه اش خوبه خواهشا بیاید تو این تاپیک بگید تا ماها از شر مخابرات خلاص شیم هر چه زودتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)